Restaurant De Bokkedoorns** in Overveen

Over Restaurant De Bokkedoorns**

De Bokkedoorns**
Zeeweg 53 , 2051 EB Overveen

Restaurant de Bokkedoorns is prachtig gelegen midden in de Noord-Hollandse duinen aan twee duinmeren. Gastvrijheid met klasse is hier de passie waar het team elke dag voor gaat. Ieder gerecht op de kaart wordt met liefde en vakmanschap bereid en vol aandacht aan tafel geserveerd. 

Eigenaar Pascal Beeren en zijn team bedrijven dagelijkse culinaire topsport. De jonge en dynamische brigades, aangevoerd door chef-kok Roy Eijkelkamp en meestergastheer Peter Bruins, staan voor kennis van zaken, interesse en teamspirit.

In 1978 werd de Bokkedoorns bekroond met de eerste Michelinster en in 1991 met de tweede. Hiermee is Restaurant De Bokkedoorns al meer dan 50 jaar een begrip. De creatieve keuken biedt de hoogste kwaliteit, geraffineerd verwerkt in gerechten die ook voor het oog een lust zijn.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant De Bokkedoorns**


9,1

(746 Recensies)


eten

9.3

service

9.3

sfeer

8.7

"onze ervaring met Dining with the Stars bij de Bokkedoorns"

7,3
eten: 6 service: 10 sfeer: 6
Krijg ik nog antwoord op mijn recensie ?
-

"Fantastic. Lovely diner with my 2 teenagers"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Lovely diner with my 2 teenagers
-

"Recensie"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heerlijk gegeten, van amuses tot en met het dessert. BEdiening was super, juiste combinatie van dienstbaarheid, vriendelijkheid, maar relaxed en niet te stijf.
-

"Verwennerij"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Fantastisch gegeten. In de watten gelegd door zeer vriendelijk personeel. Prachtig uitzicht.
-

"Prachtige locatie en heerlijk gegeten"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Je kan veel praten en schrijven over eten. Uiteindelijk komt er het op neer of het lekker was en je verwachtingen overtreft. Dat was gisteren zeker het geval. 5 gangen 2 Michelin sterren voor 75euro. Daar kunnen we aan wennen.
-

"Bijzonder ambiance en voortreffelijk menu."

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het was genieten op het terras met een prachtig uitzicht. Er werd een voortreffelijk menu geserveerd, heerlijk van smaak en schitterend om te zien. Kunstwerkjes. De bediening was uitstekend met veel aandacht voor persoonlijke wensen. Kortom deze lunch in deze ambiance maakte mijn verjaardag tot een topper.
-

Artikelen toegewijd aan: Restaurant De Bokkedoorns**