Restaurant Hobbema in Nijmegen

Small 48fccce6 bda1 4bdf 8e9c f3096803af51

Online Reserveren

Over Restaurant Hobbema

Hobbema
Hobbemastraat 2 , 6521LJ Nijmegen

Informele sfeer, kundige bediening, ruime keus aan open wijnen, mooie combinaties en altijd een goede prijs - kwaliteitverhouding. Of je nu wilt borrelen met huisgemaakte bitterballen op het terras, uitgebreid wilt tafelen of gewoon een hapje wilt eten, dit kan bij restaurant Hobbema. 

Wekelijks wisselen zij met de gerechten van de kaart, zo blijft de kaart altijd verrassend en spannend. Niet te moeilijk, gewoon lekker! Iedere laatste vrijdag van de maand oesterborrel met oesters voor maar € 1,- per stuk! Restaurant Hobbema is dagelijks geopend (vanaf 1 oktober woensdagen gesloten). 

 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Hobbema


8,8

(40 Recensies)


eten

9.2

service

8.8

sfeer

8.4

""

6,7
eten: 10 service: 2 sfeer: 8
Wij hadden een tafel gereserveerd voor 2 personen via de restaurantweek. Toen we binnenkwamen bleek de reservering niet doorgekomen te zijn. Na enig gesteggel werd er toch een tafel gevonden. Bij onze reservering gaven we aan dat er een persoon een tarwe-allergie heeft. Dit nogmaals aangegeven toen de serveerster vroeg of we brood vooraf wilden (geen tarwevrij aanwezig) waarop zij aangaf dit gezien te hebben. Vervolgens kregen we 3 top gerechten uit de keuken! Mooi qua presentatie en meer dan voldoende. Complimenten voor de kok! We waren echter wel verbaast dat er bij het toetje alsnog tarwe in het gerecht zat. Daarnaast had de bediening geen oog voor lege glazen.
-

"Lekker eten"

8,3
eten: 9 service: 8 sfeer: 8
Leuk restaurant, met heerlijk eten en vlotte bediening, we hadden gereserveerd via Diningcity. Alleen staan de tafels binnen te dicht op elkaar, als ik er uit wilde moest de directe buurvrouw op staan om mij er door te laten.
-

"Verrassend lekker gegeten, goede prijs/kwaliteit verhouding"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Via de dining city deal kwamen we bij Hobbema terecht. Omdat het goed weer was, konden we lekker buiten eten. Leuk terras en er hangt een informele sfeer. De bediening was erg vriendelijk en behulpzaam. Het 3-gangen verrassingsmenu was erg goed, geen standaard gerechten. Mooi opgemaakte borden en de porties waren groot genoeg. We hebben heerlijk gegeten en een leuke avond gehad! De prijs/kwaliteit verhouding is erg goed!
-

"Goede sfeer en lekker eten bij Hobbema"

9,3
eten: 8 service: 10 sfeer: 10
Gezellig terras, ongedwongen sfeer, alerte en attente bediening. Service dat water in karaffen steeds vanzelf wordt aangevuld. Maar je moet zeker vooral ook de goede wijnen in mooie glazen uitproberen. Het eten was goed, lekkere smaakcombinaties en goede bereiding van het vlees. Volgende keer beter de verhouding vlees - puree - groenten afstemmen (nu lag er vooral groot stuk vlees op het bord en verdween de rest daaronder) en dan kom ik zeker terug. Alleen al voor het overheerlijke dessert!
-

"dining city 3gng deal Hobbema"

8,7
eten: 10 service: 9 sfeer: 7
Op vrijdag 14 juli heb ik spontaan via dining city een 3 gng deal geboekt bij restaurant Hobbema voor 3 personen. De ontvangst was gastvrij en gemoedelijk. Op het terras zijn we gestart met een heerlijke glaasje wijn, daarna zijn we verrast met oesters en charcuterie (we konden niet kiezen dus de serveerster stelde voor om van alletwee wat te nemen!). Het voor- en hoofdgerecht waren verrassend lekker met bijpassend wijntje. Super service en een dikke pluim voor Hobbema medewerkers bediening en kok. Ik kom heel graag nog eens eten bij jullie
-

"Heerlijk gegeten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Erg lekker gegeten waarbij goed rekening werd gehouden met allergieën! We hebben het viergangen verrassingsmenu gehad.
-