Restaurant Red Chilli in Nieuwe Niedorp

Over Restaurant Red Chilli

Red Chilli
Oude Provincialeweg 2 , 1733 NG Nieuwe Niedorp

In het landelijke en pittoresk gelegen Nieuwe-Niedorp vindt je restaurant Red Chilli. Het restaurant is sfeervol ingericht als een Zuid-Chinese boerderij. Onder supervisie van sterrenchef Han Ji, kookt de Chinese Meesterkok Tso Min Cheng op het hoogste niveau. De maître Arno de Maa met zijn brigade. 

In de keuken wordt gewerkt met verse producten uit de directe omgeving. In de verfijnde gerechten proef je de rijke en krachtige smaken uit de Chinese en Vietnamese keuken. Daarnaast beschikt restaurant Red Chilli over een fantastische wijnkaart en daarnaast wordt bijzondere thee en de beste sake geschonken.

 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Red Chilli


9,1

(635 Recensies)


eten

9.4

service

9.1

sfeer

8.8

"Red Chilli te Nieuwe Niedorp"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
We hebben gisteren (15 augustus 2018) een 6-gangen menu gegeten bij Red Chilli in Nieuwe Niedorp. Het eten was bijzonder lekker en met zeer verfijnde smaaknuances en mooie combinaties. Het tempo van het aandienen van de 6 gangen en de 2 amuses was vlot. De bediening was uiterst vriendelijk en attent. Wat ons betreft een Top restaurant en een absolute aanrader voor degenen die van Aziatisch eten houden (overigens, het was absoluut geen ‘heet’ eten). De prijs voor deze 6-gangen menu was mijns inziens vriendelijk voor de hoeveelheid en kwaliteit dat ervoor geboden wordt.
-

"Red chili "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Geweldig gegeten! Elke hap of maaltijd was een sensatie We zijn heel leuk bedient met fijne uitleg over de wijnen
-

"Verrassend, goed en lekker aziatisch"

9,7
eten: 9 service: 10 sfeer: 10
Voor ons was het een verrassende ervaring de Aziatische keuken op deze manier te ervaren. Op de vistrio na (daarom net geen 10) was het eten voortreffelijk: goede combinaties van smaken en ingrediënten, een 6 gangen verrassingsmenu met componenten uit verschillende Aziatische landen, met tussendoor perfecte amuses. Voor mijn Aziatische vrouw was de bami een aangenaam heerlijke verrassing. De wijnen waren per gerecht goed passend uitgezocht, de sommelier kon er met plezier over vertellen. Het personeel was vriendelijk, Aziatisch lief, gaf een goede uitleg. De sfeer was fijn en passend bij het eten. Kortom een aanrader, het ligt wat afgelegen van de randstad, maar is zeker de moeite waard.
-

"Op ster niveau eten in Nieuwe Niedorp"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Een verrassingsmenu die ook ECHT verrassend is! Spectaculaire gerechten met iedere gang een smaakexplosie. Wat mij betreft een van de beste restaurants zonder een Michelinster.
-

"Heerlijke avond gehad bij Red Chilli"

8,7
eten: 9 service: 8 sfeer: 9
Dining with the stars. Zeer goed verzorgd zowel eten als bediening. Paar hele bijzondere gerechten gehad. (zes gangen en paar amuses). Echt heel erg lekker allemaal.
-

"geweldige avond"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
prima ontvangst, hele goede bediening, goede uitleg over wijn en eten en prima eten
-