Restaurant De Kei in Hilversum

Over Restaurant De Kei

De Kei
's Gravenlandseweg 12d , 1211 BS Hilversum

Stap binnen bij Eetcafé De Kei in Hilversum. De keuken is zeer internationaal geïnspireerd. Naast de heerlijke standaardgerechten heb je ook nog wisselende specials die met verse seizoensgebonden producten wordt bereid. Chef Rob gebruikt altijd dagverse producten, met veel respect voor zijn eten creëert hij heerlijke gerechten vol smaak en liefde.

Het sfeervol ingerichte café heeft ook een gezellige bar met diverse bieren en een zeer uitgebreide wijnkaart. Het intieme interieur en het gastvrije personeel geven je direct een warm gevoel.

De keukenbrigade van Eetcafé De Kei in Hilversum nodigen je uit de om veel belovende de kook-kunsten uit te proberen!

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant De Kei


7,5

(2 Recensies)


eten

9.0

service

8.0

sfeer

5.5

"BBeetje raar, maar wel lekker eten"

6,0
eten: 8 service: 6 sfeer: 4
Wij hadden met ING spaar punten een korting gekocht bij DiningCity. Gereserveerd op zondag avond. Zijn we de enige gasten. Gezellig gekletst met bediening en aangegeven dat we DiningCity korting hadden. We kregen een verrassing menu wat al een verrassing was. Heerlijk gegeten hoor.! Maar de prijs was ook een verrassing. het volle pond. Wij protesteerde maar de bediening zei dat de korting er al af was. Thuis nagekeken en een mail gestuurd. We hebben alsnog de korting gekregen. Al met al : goed gegeten , wel in een leeg restaurant , en gekloot met de korting.
-

"prima Keuken en goede sfeer"

9,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 7
We hebben prima gegeten op onze 47`trouwdag bij De Kei voor herhaling vatbaar. Prettige bediening!!!
-