Restaurant Hotel Merlet* in Schoorl

Over Restaurant Hotel Merlet*

Hotel Merlet*
Duinweg 15 , 1870 AC Schoorl

Welkom bij restaurant Merlet te Schoorl.

Het hart van Merlet wordt gevormd door het restaurant. Dit stijlvol ingerichte restaurant met een sfeervolle open haard biedt een prachtig uitzicht op het uitgestrekte duingebied dat Schoorl rijk is.

Befaamd is onze (open) keuken die bekend staat als de beste in de wijde omgeving en waar chef-kok Jonathan Zandbergen de scepter zwaait. De op het seizoen aangepaste menukaart biedt u een ruime keuze uit onze klassieke en inventieve gerechten en zorgvuldig samengestelde menu's. Bij mooi weer kunt u zelfs in het vroege voorjaar op het zonneterras lunchen en dineren.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Hotel Merlet*


9,0

(174 Recensies)


eten

9.3

service

9.0

sfeer

8.6

"FENOMENAAL"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We werden heel vriendelijk onthaald en naar een tafel buiten op een terras met heel mooi landelijk uitzicht begeleid,het zonnetje scheen heerlijk,een prachtig begin van de avond.Het eten was fenomenaal zeker 2 Michelin sterren waardig,de bediening was kundig en vriendelijk.Het diner begon met 3 heerlijke amuses en een lekker wijntje gevolgd door 5 gangen een 6de gang zijnde een kaasplateau werd nog toegevoegd.Alle gangen waren bijzonder goed.Een gang was heel bijzonder bestond namelijk uit een compositie van 25 groentes nog nooit eerder meegemaakt maar wat lekker. Wijn en spijs waren fantastisch op elkaar afgestemd. Hulde voor de gehele crew. Dit was de eerste keer maar zeker niet de laatste keer.
-

"Diner op hoog niveau."

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zeer vriendelijk en attent. Goede uitleg bij elk gerecht. Gezellige bediening. Heerlijk gegeten. Een aanrader voor iedereen die van lekker eten houdt.
-

"Het was weer uitstekend"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We hebben heerlijk gegeten en werden uitstekend bediend met persoonlijke aandacht. De gerechten waren mooi en bijzonder.
-

"Belevenis "

8,3
eten: 9 service: 7 sfeer: 9
Super gegeten , echt een belevenis. Mooie wijnen leuke bediening. Echt een avond uit.
-

"Genieten!!!!"

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Super eten en een zeer vlotte en prettige bediening. Compliment voor onze gastheer Thijs die ons mooie wijnen serveerde. Enig minpunt : bij een wijnarrangement zouden ze het water toch niet nog eens apart in rekening moeten brengen is mijn mening.
-

"Genieten!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We hebben genoten van onze lunch, alle gerechten waren heel verfijnd en werden prachtig opgediend. Het wijnarrangement klopte precies dus kortom fantastisch!
-