Restaurant De Bokkedoorns** in Overveen

Over Restaurant De Bokkedoorns**

De Bokkedoorns**
Zeeweg 53 , 2051 EB Overveen

Restaurant de Bokkedoorns is prachtig gelegen midden in de Noord-Hollandse duinen aan twee duinmeren. Gastvrijheid met klasse is hier de passie waar het team elke dag voor gaat. Ieder gerecht op de kaart wordt met liefde en vakmanschap bereid en vol aandacht aan tafel geserveerd. 

Eigenaar John Beeren en zijn team bedrijven dagelijkse culinaire topsport. De jonge en dynamische brigades, aangevoerd door chef-kok Menno Post en meestergastheer Peter Bruins, staan voor kennis van zaken, interesse en teamspirit.

In 1978 werd de Bokkedoorns bekroond met de eerste Michelinster en in 1991 met de tweede. Hiermee is Restaurant De Bokkedoorns al meer dan 50 jaar een begrip. Het licht moderne interieur staat garant voor een sfeervolle avond. De creatieve keuken biedt de hoogste kwaliteit, geraffineerd verwerkt in gerechten die ook voor het oog een lust zijn.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant De Bokkedoorns**


9,1

(724 Recensies)


eten

9.3

service

9.3

sfeer

8.7

"Zoals je het zou wensen"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Bijzonder ontvangst en welkom. Hospitality van hoog niveau, los maar ook met klasse, vol aandacht en oog voor detail. Eten een feest voor ogen en smaakpapillen. Dank voor deze ervaring...
-

"We zijn in de watten gelegd!!"

9,3
eten: 9 service: 10 sfeer: 9
Wat een fantastisch restaurant. Het begint gelijk al met heerlijke amuses. De gerechten zijn geweldig van smaak en prachtig opgemaakt. De bediening is gestroomlijnd, loopt elkaar niet in de weg en is erg vriendelijk. Wat we vooral fijn vonden is dat de sfeer niet stijf of zeer chique is. Daar houden wij wel van. Kortom een waar feest!! Wij komen zeker nog eens terug.
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wij hadden een fantastische avond werden met een persoonlijke noot ontvangen en bediend zoals dat een 2 sterren restaurant waardig is. Chapeau! Het eten was wederom fantastisch en het begeleinde wijnarrangement sloot hier perfect bij aan.
-

"Streling voor de tong"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Genoten van echt alles. Aandacht van de medewerkers en de eigenaar. Samenspel van het personeel Opmaak en presentatie van de gerechten En natuurlijk van de ongekende smaakcombinaties. Heerlijk gegeten, voor herhaling vatbaar
-

"Geweldige ervaring!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Prachtige locatie. Het welkom was ontzettend warm. Bedienend personeel was zéér professioneel en toch heel persoonlijk en warm. Het 5-gangen menu was perfect samengesteld en we hebben elk bord helemaal leeggegeten, tot op de laatste kruimel. Het was een geweldige ervaring en de Bokkedoorns is met recht hun sterren waard!
-

"Eten. Bij de Bokkendoorns"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Alles is hier geweldig en altijd weer een hoogtepunt om hier te komen.
-

Artikelen toegewijd aan: Restaurant De Bokkedoorns**