Diningcity Deal: Heerlijk 3-gangen menu € 37,50


.

Restaurant Red Chilli is een van de winnaars van de Restaurant Week 2018!

Op basis van reviews van gasten is restaurant Red Chilli gekozen tot een van de winnaars van regio Noord-Holland tijdens de Nationale Restaurant Week 2018, met een fantastisch cijfer van een 9,42.

Wil je het winnende 3-gangen diner (nogmaals) proeven voor slechts 37,50 euro per persoon? Boek dan nu jouw tafeltje (en eet de sterren van de hemel)!

 

 • Te reserveren t/m 15 december 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Over Restaurant Red Chilli

  Red Chilli
  Oude Provincialeweg 2 , 1733 NG Nieuwe Niedorp

  In het landelijke en pittoresk gelegen Nieuwe-Niedorp vindt je restaurant Red Chilli. Het restaurant is sfeervol ingericht als een Zuid-Chinese boerderij. Onder supervisie van sterrenchef Han Ji, kookt de Chinese Meesterkok Tso Min Cheng op het hoogste niveau. De maître Arno de Maa met zijn brigade. 

  In de keuken wordt gewerkt met verse producten uit de directe omgeving. In de verfijnde gerechten proef je de rijke en krachtige smaken uit de Chinese en Vietnamese keuken. Daarnaast beschikt restaurant Red Chilli over een fantastische wijnkaart en daarnaast wordt bijzondere thee en de beste sake geschonken.

   

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant Red Chilli


  9,1

  (644 Recensies)


  eten

  9.4

  service

  9.1

  sfeer

  8.8

  ""

  8,7
  eten: 9 service: 10 sfeer: 7
  Helaas moeten concluderen dat het vorige restaurantweekmenu smakelijker en verfijnder was. Het eten was erg lekker en de dame van de bediening was uiterst vriendelijk. De champagne was met €14 per glas stevig geprijsd. De sfeer in het restaurant voelt toch wat verouderd. Het wordt tijd voor een sfeeraanpassing. Hopelijk gaan ze het restaurant een keer een update en/of vernieuwing geven. Dat zal het restaurant ten goede komen. Ook vond ik de bami bij het hoofdgerecht geen toevoegde waarde hebben.
  -

  "Culinaire top avond"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Champagne bij aankomst en daarna een 4-gangen verrassingsmenu, per gang een wijn erbij. Arno weet er veel van en brengt zijn enthousiasme goed over. Heerlijk gegeten en de wijn was er perfect bij!
  -

  "lekker Red chilli"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Het is altijd een feestje als je daar ga eten!
  -

  "Avondje Red Chili"

  7,0
  eten: 8 service: 6 sfeer: 7
  Hier gegeten via restaurantweek. Ziet er gezellig uit, nadeel is dat de stoelen te groot en te laag zijn, ze kunnen niet onder de tafel geschoven worden (leuning) waardoor je op het puntje van je stoel moet zitten om te eten. Als je achterover in de stoel zit, dan zit je te ver van de gasten tegenover je en van je bord. Heb hier rugpijn aan over gehouden. Het eten was heerlijk en mooi opgediend op het hoofdgerecht na, dit bestond uit 2 stukken varkensvlees of eerder vet en buikspek van het varken, niet weg te krijgen. De service kan ook wel beter wat betreft het bijhouden van de lege glazen. Daar moesten we zelf iedere keer om vragen. Het duurde ook wel 20 min. voordat we eindelijk de rekening kregen nadat we er nog een keer om gevraagd hadden.
  -

  "Heerlijk gegeten, maar het bedrag viel tegen"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  We hebben verukkelijk gegeten en een leuke avond gehad. De rekening viel erg tegen: het dubbele van de dinerprijs. Jammer dat het restaurant bij deze actie de drankjes zo hoog prijst. Dat werkt averechts.
  -

  "Zalig"

  9,3
  eten: 10 service: 10 sfeer: 8
  Een doordeweekse avond verrassend gegeten. Heerlijke bijzondere oostersegerechtjes, zo bijzonder samengesteld op Culinair niveau. Fantastisch!
  -