Reviews van Restaurant Hotel Merlet*


9,0

(174 Recensies)


eten

9.3

service

9.0

sfeer

8.6

"FENOMENAAL"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We werden heel vriendelijk onthaald en naar een tafel buiten op een terras met heel mooi landelijk uitzicht begeleid,het zonnetje scheen heerlijk,een prachtig begin van de avond.Het eten was fenomenaal zeker 2 Michelin sterren waardig,de bediening was kundig en vriendelijk.Het diner begon met 3 heerlijke amuses en een lekker wijntje gevolgd door 5 gangen een 6de gang zijnde een kaasplateau werd nog toegevoegd.Alle gangen waren bijzonder goed.Een gang was heel bijzonder bestond namelijk uit een compositie van 25 groentes nog nooit eerder meegemaakt maar wat lekker. Wijn en spijs waren fantastisch op elkaar afgestemd. Hulde voor de gehele crew. Dit was de eerste keer maar zeker niet de laatste keer.
-

"Diner op hoog niveau."

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zeer vriendelijk en attent. Goede uitleg bij elk gerecht. Gezellige bediening. Heerlijk gegeten. Een aanrader voor iedereen die van lekker eten houdt.
-

"Het was weer uitstekend"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We hebben heerlijk gegeten en werden uitstekend bediend met persoonlijke aandacht. De gerechten waren mooi en bijzonder.
-

"Belevenis "

8,3
eten: 9 service: 7 sfeer: 9
Super gegeten , echt een belevenis. Mooie wijnen leuke bediening. Echt een avond uit.
-

"Genieten!!!!"

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Super eten en een zeer vlotte en prettige bediening. Compliment voor onze gastheer Thijs die ons mooie wijnen serveerde. Enig minpunt : bij een wijnarrangement zouden ze het water toch niet nog eens apart in rekening moeten brengen is mijn mening.
-

"Genieten!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We hebben genoten van onze lunch, alle gerechten waren heel verfijnd en werden prachtig opgediend. Het wijnarrangement klopte precies dus kortom fantastisch!
-

"Lekker eten maar klein"

8,3
eten: 8 service: 8 sfeer: 9
De vijf gerechten & 3 amuses waren lekker, maar kleine porties. Er worden onderscheid gemaakt tussen gasten van diningcity & andere. Wij kregen 3 amuses, andere 5. Gastvrij & vriendelijke bediening. Heel attent, dat ieder tafel kreeg de beschrijving gerechten.
-

"Super!!!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Lunch bij Merlet is een geweldige ervaring. Wij hebben genoten van de heerlijke bijzondere gerechten en de prachtige ambiance.
-

"Genieten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Bij Merlet eten is een feest voor de smaakpapillen. De gerechten zijn een genot voor het oog en de bediening is uitstekend. Men weet waar het over gaat en wat men de gasten serveert. In 1 woord geweldig!
-

"Een belevenis"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Ik ben, net als velen, niet gewend om in een "sterren restaurant" te eten. Een dergelijk restaurant schept dus wel verwachtingen. En ik moet zeggen dat Merlet dit volkomen waar heeft gemaakt. Het begint al bij de ontvangst, waarbij je wordt aangesproken met je naam, wat je direct al het gevoel geeft dat je gewaardeerd wordt. Het restaurant zelf heeft een rustige sfeer, met voldoende ruimte tussen de tafels voor privacy, en toch een gevoel van intimiteit. De gerechten en de presentatie ervan zijn een waar genoegen. Ik besloot de keuze voor de bijpassende wijn aan de sommelier over te laten. Niet alleen resulteerde dit in een uitstekende keuze van heerlijke wijn, maar ook de wijze waarop de wijn werd gepresenteerd, en de keuze werd toegelicht was een belevenis op zich. De passie waarmee deze man over de wijn sprak, de liefde voor zijn vak....onvergetelijk. En dan natuurlijk de heerlijke gerechten. Het hoofdgerecht werd vergezeld van een envelop met daarin de achtergrond van het prijswinnende gerecht, een bijzondere (en terechte) uiting van trots van de chef. Al met al hebben wij een kleine drie uur aan tafel doorgebracht, en wij hebben genoten van elke minuut.
-

"Zeer vakkundig"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Professionele en zeer vakkundige bediening. We hebben genoten van alom fantastische gerechten en zullen zeker nog eens terugkeren naar dit speciale restaurant.
-

"Heerlijk diner tijdens Dining with the Stars"

8,0
eten: 9 service: 8 sfeer: 7
Een aantal jaren geleden ook bij Restaurantweek geweest en toen een niet al te geweldige ervaring. Verwachting was nu dus een beetje dubbel, maar is zeker overtroffen. Een prachtig menu met heerlijke gerechten die een mooi geheel vormen. Uitgesproken smaken dus mooi gedurfde gerechten. Een feest om alles te proeven en ook te zien. Qua sfeer was het op een dinsdag niet al te druk in het restaurant, in de kleine zaal gezeten en hier oogt het een beetje stijfjes. De bediening maakt het echter goed door een geweldige (en zeker niet te stijve) service.
-

"Heerlijk avondje uit."

9,7
eten: 10 service: 9 sfeer: 10
Met vier personen genoten van het restaurantweek verrassingsmenu. We namen optioneel een extra gang en daar hadden we geen spijt van. Het bijpassende bob wijn arrangement maakte het compleet. Heerlijke gerechtjes en een goede bediening.
-

""

5,7
eten: 7 service: 6 sfeer: 4
we moesten erg lang wachten op het hoofdgerecht dat was jammer. we bestelden een extra glas wijn, het was leuk geweest als deze niet op de rekening gezet werd, maar helaas! we zijn vaak bij merlet geweest en tot grote tevredenheid. nu minder.
-

"Met z´n zessen heerlijk gegeten bij Merlet "

9,3
eten: 9 service: 10 sfeer: 9
Met z´n zessen heerlijk gegeten bij Merlet , mooie tafel midden in ´t restaurant, ontvangen met Champagne, heerlijk 3 gangen restaurantweekmenu met een extra kaasgang, begeleid door lekkere huiswijnen en koffie na ! Voortreffelijk !
-

"Feestje"

9,3
eten: 10 service: 8 sfeer: 10
Wat een feestje om hier te eten. Bijzondere gerechten met smaken die door de chefkok op uitmuntend niveau bij elkaar komen.
-

"Merlet In Schoorl op z'n best"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Heerlijke avond gehad met Merlet op z'n best. Prachtig uitgebalanceerd vijfgangen menu met bijpassende wijnen en amuse als prijswinner. Konden het toch niet laten om ook nog voor de kaas te gaan. Alles bij elkaar compleet en top!
-

"geweldig diner bij Merlet"

7,3
eten: 10 service: 6 sfeer: 6
Fantastische smaaksensaties. Helaas was de bediening gehaast, het geluk van het bedelaarslam viel naast de tafel ipv er over. Bijv. bij broodjes uitserveren werd deze tafel consequent overgeslagen. Wijn niet op tijd bij het gerecht en drankje bij de verkeerde tafel bezorgd. Bij een gesprek werd het antwoord op een vraag niet eens afgewacht.
-

""

7,7
eten: 9 service: 9 sfeer: 5
Heerlijk 6-gangen menu (kaas toegevoegd) met heerlijke wijnen van het wijnarrangement en prima bediening. Alleen het bijzaaltje heeft weliswaar fraai uitzicht, maar is verder nogal sfeerloos.
-

"Merlet@Schoorl op een mooie zomeravond"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Heerlijk gegeten. Mooi gerechten. Vriendelijke bediening. Juiste timing tussen de gerechten. Mooie ambiance. We komen zeker nog eens terug.
-

"We hopen snel weer terug te komen!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het vijfgangendiner bij Merlet was een feestje. Vanaf de amuses tot de friandises bij de koffie, alles even smaakvol en verfijnd opgediend. Goed advies voor de wijn en het bedienend personeel was professioneel en uiterst vriendelijk.
-

""

6,7
eten: 8 service: 7 sfeer: 5
PRIMA HOOGWAARDIGE LUNCH GENOTEN.
-

"Heerlijk gedineerd"

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Voor het eerst gegeten bij Merlet. We werden vriendelijk welkom geheten en hadden een leuk plekje in het restaurant. We hebben ons laten verrassen met een 5-gangenmenu met bijpassend bobarrangement wijn. Alles was stuk voor stuk verrukkelijk en een lust voor het oog. Enige opmerkingen: tempo lag wel heel erg laag, halfje wijn bijna op als gerecht kwam. Verder schenk je koffie niet in hetzelfde kopje als de thee. Koffie was door wijde kop snel koud. Maar Merlet is zeker een aanrader
-

"uitmuntend"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
eten bij Merlet is een fantastische ervaring waarbij zowel de gerechten van Jonathan van Zandbergen als de wijnen je meenemen in een wereld van verhalen en smaken. De wijnen komen niet van ver maar worden gewoon in de ons omringende landen gemaakt. Waarom iets van ver halen als de buren het voor ons klaar hebben liggen. De smaken waarmee chef Jonathan aan de slag gaat in zijn fantasievolle keuken komen wel van over de hele wereld, een kruidenmengsel gebaseerd op de de verhalen van duizend en een nachten, duif gegaard in een korst van zout, een gerecht van wel liefst 20 verschillende groenten uit de streek en zo zijn er nog vele zeer geslaagde creaties die uit zijn keuken te voorschijn komen. Wij hadden het geluk dat we een plekje direct aan de weide toebedeeld kregen waar we in alle rust van deze culinaire reis hebben genoten. Bedankt Jonathan Zandbergen en de keukenbrigade, Bedankt sommelier Stefan Wierda. Hopelijk tot weer ziens.
-

"Subliem"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Hier schieten woorden tekort. Een fantastisch team, een sterrenbrigade en dankzij de kundige sommelier voortreffelijke wijn spijs combinaties. In Merlet wordt Gastvrjheid met een hoofdletter geschreven.
-

"een dik verdiende ster"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
In een sfeervolle ambiance werden wij zeer gastvrij onthaald. Met name de kwaliteit van de gerechten (we genoten een 5 gangen menu) was voortreffelijk. Mooie variaties met verschillende smaaknuances, met gebruik van vele streekproducten. Het was super. Ook de bijpassende wijnen (wijnarrangement) waren goed geselecteerd en gingen uitstekend samen met de fraaie gerechten. Kortom: een perfecte avond, voor iedereen aan te raden.
-

"Heerlijk gegeten!! En gedronken ;-)"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Het was allemaal even lekker, tempo precies goed en het wijnarrangement was top! Zeker aan te bevelen als je iets te vieren hebt.
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het diner was een zeer aangename en avondvullende belevenis. Het personeel was professioneel en was prettig, geïnteresseerd en bevlogen. Het eten was super, elk gerecht was weer totaal anders. Veel verschillende smaaksensaties op een avond. We zaten buiten en hadden een geweldig mooi uitzicht op het sprookjesachtige landschap.
-

"Fantastisch Lunch"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Absoluut genoten van de geweldige lunch, de uitleg, de wijnen en alle aandacht! Enige jammere was het weer: we hadden zo gehoopt deze keer buiten te kunnen zitten. Ons plekje bij het raam gaf goed uitzicht op de regen en zodoende werd al snel bevestigd dat het binnen beter toeven was!
-

""

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Natuurlijk zat het weer mee, waardoor we nog heerlijk buiten een drankje konden drinken met prachtig groen uitzicht. Maar afgezien daarvan: het eten was heerlijk. Het menu is leuk afwisselend en de presentatie geeft een stille tafel mogelijkheid tot conversatie. De sommelier weet zijn kennis op aangename manier te delen. Zeker voor herhaling vatbaar.
-

"Heerlijke avond gehad!"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Heerlijk gegeten voor ons 4 jarig trouwjubilieum! Hier werd zelfs bij stil gestaan! Heerlijke gangen! En goede wijnen met een goede en zeer vriendelijke service aan tafel! Zeker nog een reden om terug te komen!
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
wat een geweldig restaurant alles top klasse waren hier ook in het hotel niets dan lof
-

"Als alles klopt"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Een nieuwe chef, maar de oude sfeer. Topcombinatie!
-

"Heerlijk eten."

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heerlijk eten, vriendelijke en kundige bediening . Wijnadvies prima!
-

"Heerlijke zomeravond"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Na een prima Ruinart vergezeld van een drietal amuses op het terras zijn we in het restaurant behoorlijk verwend met een vier gangen verrassingsmenu inclusief een wijnarrangement. Perfecte gerechten met schitterende wijnen. Bediening was top. Zelden zo'n enthousiaste sommelier meegemaakt. Ga zo door.
-

"TOP restaurant"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
zoals altijd weer :TOP geweldig eten,heerlijke wijnen, goed vriendelijk personeel (=zeldzaam in nederland)
-

"Aanrader!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Gastvrije ontvangst, deskundige en vriendelijke assistent-sommelier, heerlijke, verfijnde en fantasievolle gerechten: wat een fijne middag! Slechts twee tafeltjes bezet tijdens de lunch op vrijdag, dit is beslist te weinig voor een restaurant van en met deze klasse. Wij komen zeker terug. Bedankt, Merlet!
-

"lekker"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
wederom prima gegeten en gedronken. leuke wijnen in het wijn arrangement (en enthousiaste leuke uitleg over de wijnen) een aanrader.
-

"perfectie"

8,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 6
De perfectie in de gerechteen de daarbij geschonken wijnen. Een service op top niveau alleen de sfeer van het restaurant is alsof je in een oud jachthuis zit. Dit terwijl de rest van het bedrijf modern aangekleed is.
-

""

9,3
eten: 8 service: 10 sfeer: 10
Heerlijke 4-gangen menu gekozen met een uitstekende bijpassende wijn. Bediening was uitstekend met voldoende aandacht. Dame van de kaasjes mag nog wel iets gezelliger zijn en de eendenborst was onvoldoende gegaard om knap weg te kauwen.
-

"Chique en gezellig"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
De dag ervoor Kaagjesland hebben moeten afzeggen, omdat ik op het laatste moment ontdekte dat er 's avonds geen openbaar vervoer is, en nu geconfronteerd geweest met een omleiding dat ervoor zorgde dat mijn toch al lange reis bijna ondragelijk werd. Gelukkig kwam ik in een goed restaurant terecht; chique en gezellig, het omrijden waard. Van de originele gerechten beviel mij de zeebaars het meest. De wijnen waren goed en de bediening uitstekend. De terugweg leek opnieuw op een drama uit te draaien, totdat een alleraardigste mooie jonge meid mij een lift gaf naar het station. Zij had in de horeca gewerkt, dus we konden gezellig kletsen. Eind goed, al goed.
-

"overheerlijk gegeten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten bij de fam van Bourgonje altijd goede sfeer heerlijk eten en goede service , eerst heerlijk op het terras gezeten lekker verwarmd en daarna heerlijk gegeten in het restaurant helemaal top . Tot de volgende keer maar weer.
-

""

7,3
eten: 8 service: 8 sfeer: 6
Een explosie van geweldige smaken en een streling voor het oog. werkelijk prachtig! Ieder gerecht waren plaatjes Alleen het extra tussengerecht daar vonden wij beide van, dat de smaak van de vis totaal weg viel. De kappertjes overheerste. Een top avond gehad. We komen zeker nog terug.
-

"top avond"

7,3
eten: 8 service: 8 sfeer: 6
Het was een top avond. Genoten, leuke & goede service, vooral de extra informatie bij het eten (de kazen in het bijzonder) vonden wij erg interessant. Zeker een aanrader..
-

"Geslaagde avond"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Heerlijk gegeten, goede sfeer,
-

"Top restaurant "

8,3
eten: 8 service: 9 sfeer: 8
Jammer dat er maar drie tafels bezet waren, maar dat heeft het gezellige en zeer aangename diner niet negatief beïnvloed. Alle gangen waren uitstekend verzorgd en het bijpassende wijnarrangement maakte het geheel af! Compliment
-

"Geweldig!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Alles is hier eigenlijk vrijwel perfect: bediening, keuken, ambiance. Een sterrenrestaurant met toch een ongedwongen sfeer!
-

"Super Lekker gegeten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Goede combinaties in een goede sfeer gepresenteerd, lekker en verrassend! Kortom helemaal geweldig
-

"Een avond Merlet"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Een heerlijke avond gehad. Gezien bovenstaande beoordeling is dit voor herhaling vatbaar.
-

""

7,7
eten: 9 service: 7 sfeer: 7
Heerlijk gegeten, aparte smaakcombinaties en prachtig opgemaakte borden.
-

"Super avondje uit bij Merlet"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
prima sfeer, professioneel en toch relaxed en bovenal perfect gegeten.
-

"Tevreden klant"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Een mooie ervaring. Lekker gegeten en mooie wijnen gedronken. Het nagerecht vonden we wat minder, maar kan smaak zijn. Als het restaurant vol zit, is het roemoerig. Mooie tuin erbij, om lekker in de zon te zitten.
-

"Voortreffelijk"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Alles tot in de puntjes verzorgd. Sfeer, bediening en eten zeer goed ! Binnenkort weer snel terug !
-

""

8,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 5
Verrassende smaaksensaties. Een schilderijtje op je bord De bediening tijdens onze lunch was gehaast en niet goed gecoördineerd. De borden werden opgehaald terwijl de laatste hap net in de mond zat. Zo ging het ook met het ophalen van de wijglazen. Verder kwam de bestelling van de wijn niet door. Het gerecht was al geserveerd toen ons nogmaals werd wat we erbij wilde drinken. Dit alles is geen reden voor ons om niet meer te reserveren. De gerechten zijn bijzonder, er is een variëteit aan smaken en aan het voorgerecht tot aan de friandises is heel veel aandacht besteed.
-

""

8,7
eten: 10 service: 6 sfeer: 10
Heerlijke, bijzondere gerechten. Zeer verfijde smaaksensaties! Wat betreft de service was het deze keer wat 'gehaast' Het bord werd weggehaald terwijl de laatste hap nog in de mond zat. Idem dito met het weghalen van de wijnglazen. Verder kwam de bestelling van de wijn niet door. Het gerecht was al geserveerd toen er nogmaals werd gevraagd of we iets wilden drinken. Al met al geen reden om niet weer bij Merlet te reserveren. De smaaksensaties zijn niet te versmaden. De opmaak is een feestje.
-

"Fantastisch!!!"

9,3
eten: 10 service: 9 sfeer: 9
Hoewel de amuse een tikje vlak was, was elk bordje dat vervolgens werd voorgeschoteld een ware sensatie van kleur en smaak! Klein minpuntje vond ik dat het door de akoestiek nogal snel "druk" klinkt. We komen zeker terug om met mooi weer in de prachtige tuin nogmaals van de heerlijke gerechten te genieten.
-

"Fantastisch!!!"

9,3
eten: 10 service: 9 sfeer: 9
Elk bordje dat wordt voorgeschoteld is een prachtig kunstwerk van kleur en smaak! Bij elke gang blij verrast. Heel mooie, uitgebreide wijnkaart. Sfeer mag wel iets losser en klein minpuntje vond ik dat het door de akoestiek snel 'druk" klinkt. Kijk er zeker naar uit om hier weer te eten met mooi weer in de tuin!
-

""

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
perfekte gerechten met mooi wijnarrangement
-

"Merlet,"

9,3
eten: 10 service: 8 sfeer: 10
De ontvangst bij Merlet is zeer hartelijk, na de amuse die ik persoonlijk vrij vlak vond, was ik benieuwd wat ons te wachten stond, maar na het voor gerecht was de twijfel voorgoed weg, daar lusten wij allebij wel een 3dubbel portie van wat een smaken geweldig, en dat was precies zo bij het hoofd gerecht top, mijn partner die niet zelf voor pistache zou kiezen vond het nagerecht echt subliem en één van haar favorieten nagerechten ooit(ik ook), een geslaagde avond dus Merlet bedankt.
-

"Wij komen nog een keer"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Wat een genot. Op je bord verschillende smaken die je in je mond moet koesteren en samen een geheel vormen.
-

""

8,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 6
Ontzettend goede combinaties van smaken en structuren gecombineerd met passend en intressant wijnadvies door een sommelier met pure passie!
-

""

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Heerlijk gegeten.
-

"zaterdag 2 april 2016."

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wij hebben heerlijk gegeten en de bediening was prima en zeer attent. Wederom voor herhaling vatbaar.
-

"ontspannen gastronomie in de duinen"

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Doornat van de regen kwamen wij binnen: om geen BOB-arrangement te hoeven nemen zijn we eens een keer met de bus gekomen, maar dat bleek nog 10 min. lopen door de stromende regen. Voor de terugweg (naar de bus) is direct door Merlet vervoer geregeld, gratis, klasse! Het eten was zoals gewoonlijk uitstekend, zij het dat het hoofdgerecht (eend) weinig verrassend was en een beetje (te) stevig qua structuur. De wijnen van het wijnarrangement waren zonder uitzondering zéér goed, dat zie je wel eens anders. De bediening was vriendelijk en correct: van de over-enthousiaste jonge sommelier (leuk!) tot de attente en oplettende houding van de overigen.
-

"Kwaliteit op hoog niveau"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Heerlijk eten, mooi opgediend en door een professionele brigade uitgeserveerd ! Aangevuld met een mooie omgeving een hele mooie avond.
-

"Super avond in een geweldig bedrijf"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Wij hebben een super avond gehad, het eten was ongelooflijk lekker, ware kunstwerkjes op je bord, met de meest uiteenlopende producten, die ervoor zorden dat elk hapje een verrassing efect had! De bediening bij Merlet zorgt ervoor dat je het gevoel krijgt dat er een warme deken over je schouder wordt gelegd! Geen moment verliest men de tafel uit het oog, geen leeg glas blijft ongezien!
-

"heerlijke avond"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Een avond die op alle fronten geslaagd is. Het eten de wijn en de sfeer ondersteunen elkaar. Het enige waar je zelf voor moet zorgen is goed gezelschap en dat hadden we ook!
-

"Pure verwennerij!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Na opgehaald te zijn door een verlengde S-Mercedes-Benz werden wij uiterst vriendelijk ontvangen door de heer Philipoom. Voorts was er een tafel gereserveerd voor de sfeervolle open haard. De amuses en de gerechten waren van grote klasse! De bediening en vooral de sommelier maakten er een fantastische avond van. Na afloop zoefden wij weer huiswaarts in de zeer luxe Mercedes-Benz met chauffeur. Een memorabele avond!
-

"Merlet - één woord "Top""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Gisteravond zijn wij eens lekker gaan eten bij restaurant Merlet. Zeer goede service, lekker eten en goede wijnen. De sfeer is vrij modern en geeft een warm gevoel. Al met al een top restaurant!
-

"En dan die kaaswagen!!!"

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Wat hadden wij een mooie avond. Eerst nog even buiten voor het aperitief en daarna alleen maar genieten van de heerlijke, originele, gerechten, wijnen en uitleg. Onze tafel had verschillende favorieten, maar unaniem waren we van mening dat de kaaswagen de show stal. Wij komen zeker terug!
-

"mooie combinaties, goddelijke sauzen"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Zeer professionele bediening, de gerechten zijn mooi opgemaakt, smaken al net zo en de sauzen zijn goddelijk. Bijbehorende wijn klopt gewoon en is niet alledaags.
-

"Fantastisch !"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Super vriendelijk personeel. Mooie locatie en heerlijk eten!
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Voor ons een hele ervaring rijker!! Het is ons zo goed bevallen dat we dit wel vaker willen!! Alles was gewoon super!! Het eten, het personeel enzz!!
-

"Restaurant week diner"

9,0
eten: 10 service: 7 sfeer: 10
Eten uitstekend, ook al proefde ik niet alle ingrediënten. Service enigszins teleurstellend, mijn vrouw had om een krukje gevraagd voor haar pijnlijke voet. Helaas is men dit totaal vergeten. Verder uitstekende sfeer en aandacht.
-

""

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Fantastish gegeten, geweldige smaken en heerlijk wijnen on het geheel compleet te maken
-

"Teleurstelling"

5,3
eten: 6 service: 4 sfeer: 6
Wij zijn eerder bij Merlet geweest en waren toen zeer tevreden. Nu ging alles te gemakkelijk en slordig. Verkeerd voorgerecht, ander wijnjaar dan op de kaart stond. Een sommelier die erg snel zijn tekstje doet. Ook geluiden vanuit de keuken alsof e.a. niet onder controle was. Vwb het eten doen andere restaurants niet onder voor Merlet, was wat ons betreft niet sterwaardig.
-

"vrijdag 13 maart 2015"

9,3
eten: 10 service: 9 sfeer: 9
Het eten was echt heerlijk, daarom ook 5 sterren. De service en sfeer was prima. Al met al een gezellige avond met een heerlijk diner. Een echte aanrader.
-

"Genoten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Merlet stond altijd al op mijn lijstje om nog eens te gaan eten. Tijdens de restaurantweek heb ik er vier gangen gegeten. Het eten was heerlijk en de service perfect. Zeker voor herhaling vatbaar!
-

"Always very good"

9,3
eten: 9 service: 10 sfeer: 9
As always Merlet will not disapoint you with its delicius kitchen, even if sometime the flavour are so subtiel and minuscule presented that you can not remember.
-

"Heerlijk gegeten!"

8,3
eten: 9 service: 8 sfeer: 8
Heerlijk gegeten. Degene die de wijn bracht met een praatje erbij sprak erg snel. Daardoor moeilijker te verstaan. Alle gangen waren zeer smakelijk. Ook de amuses.
-

"prachtige compositie van kleur, geur en smaak!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Van A tot Ze wordt je in de watten gelegd. Bij binnenkomst keurig ontvangen, jas aangenomen en begeleid naar de tafel. Even een avondje met zijn tweeën zonder Kids. Wij mochten plaatsnemen in de serre met een fantastisch uitzicht over het landschap. Aankleding heel smaakvol en leidt niet af. Keuze uit 3 of 4 gangen. Wel goed toegelicht en even het water bijschenken of op tijd je glas vullen. Service een 10 met oog voor de klant! Hier kunnen een hoop restaurants nog wat van leren. Het eten uiteindelijk doorslaggevend in 1 woord geweldig. Bijzondere combinaties maar o zo in balans. Daarnaast een wijn arrangement toegespitst op de gerechten. Echt genoten deze avond!! Bedankt Merlet
-

"Heerlijke verwenlunch bij Merlet"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
In een heerlijke rustige sfeer hebben wij mogen genieten van een overheerlijke en oogstrelende lunch.
-

"Heerlijk gegeten "

8,0
eten: 10 service: 8 sfeer: 6
Heerlijk gegeten, goede smaak en creaties. De bediening is vriendelijk, maar heel soms iets aan de amicale kant wat je wellicht minder snel verwacht bij een restaurant met michelin ster. De ruimte waar wij zaten was bij binnenkomst en aan het eind van de dinersessie redelijk aan de koude kant. Ontvangst was prima, bij het verlaten van restaurant kan personeel iets oplettender zijn om de gasten uit te laten. ( niet ons geval, maar stel dat voor ons wegging)
-

"05-03-15"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Uitstekend gegeten, vriendelijke bediening en de sommelier/vinoloog maakte er een feestje van. SUPER!
-

"heerlijk genoten"

9,7
eten: 10 service: 9 sfeer: 10
Wij hebben uitstekend gegeten bij Merlet super gerechten fantastische sfeer. Een klein aamdachtspuntje : ik moest wel tot twee keer aan toe om mijn drinken vragen. Verder super!
-

"geweldig lekker gegeten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Erg lekker gegeten. Een mooie ambiance. Goede bediening. Echt een aanrader.
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Geweldige avond gehad, het eten was uitstekend, geweldige smaken, mooie presentatie. Petje af voor de ober die alles ziet, uitstekende service.
-

"Heerlijk gegeten"

8,3
eten: 8 service: 8 sfeer: 9
Goede smaken, prima combinaties qua smaken en structuren. Ook aan te raden voor vegetarisch eten. De sfeer was prima en de stoelen perfect. Je gaat hier echt zitten voor het eten. Wijnarrangement was goed, maar de hoeveelheid wijn per gang was zuinig in vergelijking met andere restaurants.
-

"Werkelijk ongekend lekker!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We hebben een heerlijke avond gehad met fantastisch eten. Werkelijk alles klopte, van de amuse tot de dessertwijn. De wijnen waren afgestemd op het menu, hetgeen de avond helemaal compleet maakte. Een ware traktatie om hier te eten!!
-

"Volgende keer beter ... "

6,3
eten: 8 service: 3 sfeer: 8
Bij Merlet gegeten tijdens de restaurant week (30 augustus 2014). Het begon veelbelovend met de amuse en het voorgerecht, wij kregen alle aandacht en de gerechten waren heerlijk. Daar ik echter geen schaal of schelpdieren kan eten ( Dit was bij de reservering vermeld ) kreeg ik een ander tussengerecht. De duur tussen het voor en tussen gerecht was extreem lang. Ongeveer 45 minuten. Het tussengerecht van mijn partner was goed, maar ik had zwezerik. Dit was erg zout en niet op smaak. Het hoofdgerecht duurde opnieuw erg lang, zo’n 40 minuten. De wijn werd gelijk met het hoofdgerecht geserveerd zonder enige uitleg. Het dessert spande de kroon, dit duurde bijna een uur voordat het daadwerkelijk op tafel kwam. Als troost kregen we een extra glaasje dessertwijn. Toen wij bij vertrek onze aanmerkingen ventileerden werd hier niets mee gedaan en werd dit hautain weggewuifd.
-

"Merlet Merci Beaucoups"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
In het kader van het restaurant weekend ben ik bij Merlet uit eten gegaan. Wie dit nog nooit heeft ervaren wil ik dit aanbevelen: Gerechten die men nooit eerder heeft mogen proeven, of ooit meer zal proeven, vanwege de exclusieve ingrediënten worden hier in een prettige sfeer opgediend door mensen die aanvoelen welk vlees ze in de kuip hebben. Een ongelofelijke ervaring op culinair gebied !! De bediening verdient 6 sterren !!!
-

"Smaakconcert bij Merlet"

9,0
eten: 9 service: 10 sfeer: 8
Prima restaurantweek diner genoten bij Merlet. Heerlijke smaakcombinaties en met name de enthousiaste manier waarop de wijnen gepresenteerd werden voegden iets extra's toe aan het diner.
-

"Zonnige zondag lunch"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Super
-

"Heerlijke Lunch"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Vooral door het mooie weer waardoor we buiten konden zitten. Relaxed uitzicht op de weilanden. De bediening was vlot en ontspannen in voor een gezellig praatje. Het menu was zeer verrassend, goed van smaak mooi opgemaakt. De totale beleving was TOP voor herhaling vatbaar.
-

""

8,3
eten: 9 service: 8 sfeer: 8
Aangename ontvangst, bijzonder smakelijk menu.
-

""

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
aanrader
-

"restaurant merlet"

4,0
eten: 6 service: 4 sfeer: 2
het eten was prima,maar niet bijzonder. de bediening matig;we vroegen om de wijnkaart,maar besloten toch te kiezen voor de huiswijn.dit werd ons niet in dank afgenomen.we kregen duidelijk een stempel:"restaurantweek gangers" de uitleg wat we aten werd snel afgeraffeld.de sfeer vonden we ook wat stijfjes.
-

"Smaakvol"

8,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 6
Dit bedoelen ze dus bij kookprogramma's zoals masterchef; de complexiteit van smaken, samenkomen van smaken en de verdieping daarvan. Heerlijk 3-gangen menu inclusief passende wijnen met een uitgebreide uitleg waarvan de passie voor eten en drinken vanaf straalde.
-

"Kwaliteit met Smaak"

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Plezierige ontvangst in sfeervolle omgeving. De eigenaar komt aan tafel en controleert voor wie de allergie beperking geldt. Heerlijke gerechten met een prachtig stukje staartstuk. De eigenaar keek wel verrast toen ik vroeg of het mannelijk of vrouwelijk vlees was. De fietsroute terug naar Bergen aan zee viel niet mee in het donker. Maar wel een bijzonder smakelijke ervaring.
-

"Welcome back!"

7,7
eten: 9 service: 7 sfeer: 7
14 jaar na ons huwelijk weer terug bij Merlet en de kwaliteit is nog altijd even hoog en de gerechten zijn nog spannender geworden. Afgesloten met een heerlijke Gunpowder thee.
-