Restaurant Hertog Jan op 't Water in Uithoorn

Online reserveren niet mogelijk


Helaas is online reserveren bij dit restaurant niet mogelijk.

Over Restaurant Hertog Jan op 't Water

Hertog Jan op 't Water
Wilhelminakade 62 , 1421 AB Uithoorn

Restaurant Hertog Jan op het Water te Uithoorn is gehuisvest in een voormalig beurtschipperkantoor met uitzicht op de Amstel.

U wordt er gastvrij ontvangen in ons intieme restaurant waarbij een persoonlijke benadering gebruikelijk is. Wij serveren onze gerechten vanuit de open keuken, hetgeen de intieme sfeer benadrukt. Met mooi weer serveren wij uiteraard op ons terras op de Amstel!

We serveren alleen maar dagverse producten uit onze Frans/Nederlandse keuken. Deze locatie is ook uitermate geschikt voor feesten, partijen en personeelsfeestjes.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Hertog Jan op 't Water


8,0

(96 Recensies)


eten

8.2

service

7.9

sfeer

7.9

"Knus dineren bij en goede kok en vriendelijke service"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Ihkv de restaurantweek (oktober) een menu gegeten met 4 personen. Opvallend goed teamwerk van kok en bediening (ja met z'n tweeën) in dit knusse restaurant. Het menu was niet zo avontuurlijk, maar uitstekend gekookt en de vlotte bediening zorgde voor een goede aansluiting met open wijnen. Eerlijk eten, goed gekookt voor een redelijke prijs en een vriendelijke ontvangst. PS Het is zomers vast een spectaculaire locatie, zo aan de Amstel met het terras.
-

"Tweede Kerstdag 2017"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Ook op tweede Kerstdag heeft Hertog Jan op het Water weer verrast met een heerlijk diner waarbij alle gangen perfect op elkaar waren afgestemd. Heerlijk gegeten in een gezellige ambiance! TOP!
-

"Heerlijk avondje"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
1-4-2016 In het kader van de Restaurant Week naar Hertog Jan op 't Water in Uithoorn geweest. Goed gekozen diner arrangement, van prima kwaliteit en uiteraard weer gepresenteerd door de gezellige bediening. Restaurant was volledig bezet en biedt altijd een prima sfeer.
-

"ut gaat er mee door"

5,7
eten: 6 service: 6 sfeer: 5
er gegeten in de restaurant week, dus vast 3-gangen menu. Nou, t'was lekker, maar ook heel gewoon; ik bedoel maar, had ik ook thuis kunnen maken.
-

"Hertog Jan op het water"

8,7
eten: 8 service: 8 sfeer: 10
Recent met een groep van vooral buitenlanders hier gegeten. Sfeervol en knus restaurant op een prachtige locatie. Prettige bediening en een uitstekende keuken. Buitenlanders waren onder de indruk, vooral de eendeborst hadden ze nog nooit zo lekker gegeten. De Belgen kenden de Boudin Noir en de Ieren hadden het over Black Pudding. Zeer goede ervaring en ik hoop in de zomer hier nog eens terug te komen!
-

"Heerlijk eten met weinig sfeer!"

7,3
eten: 8 service: 8 sfeer: 6
We werden gastvrij ontvangen in een restaurant op een mooie locatie. Jammer dat wij (4 personen) de enige gasten waren deze avond en daardoor de sfeer ontbrak. Hinderlijk was dat het tweetallig personeel discussies voerden die niet voor de gasten bestemd waren. Vaak best heftig. De gerechten waren heerlijk en werden fraai geserveerd. Nogmaals jammer dat het niet levendig was door de weinige gasten deze avond.
-