Restaurant Joelia* in Rotterdam

Over Restaurant Joelia*

Joelia*
Coolsingel 5 , 3012 AA Rotterdam

"She’s sensational, she’s full of taste, she’s what you were looking for, her name… Joelia"

"New Style in gastronomie. Mijn recept voor Joelia. We zijn casual en daarmee kwetsbaar. Die kwetsbaarheid vertalen wij naar levenskwaliteit. Bij ons kom je niet alleen eten, dat is niet eens mogelijk…want de stad Rotterdam is het ‘cadeautje’ dat je er altijd bij krijgt. Aan dat imposante cadeau voeg ik iets toe. Een beleving van top-gastronomie in al haar facetten. Smaken die mensen van mij kennen in een omgeving die je verleidt.

Stap in de wereld van Joelia hoe jij dat wil.
In de food-corner achter het raam op de Coolsingel, zittend aan de bar met al haar dynamiek of in het restaurant waar je je mee laat voeren door ruimte en rust. Aperitieven doe je waar je mijn wijnen kunt ‘voelen’ en een avond aan de chef’s table, tja… die verleiding is er wellicht nét teveel aan…

Kies voor je eigen beleving en geniet ‘mijn Joelia’."
Mario

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Joelia*


8,8

(34 Recensies)


eten

8.9

service

8.8

sfeer

8.7

"Michelinmenu"

9,3
eten: 9 service: 10 sfeer: 9
Michelinmenu genoten,was erg goed,smaakvol zag er goed uit wel wat minimalistisch hier en daar, bediening vlot en vriendelijk,Kortom prima avond gehad
-

"Jammer"

5,3
eten: 4 service: 7 sfeer: 5
Het diner bij Joelia was smakelijk maar geen Michelinster niveau als ik het vergelijk met Amarone en Parkheuvel. De gerechten hadden zeker geen wauwfactor en waren wisselend soms te flauw soms te zout. Krijgen we hier met de aanbieding een "apart" menu? De bediening was attent en vriendelijke, zeker de sommelier verdient een pluim qua aandacht en kennis. De muziek stond ook te hard.
-

"Heerlijk !!!"

9,7
eten: 10 service: 9 sfeer: 10
Zeer smaakvol 5 gangen diner genoten.Mooie gezellig restaurant met zeer goede professionele bediening .
-

"Top"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wat een heerlijke avond ,, geweldige prijs / kwaliteit ervaring
-

"Kerstdinner"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Fantastische avond, bijzonder al door het gezelschap maar in combinatie met de locatie (centrum Rotterdam), de (informele) bediening, de feestelijke kerstsfeer en de heerlijke keuken en wijnen (fantastische wijnkelder trouwens) is het een avondje geweest dat heel hoog in ons geheugen blijft staan. Op het einde van de avond schoof de chef, Mario nog even aan tafel en hebben we nog lang geborreld. Joelia, bedankt! tot de volgende week (of tot bij de CIO van het vlees ;) )
-

"Jawel, ook vegetarisch top!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zoals altijd weer helemaal top! Mooi eten, deze keer ook vegetarisch verwend en verrast. Fijne sfeer, mooie wijn en een soepele attente gastheer. Tot ziens!
-