Restaurant Ross Lovell aan de Waal in Ridderkerk

Over Restaurant Ross Lovell aan de Waal

Ross Lovell aan de Waal
Rijksstraatweg 67 , 2988 BB Ridderkerk

Ross Lovell is de merknaam voor alle producten in het restaurant en in de winkel. Culinaire liefde en passie. Gerrit en Isabella staan er met hart en ziel garant voor. Ross is oudEngels voor roos en Lovell betekent dierbaar. De vlinder in het logo staat voor zuiverheid en geur. Daar komen vlinders altijd op af. Smaken en geuren willen wij centraal stellen. Diverse ruimten voor diverse gelegenheden: Totale capaciteit tot 250 gasten.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Ross Lovell aan de Waal


8,8

(70 Recensies)


eten

8.8

service

8.8

sfeer

8.7

"Absoluut niet voor herhaling geschikt."

2,0
eten: 2 service: 2 sfeer: 2
Je bestelt uitgebreid van de kaart en krijgt een mager geheel aangeboden tegen een veel te hoge prijs. Je wordt bij het afrekenen ook nog eens bet.... ! Personeel loopt als het ware te slapen en is slecht gekleed. Garnituurtjes ontbreken en op de kaas plank is het zoeken naar kaas. Zo moeten eens bij de vestiging in Krimpen in de leer gaan.
-

"Heerlijk gegeten!"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Heerlijk gegeten bij Ross Lovell, leuk ontvangen! Komen zeker nog terug om op het terras te genieten! Eén van de weinige restaurants in de regio die op maandag geopend zijn! Aanrader!
-

"geweldig"

8,3
eten: 8 service: 9 sfeer: 8
Heel erg lekker menu op een heerlijke locatie op een terras aan het water. Wij komen zeker nog eens terug.
-

"Heerlijk en ontspannen gedineerd"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Werden met zijn vieren heel gastvrij ontvangen. Gezellig en mooi ingericht restaurant. Het diner was super en vooaf een heerlijke spoon en ook zalig brood. Ondanks dat er heel wat bezoekers waren, werden de gerechten snel geserveerd. Echt een aanrader en wij gaan er zeer zeker nog een keer terug.
-

"Heel gezellig diner"

8,3
eten: 9 service: 8 sfeer: 8
Slechts 4 tafels bezet,. dat viel ons een beetje tegen. Ongedwongen gezellige sfeer. Kwaliteit van het diner was uitstekend.
-

"Een echte aanrader"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Beter dan het diner dat wij hadden tijdens de restaurantweek bij Parkheuvel. Topkwaliteit zowel in de bediening als op het bord. Heerlijk gegeten en ook het wijnarrangement was geweldig. Leuk is dat de gedronken wijnen te koop zijn voor een heel redelijke prijs. En oh ja, de prijs voor dit geweldige diner (4 gangen) was zeer laag, zeker met de in rekening gebrachte prijs van 100,00 euro p.p. ex drank van Parkheuvel toen. Wij komen zeker terug.
-