Restaurant Hotel Merlet* in Schoorl

Over Restaurant Hotel Merlet*

Hotel Merlet*
Duinweg 15 , 1870 AC Schoorl

Welkom bij restaurant Merlet te Schoorl.

Het hart van Merlet wordt gevormd door het restaurant. Dit stijlvol ingerichte restaurant met een sfeervolle open haard biedt een prachtig uitzicht op het uitgestrekte duingebied dat Schoorl rijk is.

Befaamd is onze (open) keuken die bekend staat als de beste in de wijde omgeving en waar chef-kok Jonathan Zandbergen de scepter zwaait. De op het seizoen aangepaste menukaart biedt u een ruime keuze uit onze klassieke en inventieve gerechten en zorgvuldig samengestelde menu's. Bij mooi weer kunt u zelfs in het vroege voorjaar op het zonneterras lunchen en dineren.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Hotel Merlet*


8,9

(166 Recensies)


eten

9.3

service

9.0

sfeer

8.5

"Genieten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Bij Merlet eten is een feest voor de smaakpapillen. De gerechten zijn een genot voor het oog en de bediening is uitstekend. Men weet waar het over gaat en wat men de gasten serveert. In 1 woord geweldig!
-

"Een belevenis"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Ik ben, net als velen, niet gewend om in een "sterren restaurant" te eten. Een dergelijk restaurant schept dus wel verwachtingen. En ik moet zeggen dat Merlet dit volkomen waar heeft gemaakt. Het begint al bij de ontvangst, waarbij je wordt aangesproken met je naam, wat je direct al het gevoel geeft dat je gewaardeerd wordt. Het restaurant zelf heeft een rustige sfeer, met voldoende ruimte tussen de tafels voor privacy, en toch een gevoel van intimiteit. De gerechten en de presentatie ervan zijn een waar genoegen. Ik besloot de keuze voor de bijpassende wijn aan de sommelier over te laten. Niet alleen resulteerde dit in een uitstekende keuze van heerlijke wijn, maar ook de wijze waarop de wijn werd gepresenteerd, en de keuze werd toegelicht was een belevenis op zich. De passie waarmee deze man over de wijn sprak, de liefde voor zijn vak....onvergetelijk. En dan natuurlijk de heerlijke gerechten. Het hoofdgerecht werd vergezeld van een envelop met daarin de achtergrond van het prijswinnende gerecht, een bijzondere (en terechte) uiting van trots van de chef. Al met al hebben wij een kleine drie uur aan tafel doorgebracht, en wij hebben genoten van elke minuut.
-

"Zeer vakkundig"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Professionele en zeer vakkundige bediening. We hebben genoten van alom fantastische gerechten en zullen zeker nog eens terugkeren naar dit speciale restaurant.
-

"Heerlijk diner tijdens Dining with the Stars"

8,0
eten: 9 service: 8 sfeer: 7
Een aantal jaren geleden ook bij Restaurantweek geweest en toen een niet al te geweldige ervaring. Verwachting was nu dus een beetje dubbel, maar is zeker overtroffen. Een prachtig menu met heerlijke gerechten die een mooi geheel vormen. Uitgesproken smaken dus mooi gedurfde gerechten. Een feest om alles te proeven en ook te zien. Qua sfeer was het op een dinsdag niet al te druk in het restaurant, in de kleine zaal gezeten en hier oogt het een beetje stijfjes. De bediening maakt het echter goed door een geweldige (en zeker niet te stijve) service.
-

"Heerlijk avondje uit."

9,7
eten: 10 service: 9 sfeer: 10
Met vier personen genoten van het restaurantweek verrassingsmenu. We namen optioneel een extra gang en daar hadden we geen spijt van. Het bijpassende bob wijn arrangement maakte het compleet. Heerlijke gerechtjes en een goede bediening.
-

""

5,7
eten: 7 service: 6 sfeer: 4
we moesten erg lang wachten op het hoofdgerecht dat was jammer. we bestelden een extra glas wijn, het was leuk geweest als deze niet op de rekening gezet werd, maar helaas! we zijn vaak bij merlet geweest en tot grote tevredenheid. nu minder.
-