Restaurant Het Wapen van Vidaa in Bergschenhoek

Over Restaurant Het Wapen van Vidaa

Het Wapen van Vidaa
Hoeksekade 160 , 2661 JL Bergschenhoek

Duurzaam en gezond in Bergschenhoek 

In ons sfeervolle restaurant, Het Wapen van Vidaa, kunt u heerlijk en duurzaam uit eten. Onze gerechten worden met verse en seizoensgebonden ingrediënten gemaakt die veelal biologisch zijn. Beleef de natuur en proef de sfeer van Het Wapen van Vidaa in Bergschenhoek.

Kom bij ons lunchen en geniet onder andere van de ambachtelijk bereide broodjes. 
Bij ons kunt u ook heerlijk dineren, wij serveren vegetarische- vlees of vis gerechten welke met liefde voor u wordt bereidt. Voor een gezellige high tea met zoete en hartige lekkernijen kunt u reserveren vanaf 2 personen.

Een bezoekje aan het Wapen van Vidaa is zeker de moeite waard!

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Het Wapen van Vidaa


8,4

(53 Recensies)


eten

8.4

service

8.7

sfeer

8.2

"Eten Wapen van Vidaa"

4,7
eten: 6 service: 7 sfeer: 1
Ik heb ongeveer een maand geleden gereserveerd. Er werd gezegd ( het menu 24,50) dat we gewoon van de kaart konden eten. Toen wij zondag kwamen 10 pers. waren we de enige gasten later kwam er nog een tafel van vier bij. We konden alleen kiezen uit een vlees of visgerecht en creme brulee toe. Het was dat we buiten konden eten anders was het een totaal mislukte verjaardag geworden! Er werd gezegd dat er een ander concept was. Dit hadden we graag van te voren geweten! We hadden dan voor een ander restaurant gekozen.
-

"Heerlijk"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wij werden vriendelijk ontvangen en er werd gevraagd of wij binnen of buiten wilden eten. En mocht het te fris worden halverwege de avond konden wij ook binnen verder dineren. Wij kozen voor buiten en zijn daar ook gebleven.
-

"Menu"

8,7
eten: 6 service: 10 sfeer: 10
Allereerst compliment voor het vriendelijke personeel! Menu via de computer.Staat niet in wat het menu inhoudt,wij dachten een soort keuze menu,wat meestal gebruikelijk is.Wij zijn geen grote visliefhebbers,kunnen jullie niets aan doen.De tong is erg flauw.Gelukkig heeft mijn man het nagerecht geruild,heerlijk ijs.De meloenen soep smaakt nergens naar.De accomodatie maakt het weer goed.Sorry u vraagt naar een eerlijk oordeel,waarmee u iets mee kan. Met vriendelijke groeten
-

"feestelijk diner"

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Wat te vieren en op zoek naar iets nieuws: een diner bij Vidaa. Bleek een goede zet, leuke locatie aan de rand van natuurgebied naast een kunstatelier. Weer zat mee dus aperitief en lekkere voorgerechten op het terras, en toen het wat frisser werd warm naar binnen. Een leuk en smakelijk 4 gangen dinertje waarbij de amuse als eerste gang telt, met indien gewenst een goed wijnarrangement. Zeer vriendelijke en gezellige staf maken het geheel af, we hebben een leuke avond gehad en komen weer terug!
-

""

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
We hadden 6 gangen en alle waren van zeer goede kwaliteit. Er hoefden geen bijgerechten bijbesteld te worden want de hoeveelheden waten ruim voldoende. Er kwam zonder vragen een kan water op tafel en die werd steeds bijgevuld. Dat vinden wij een zeer goede service die in Nederland vaak ver te zoeken is. Het personeel zeer vriendelijk. We zouden oo het terras zittten maar het was veel te koud. Daarom stond de tafel klaar bij de ontstoken open haard. Heel fijn. Al met al we waren zeer tevreden.
-

"Heerlijk gegeten."

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
We hebben hier een aantal weken geleden gegeten, toen viel het erg tegen. In tegenstelling tot vanavond. De sfeer was goed en het personeel was vriendelijk. We namen wederom een driegangenmenu en deze was heerlijk bereid. De zalmforel is zeker een aanrader. Wij gaan hier zeker vaker eten!
-