Restaurant 't Eethuysje in Castricum

Over Restaurant 't Eethuysje

't Eethuysje
Dorpsstraat 53 , 1901 EJ Castricum

In het hartje van Castricum, in de Dorpsstraat, zit in een uniek pand het gezellige restaurant 't Eethuysje. Naast het pand vindt u een idyllisch pleintje waar het terras van het restaurant staat. Vanaf deze prachtige plek heeft u uitzicht op de historische kerk van het dorp. 

't Eethuysje wordt geïnspireerd door de seizoenen van het jaar. Hiervoor gebruiken ze dan ook seizoensproducten uit de streek. Deze dagverse producten worden gecombineerd waardoor bijzondere maar bovenal spannende creaties ontstaan.

Dat de keuken zo verfijnd is en de presentatie van de gerechten zo mooi, heeft alles te maken met de ervaring in de keuken. De chef en zijn brigade hebben veel kennis van technieken en ingrediënten en weten deze perfect te gebruiken.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant 't Eethuysje


8,8

(262 Recensies)


eten

9.0

service

9.0

sfeer

8.5

"Culinair genieten bij 't Eethuysje!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Goede ambiance, vriendelijk personeel en het eten was voortreffelijk! Ook de karaf met water, die op tafel stond, werd regelmatig bijgevuld. En deze zagen wij niet terug op de rekening. Service 1e klas!
-

""

7,3
eten: 6 service: 8 sfeer: 8
We hebben heerlijk gegeten gisteravond bij het Eethuisje. Helaas waren de frietjes te lang gefrituurd en daardoor erg hard en vet. Maar de rest was een genot voor de smaakpapillen. Bediening altijd vriendelijk, het was druk en daardoor duurde het wat lang voordat het nagerecht kwam.
-

"Het was weer genieten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Vriendelijk personeel, verrassend lekker eten en een knusse setting. Kortom een aanrader
-

"Een onontdekte diamant in het centrum van Castricum..."

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Wij hebben heerlijk genoten van de prachtig opgemaakte gerechten, fijne smaakbeleving en zeer vriendelijke en professionele bediening. Van de gevulde karaf met water tot aan de heerlijke tiramisu hebben wij genoten van deze topavond! Wij kende dit leuke, kleine, en bijzondere restaurant niet en waren zeer verrast. Dit is er eentje die wij zeker nog eens gaan bezoeken! Wat ook zeer fijn was is dat mijn vriendin later die avond werd terug gebeld: blijkbaar had zij het arrangement al reeds betaald bij online reserveren maar dit vergeten. Ze had dubbel afgerekend en daar werd zij keurig over terug gebeld zodat het bedrag terug kon worden gestort! H Bedankt iedereen voor deze topavond en graag tot een volgende keer.
-

"Excellent food"

8,3
eten: 9 service: 8 sfeer: 8
High quality food in a nice cosy place. Not pretentious, but with high standards.
-

"Heerlijk! "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Gisteren hebben we met zijn drieën heerlijk gegeten in 't Eethuysje. Ze checkten van te voren nog wie er geen vis en schaaldieren at, zodat ze hier rekening mee konden houden. Goede sfeer, een fijn kleine ruimte, goede en vriendelijke service en uitleg. De gerechten zagen er prachtig uit, naast dat het lekker smaakte! Een echte aanrader dit restaurant!
-