Restaurant De Bokkedoorns** in Overveen

Over Restaurant De Bokkedoorns**

De Bokkedoorns**
Zeeweg 53 , 2051 EB Overveen

Restaurant de Bokkedoorns is prachtig gelegen midden in de Noord-Hollandse duinen aan twee duinmeren. Gastvrijheid met klasse is hier de passie waar het team elke dag voor gaat. Ieder gerecht op de kaart wordt met liefde en vakmanschap bereid en vol aandacht aan tafel geserveerd. 

Eigenaar Pascal Beeren en zijn team bedrijven dagelijkse culinaire topsport. De jonge en dynamische brigades, aangevoerd door chef-kok Roy Eijkelkamp en meestergastheer Peter Bruins, staan voor kennis van zaken, interesse en teamspirit.

In 1978 werd de Bokkedoorns bekroond met de eerste Michelinster en in 1991 met de tweede. Hiermee is Restaurant De Bokkedoorns al meer dan 50 jaar een begrip. De creatieve keuken biedt de hoogste kwaliteit, geraffineerd verwerkt in gerechten die ook voor het oog een lust zijn.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant De Bokkedoorns**


9,1

(731 Recensies)


eten

9.3

service

9.3

sfeer

8.7

"Topavond bij de Bokkendoorns"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Avondvullende belevenis gehad bij De Bokkendoorns in Overveen. Bijzondere gerechten met bijzondere wijnen en prettige service. De locatie in de duinen is eveneens fantastisch.
-

"Genoten"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Genoten van onze memorabele lunch. Prachtige ambiance met o.a. het uitzicht op het meer! Verrassende smaken en mooi opgemaakte borden, geserveerd door vriendelijke gastheren.
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Woensdag een fantastische avond gehad met mijn vriendinnen, super lekker gegeten en een bediening die het perfect aanvoelt, gewoon geweldig.
-

"Fantastisch gegeten!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Leuke lokatie, vriendelijke bediening en heerlijk eten. Zeker een aanrader!
-

"Topavond!"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Een heerlijk avondje uit met vriendinnengroep. Vanaf binnenkomst waar we hartelijk ontvangen werden door een bijzonder aardige gastheer, tot aan het vertrek, zijn we verwend met heerlijke wijnen en de meest mooie en heerlijke gerechten! En een pluim voor het personeel wat attent en plezierig voor ons zorgde, top!
-

"fantastic as always"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zoals altijd sinds jaar en dag een uitzonderlijke constante kwaliteit, ondanks veranderingen in personeel. Peter Bruins is altijd in staat om de sfeer ontspannen te maken; Wereldklasse! Een 'experience', een 'bucketlist', een must om mee te maken!
-

Artikelen toegewijd aan: Restaurant De Bokkedoorns**