Restaurant 't Eethuysje in Castricum

Over Restaurant 't Eethuysje

't Eethuysje
Dorpsstraat 53 , 1901 EJ Castricum

In het hartje van Castricum, in de Dorpsstraat, zit in een uniek pand het gezellige restaurant 't Eethuysje. Naast het pand vindt u een idyllisch pleintje waar het terras van het restaurant staat. Vanaf deze prachtige plek heeft u uitzicht op de historische kerk van het dorp. 

't Eethuysje wordt geïnspireerd door de seizoenen van het jaar. Hiervoor gebruiken ze dan ook seizoensproducten uit de streek. Deze dagverse producten worden gecombineerd waardoor bijzondere maar bovenal spannende creaties ontstaan.

Dat de keuken zo verfijnd is en de presentatie van de gerechten zo mooi, heeft alles te maken met de ervaring in de keuken. De chef en zijn brigade hebben veel kennis van technieken en ingrediënten en weten deze perfect te gebruiken.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant 't Eethuysje


8,8

(259 Recensies)


eten

9.0

service

9.0

sfeer

8.5

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Nette bediening, leuke variatie qua gerechten, beperkt aantal zitplaatsen hetgeen een private dining illusie geeft.
-

"Overheerlijk"

9,7
eten: 10 service: 9 sfeer: 10
Een paar keer per jaar komen wij hier eten en het verveeld nooit.Meestal nodigen wij dan vrienden uit en die zijn dan heel enthousiast over de verschillende smaken in de gerechten en de lekkere wijn. De bediening is zeer vriendelijk met een uitgebreide uitleg over de verschillende gerechten Volgende keer zijn wij er weer.
-

"klein maar fijn"

8,3
eten: 9 service: 8 sfeer: 8
klein restaurant met fraaie maaltijden in een rustige sfeer
-

"Een avondje uit bij 't Eethuysje"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Plezierig en rustig restaurant. Uitstekende menukeuze. En zeker ook uitstekende service. De bediening was vlot en belangstellend. En het belangrijkste natuurlijk: we hebben heerlijk gegeten. Een echte aanrader!
-

"Etentje voor 2 voor ons 39 jarig huwelijk."

9,0
eten: 10 service: 9 sfeer: 8
Ik en mijn man hebben heerlijk gegeten. Het was allemaal top.
-

"De gulle hand"

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Heel smakelijk hebben we gegeten en een wijntje gedronken! Veel aandacht is er geschonken aan het opdienen van de gerechten. Apart en smaakvol zijn de samenstellingen! Ook hadden wij echt voldoende! Het waren geen kleine porties.
-