Small 87b23a4d 0a05 47bf ab90 4c59feea5fce

Online Reserveren

DEAL: 5-gangen Michelindiner + amuse € 69,50 Te reserveren t/m 31 maart 2018

Fantastisch 5-gangen Michelin menu + amuse

Geniet bij restaurant Joelia in Rotterdam van een fenomenaal 5 gangen menu. Hier kookt topchef Mario de Ridder de sterren van de hemel! De spannende gerechten zijn een ware smaaksensatie en zijn, net als het interieur trouwens, oogstrelend.

Voordelen

+ Fantastisch 5-gangenmenu + amuse
+ Prachtige locatie in het centrum van Rotterdam
+ Geldig van maandag t/m donderdag
+ Reserveer gratis en betaal in het restaurant

* Niet in combinatie met andere acties
Te gebruiken voor diner
* LET OP: deze deal is alleen geldig bij reservering via diningcity.nl

 

 

Reserveer nu

Over Restaurant Joelia*

Joelia*
Coolsingel 5 , 3012 AA Rotterdam

"She’s sensational, she’s full of taste, she’s what you were looking for, her name… Joelia"

"New Style in gastronomie. Mijn recept voor Joelia. We zijn casual en daarmee kwetsbaar. Die kwetsbaarheid vertalen wij naar levenskwaliteit. Bij ons kom je niet alleen eten, dat is niet eens mogelijk…want de stad Rotterdam is het ‘cadeautje’ dat je er altijd bij krijgt. Aan dat imposante cadeau voeg ik iets toe. Een beleving van top-gastronomie in al haar facetten. Smaken die mensen van mij kennen in een omgeving die je verleidt.

Stap in de wereld van Joelia hoe jij dat wil.
In de food-corner achter het raam op de Coolsingel, zittend aan de bar met al haar dynamiek of in het restaurant waar je je mee laat voeren door ruimte en rust. Aperitieven doe je waar je mijn wijnen kunt ‘voelen’ en een avond aan de chef’s table, tja… die verleiding is er wellicht nét teveel aan…

Kies voor je eigen beleving en geniet ‘mijn Joelia’."
Mario

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Joelia*


8,9

(31 Recensies)


eten

9.0

service

8.8

sfeer

8.8

"Top"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wat een heerlijke avond ,, geweldige prijs / kwaliteit ervaring
-

"Kerstdinner"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Fantastische avond, bijzonder al door het gezelschap maar in combinatie met de locatie (centrum Rotterdam), de (informele) bediening, de feestelijke kerstsfeer en de heerlijke keuken en wijnen (fantastische wijnkelder trouwens) is het een avondje geweest dat heel hoog in ons geheugen blijft staan. Op het einde van de avond schoof de chef, Mario nog even aan tafel en hebben we nog lang geborreld. Joelia, bedankt! tot de volgende week (of tot bij de CIO van het vlees ;) )
-

"Jawel, ook vegetarisch top!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zoals altijd weer helemaal top! Mooi eten, deze keer ook vegetarisch verwend en verrast. Fijne sfeer, mooie wijn en een soepele attente gastheer. Tot ziens!
-

"Joelia in kerstsfeer nog gezelliger"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Joelia heeft de hooggespannen verwachtingen meer dan waar gemaakt. Heerlijk gegeten en het schitterend in kerstsfeer aangeklede restaurant maakte alles nog gezelliger. Goede bediening ook en je gaat hier tevreden weg. Een aanrader!
-

"Heerlijk"

8,7
eten: 9 service: 8 sfeer: 9
We hebben gisteravond gegeten bij joelia. Het restaurant ziet er mooi uit en heeft een fijne sfeer . In dit jaargetijde is ook naar buiten kijken leuk met de lichtjes in de bomen. Het eten was een smaaksensatie, ook de vegetarische gerechten! De bediening was goed en vlot. Helaas kwamen ze erg gehaast over en waren ze niet altijd even goed te verstaan waardoor we soms niet wisten wat er precies op het bord lag.
-

"Bijna alles op zeer hoog niveau."

9,3
eten: 9 service: 10 sfeer: 9
Van begin tot eind één en al aandacht voor de gasten, prima adviezen , gerechten met veel liefde gecreeerd en uitgeserveerd, slechte één minpuntje dat na een opmerking direct met excuus gecorrigeerd werd waren de half gevulde kopjes koffie aan het eind van het avond-genot. Wat mij betreft krijgen zij binnenkort een tweede ster. nb. helaas was een groot gezelschap niet zo passend in dit klasse restaurant.
-