Diningcity Deal: Vernieuwend en fris 6-gangendiner + 2 amuses € 49,00


Genieten in Haarlem van een verrukkelijk 6-gangendiner!

Haarlem staat bekend om haar vele gastronomische adresjes. Aan de rand van het centrum zit ook zo’n adres waar je geweest moet zijn; restaurant Fris. Fris heeft als uitgangspunt ‘culinaire klasse zonder poespas’, oftewel lekker ontspannen en genieten op niveau.

Kwaliteit staat bij Fris hoog in het vaandel, en dat is ook door de gidsen niet onopgemerkt gebleven; Fris werd beloond met 15 Gault&Millau punten en staat stevig in de Lekker gids.

Wacht niet langer en geniet bij Fris van een 6-gangendiner + 2 amuses voor maar € 49,00.

 • Te reserveren t/m 31 december 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Over Restaurant Fris

  Fris
  Twijnderslaan 7 , 2012 BG Haarlem

  Een modern restaurant met een klassieke Franse keuken met hier en daar verrassende wereldwijde invloeden. Passie en respect voor het product staan bij dit restaurant voorop en dat proef je. Niet al te veel poespas, maar juist pure smaken. Smaken die passen bij het seizoen. De kaart wisselt dan ook om de acht weken zodat iedere keer weer nieuwe, verrassende gerechten op het menu staan. Of je nu komt voor lunch of diner, je kunt er altijd op rekenen dat het dynamische en enthousiaste team je geheel in de watten legt en zorgt voor een onvergetelijke culinaire belevenis.

  Eigenaar en chef-kok Rick May werkte jarenlang bij restaurant De Leuf** in Ubachsberg. Restaurant Fris bestaat inmiddels alweer tien jaar en Rick May heeft sinds 2014 de leiding over de keuken. Sinds september 2016 is hij niet alleen meer chef-kok maar ook eigenaar van dit pareltje in Haarlem.

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant Fris


  8,5

  (225 Recensies)


  eten

  8.5

  service

  8.6

  sfeer

  8.3

  "Heerlijk!"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Heerlijk 6 gangen menu gegeten, verrassende gerechten met fijne smaken. De wijnen pasten er perfect bij.
  -

  "Geweldig restaurant"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  We werden vriendelijk ontvangen, en daarna kregen we per gang mooie uitleg over de amuses en de 6 geweldige gerechten. Mijn man had ook het wijnarrangement en was zeer tevreden over de kwaliteit hiervan. Kortom wij waren zeer tevreden . Wij vonden het een feestje!
  -

  "Geweldig"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Een professionele bediening. Een goede beschrijving van de wijnen bij de gerechten. De gerechten waren prachtig en heel erg smakelijk. Sterwaardig
  -

  "Een heerlijke smaakbeleving in een prettige ambiance"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Heerlijke en mooie gerechten, vol met verfijnde smaakbeleving! In een prettige ambiance met vriendelijke en kundige gastgerichtheid. Helemaal top!!
  -

  "Er mist iets!"

  6,7
  eten: 8 service: 6 sfeer: 6
  Sinds lange tijd gingen wij weer eens dineren bij Fris. Het restaurant is verbouwd en het is een stuk beter met de akoestiek. Het eten is heel erg goed, maar de entourage is niet wat ik verwacht. Geen tafellinnen, bijna geen aankleding, een beetje kaal. Het personeel is, op de sommelier Jane na, niet heel enthousiast en een beetje afgepast. Uit eten een moet een beleving zijn en dat is het bij Fris niet echt, jammer. Feitelijk zal er maar weinig moeten gebeuren om het een stuk beter te maken.
  -

  "Fris = fantastisch"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Vier jaar geleden was ik voor het eerst bij restaurant Fris. Een geweldige ervaring, die ik nooit meer zal vergeten. Inmiddels is restaurant overgegaan in andere handen en is het interieur "opgefrist". Het eten en de begeleidende wijnen zijn nog steeds subliem ! Niet zo vreemd als je er over nadenkt ... Want de huidige eigenaar is niemand anders dan man die al jaren de scepter in de keuken voert: Rick May Via deze weg wil ik alle mensen van restaurant Fris hartelijk danken. De herinnering aan gisteravond zal weer lang worden gekoesterd ;-)
  -