Restaurant Mijn Keuken* in Wouw

Over Restaurant Mijn Keuken*

Mijn Keuken*
Markt 1 , 4724 BK Wouw

Wouw wat een ambiance, wouw wat een smaken! Welkom bij Restaurant 'Mijn Keuken' te Wouw. De gedachte van Mijn Keuken is om op een hoog niveau te koken zonder tierlantijnen. Laat u verrassen en verwennen door de heerlijke Franse keuken en de voortreffelijke bourgondische, gezellige sfeer. Onze keuken voor uw genot. 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Mijn Keuken*


8,7

(223 Recensies)


eten

9.0

service

8.7

sfeer

8.4

"Super"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het hele plaatje klopte: de sfeer, de service, de ongedwongenheid, de lekkere wijnen en vooral de heerlijkheden op de perfect gedresseerde borden. Wij hebben genoten van aan de amuse tot en met het koffieservies.
-

""

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Heerlijk gegeten in een rustige omgeving met goede bediening. Een informele sfeer met genoeg privacy. Verrassende gerechten met goede wijn combinaties. Kortom voor herhaling vatbaar.
-

"Geweldig gegeten!"

8,7
eten: 10 service: 9 sfeer: 7
Bij iedere gang positief verrast! Perfecte combinatie van wijn en spijs. Zeker het nagerecht was fantastisch ! Jasmijnijs, witte chocolade, kleine blokjes ananas.
-

"Geweldig!"

9,3
eten: 10 service: 8 sfeer: 10
We hebben heerlijk gegeten, mooie smaken en smaakcombinaties, goede portionering, sfeer in het restaurant was top. Wel kwamen de amuse, het brood en het voorgerecht te snel na elkaar op tafel wat ons betreft. Het personeel was vriendelijk en bekwaam maar maakte buiten het hoognodige geen contact met ons wat wij jammer vinden. Wat ons verraste was dat we koffie bestelden en daar ongevraagd huisgemaakte friandises bij kregen (smaakten heerlijk) en daar achteraf ruim 8 euro pp voor hebben betaald. Het was het geld wel waard, maar we hadden graag een vraag van tevoren gehad, dan ben je minder verrast.
-

"Genieten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Super genoten van lekker eten, een goede bediening in een zeer rustige en ontspannen sfeer !
-

"Genoten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zoals altijd was het weer genieten in “mijn keuken”
-