Restaurant Mijn Keuken* in Wouw

Over Restaurant Mijn Keuken*

Mijn Keuken*
Markt 1 , 4724 BK Wouw

Wouw wat een ambiance, wouw wat een smaken! Welkom bij Restaurant 'Mijn Keuken' te Wouw. De gedachte van Mijn Keuken is om op een hoog niveau te koken zonder tierlantijnen. Laat u verrassen en verwennen door de heerlijke Franse keuken en de voortreffelijke bourgondische, gezellige sfeer. Onze keuken voor uw genot. 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Mijn Keuken*


8,7

(226 Recensies)


eten

9.0

service

8.7

sfeer

8.4

"Mijn Keuken"

7,7
eten: 8 service: 8 sfeer: 7
Omdat warm was, mogen we buiten eten onder de parasol. Hierdoor soms kregen we last van mieren. De vier gangen lunch waren lekker & ziet er mooi uit. Vriendelijke bediening, maar het kan vlotter/sneller. Tot het 2e gerecht was redelijk, maar 3e/hoofdgerecht was lang wachten. Al met al was genoten met de lunch.
-

"Jammer van de vliegjes....."

7,0
eten: 9 service: 4 sfeer: 8
De locatie is top, zeker met het mooie weer voor het gebouw op het terras. De gerechten stuk voor stuk plaatjes en een palet van kleuren en smaken.- Ster-waardig. Ook de wijnkeuze (wij hadden het wijnarrangement) bij ieder gerechtje was subliem. De bediening was vriendelijk, maar helaas niet sterwaardig. Een lepeltje halen omdat er een vliegje in je water zit.....Het niet opmerken dat een servet valt (iedereen zag het...), de wijn doorschenken, terwijl er bij de start een vliegje in vliegt en er aan tafel(!) met een lepel het vliegje eruit vissen.....jammer. Het zijn details, maar voor een rekening van bijna 250 euro betaal ik ook voor deze ster-bediening.....
-

"Jammer"

6,0
eten: 6 service: 6 sfeer: 6
Als je gaat eten in een restaurant met een Michelin ster, verwacht je toch iets bijzonders en dat was het niet. Het eten was goed maar niet bijzonder. De keuze van een soort dubbel dessert (gang 4 en 5) bij het verassingmenu was geen aangename verassing. De tijd tussen gang 2 en 3 was ruim een uur en dat is teveel. Toen we daar wat van zeiden, kwamen de gangen 4 en 5 vervolgens wel erg snel achter gang 3 aan. We zaten buiten te eten en het was warm. De wijn bij de gangen werd ver voor het eten geserveerd en dat leidde er toe dat de wijn al warm was toen het eten kwam. In sterrenrestaurant moet je kunnen inspelen op de omstandigheden. Het was onze eerste ervaring met Mijn Keuken en waarschijnlijk ook de laatste.
-

"Super"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het hele plaatje klopte: de sfeer, de service, de ongedwongenheid, de lekkere wijnen en vooral de heerlijkheden op de perfect gedresseerde borden. Wij hebben genoten van aan de amuse tot en met het koffieservies.
-

""

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Heerlijk gegeten in een rustige omgeving met goede bediening. Een informele sfeer met genoeg privacy. Verrassende gerechten met goede wijn combinaties. Kortom voor herhaling vatbaar.
-

"Geweldig gegeten!"

8,7
eten: 10 service: 9 sfeer: 7
Bij iedere gang positief verrast! Perfecte combinatie van wijn en spijs. Zeker het nagerecht was fantastisch ! Jasmijnijs, witte chocolade, kleine blokjes ananas.
-