Restaurant Hobbema in Nijmegen

Over Restaurant Hobbema

Hobbema
Hobbemastraat 2 , 6521LJ Nijmegen

Informele sfeer, kundige bediening, ruime keus aan open wijnen, mooie combinaties en altijd een goede prijs - kwaliteitverhouding. Of je nu wilt borrelen met huisgemaakte bitterballen op het terras, uitgebreid wilt tafelen of gewoon een hapje wilt eten, dit kan bij restaurant Hobbema. 

Wekelijks wisselen zij met de gerechten van de kaart, zo blijft de kaart altijd verrassend en spannend. Niet te moeilijk, gewoon lekker! Iedere laatste vrijdag van de maand oesterborrel met oesters voor maar € 1,- per stuk! Restaurant Hobbema is dagelijks geopend (vanaf 1 oktober woensdagen gesloten). 

 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Hobbema


8,8

(45 Recensies)


eten

9.2

service

8.7

sfeer

8.4

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heerlijk gegeten. Heerlijke wijn. Echt leuk restaurant.
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wat een gezellig restaurant is Hobbema. Fijne en gezellige inrichting. Bediening goed, en heerlijk eten. We hebben genoten. Ik kom zeker nog eens terug.
-

"Heerlijk eten, duurde alleen te lang en te weinig"

7,3
eten: 8 service: 8 sfeer: 6
We hadden een 3-gangen keuze menu (€27,50) vanwege de Restaurant week. We startte met een heerlijk voorgerecht van vis. Hier werd geen brood bij gereserveerd. op verzoek (€5,-) gekregen. Daarna een heerlijk hoofdgerecht maar zonder bijlage. Deze op verzoek bij besteld (€3,50 friet). Het dessert was ook erg lekker. Aansluitend kregen we koffie van het huis aangezien de bediening was opgevallen dat we erg lang gewacht hadden. Ondanks het heerlijke eten + wijn zullen we niet snel terug keren naar Hobbema wegens het lange wachten en te kleine porties.
-

"Heel lekker!"

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Gewoon heel lekker eten! Vooral voortje en hoofd waren top! Ook fijn: karaf water er bij zonder dat je er om hoeft te vragen.
-

"Heerlijk en verassend"

7,7
eten: 9 service: 6 sfeer: 8
Het 3-gangen verassingsmenu was echt heerlijk en verassend. Ook de wijn die bij het hoofdmenu werd geadviseerd was uitstekend! Er had wat minder tijd tussen de verschillende gangen mogen zitten en de porties waren wat aan de kleine kant. Het interieur is gezellig en smaakvol, wel weinig ruimte tussen de verschillende tafeltjes.
-

""

6,7
eten: 10 service: 2 sfeer: 8
Wij hadden een tafel gereserveerd voor 2 personen via de restaurantweek. Toen we binnenkwamen bleek de reservering niet doorgekomen te zijn. Na enig gesteggel werd er toch een tafel gevonden. Bij onze reservering gaven we aan dat er een persoon een tarwe-allergie heeft. Dit nogmaals aangegeven toen de serveerster vroeg of we brood vooraf wilden (geen tarwevrij aanwezig) waarop zij aangaf dit gezien te hebben. Vervolgens kregen we 3 top gerechten uit de keuken! Mooi qua presentatie en meer dan voldoende. Complimenten voor de kok! We waren echter wel verbaast dat er bij het toetje alsnog tarwe in het gerecht zat. Daarnaast had de bediening geen oog voor lege glazen.
-