Diningcity Deal: Culinaire 3-gangen Sterren Winnaars lunch € 55,00


.

Restaurant De Bokkedoorns** is een van de winnaars van de Restaurant Week 2018!

Op basis van reviews van gasten is Restaurant De Bokkedoorns** gekozen tot een van de winnaars van de categorie Sterren Restaurants tijdens de Nationale Restaurant Week 2018, met een fantastisch cijfer van een 9,46.

Wil je de winnende 3-gangen lunch (nogmaals) proeven voor slechts 55,00 euro per persoon? Boek dan nu jouw tafeltje (en eet de sterren van de hemel)!

 • Te reserveren t/m 11 november 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Diningcity Deal: Fantastisch 5-gangen Sterren Winnaars menu € 89,50


  .

  Restaurant De Bokkedoorns** is een van de winnaars van de Restaurant Week 2018!

  Op basis van reviews van gasten is Restaurant De Bokkedoorns** gekozen tot een van de winnaars in de categorie Sterren Restaurants tijdens de Nationale Restaurant Week 2018, met een fantastisch cijfer van een 9,46.

  Wil je het winnende 5-gangen diner (nogmaals) proeven voor slechts 89,50 euro per persoon? Boek dan nu jouw tafeltje (en eet de sterren van de hemel)!

 • Te reserveren t/m 11 november 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Over Restaurant De Bokkedoorns**

  De Bokkedoorns**
  Zeeweg 53 , 2051 EB Overveen

  Restaurant de Bokkedoorns is prachtig gelegen midden in de Noord-Hollandse duinen aan twee duinmeren. Gastvrijheid met klasse is hier de passie waar het team elke dag voor gaat. Ieder gerecht op de kaart wordt met liefde en vakmanschap bereid en vol aandacht aan tafel geserveerd. 

  Eigenaar Pascal Beeren en zijn team bedrijven dagelijkse culinaire topsport. De jonge en dynamische brigades, aangevoerd door chef-kok Roy Eijkelkamp en meestergastheer Peter Bruins, staan voor kennis van zaken, interesse en teamspirit.

  In 1978 werd de Bokkedoorns bekroond met de eerste Michelinster en in 1991 met de tweede. Hiermee is Restaurant De Bokkedoorns al meer dan 50 jaar een begrip. De creatieve keuken biedt de hoogste kwaliteit, geraffineerd verwerkt in gerechten die ook voor het oog een lust zijn.

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant De Bokkedoorns**


  9,1

  (760 Recensies)


  eten

  9.3

  service

  9.3

  sfeer

  8.8

  "Very nice for special dinner!"

  9,3
  eten: 8 service: 10 sfeer: 10
  We had a wonderful dinner here. The meal was a five course dinner, we added a round of cheese as an extra. We especially enjoyed the red mullet en crab, also the 50 cheese options were really great. The porcini mushroom dish was a bit blend in my opinion and the pigeon was prepared very well with a lovely kidney sauce! The wine paired really well with the dishes. We finished with coffee and enjoyed the beautiful surroundings. Service was great, not to formal! In total we spend a bit over € 325, not including tip. If you are looking for a really special dinner, this is a place to put on your list!
  -

  "Altijd super goed en een feestje !"

  9,7
  eten: 10 service: 10 sfeer: 9
  Ondanks dat we er al 20 jaar komen wederom verrast door de fantastische gerechten en de perfecte wijnen. De signatuur van de nieuwe (jonge) chef is ZEER positief aanwezig. Roy Eikelkamp is met 31 jaar nu al een kanjer ! En zeker niet vergeten is de perfecte, ongedwongen en zeer prettige bediening. De hand van de maitre Peter Bruins blijft heerlijk om te ervaren... Kortom... zeer aanbevelenswaardig voor iedereen die een perfecte avond wil !
  -

  "Geweldige avond gehad"

  9,7
  eten: 9 service: 10 sfeer: 10
  We hebben ons laten verassen door het restaurant. Geweldig gegeten met geweldige wijnen. Hele creatieve gerechten. Ook het vegetarische menu was super. Gewoon geweldige avond gehad
  -

  "heerlijk"

  8,7
  eten: 9 service: 8 sfeer: 9
  Eten bij de Bokkedoorns is een feestje op zich!! Prachtige gerechten met zeer verassende ingrediënten. Leuke uitleg en lekkere wijntjes erbij! Alleen jammer dat je voor een glas water de hoofdprijs betaald. Verder genoten op het terras en dat in Oktober!
  -

  "Fantastisch maar......"

  8,3
  eten: 10 service: 5 sfeer: 10
  Het eten was fantastisch echt geweldig ook de wijn.hele bijzondere smaken en het zag er ook prachtig uit.het meisje wat ons bediende was (en dat hoop ik dan maar)waarschijnlijk van de hotelschool en maakte wel wat fouten door voor mij langs mijn man te serveren in plaats van om te lopen.dat is denk ik wel een basis regel. Er werd niet gevraagd of wij misschien een dessert wijn wilde.wij namen zowel de kaas als het dessert.dat vind ik toch erg jammer en een beetje vreemd. Na het afrekenen liepen we alleen naar de garderobe om onze jassen te moeten zoeken en op het moment dat we de buitendeur in onze hand hadden kwam er iemand aan rennen.Ik snap dat dit allemaal niet de bedoeling is geweest maar in een restaurant van dit niveau hoort dit natuurlijk niet.
  -

  "Genieten"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Heerlijk gegeten, bediening nam de tijd voor je, drong je niets op, bediening was bekwaam en heel vriendelijk je voelde je thuis, een mooie middag gehad. Bedankt heer Bruins met uw brigade.
  -

  Artikelen toegewijd aan: Restaurant De Bokkedoorns**