Restaurant Meijer's in Medemblik

Over Restaurant Meijer's

Meijer's
Oosterhaven 3 , 1671 AA Medemblik

Het mooie Meijer's restaurant in Medemblik heeft haar roots in het nagelegen Andijk. Na 12,5 jaar in de Buurtjeskerk van Andijk te hebben gezeten, werd het voor Michel en Yvonne Meijer tijd voor een nieuwe uitdaging. Al enkele jaren lonkte Medemblik als mogelijke vestigingsplaats en toevallig deed in 2015 de gelegenheid zich voor om in te trekken in een prachtig pand pal in het centrum van Medemblik.

Een enorme stap, want wie laat nu een goedlopend restaurant achter in Andijk? Meijer’s did it!

Het succesvolle concept ‘De 10 van Meijer’s’ verhuisde mee naar de Oosterhaven 3 in Medemblik. Het concept beslaat een selectie van 10 kleine culinaire hoogstandjes waarmee de gasten van Meijer’s eenvoudig een drie, vier of vijfgangenmenu kunnen samenstellen. Naast de heerlijke gerechtjes kunnen bijpassende wijnen worden geschonken zodat een succesvol bezoek aan ons restaurant gegarandeerd is. 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Meijer's


9,2

(192 Recensies)


eten

9.3

service

9.3

sfeer

9.1

"Heerlijk eten bij Meijers"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het 3 gangen diner was heerlijk! De bediening is super vriendelijk en behulpzaam. Iedere gang was weer een feestje. Dit restaurant is echt een aanrader.
-

"Niet eten maar proeven"

8,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 6
Als je bij Meijers gaat eten in de restaurantweek, dan moet je in zijn voor een proeverijtje en niet rekenen op een heel voldaan gevoel. Het driegangenmenu kost 28,50 en dat is natuurlijk niet een superaanbieding. Temeer omdat het liflafjes zijn. Maar dan wel van hoge kwaliteit. Er wordt vernieuwend gekookt en geëxperimenteerd met smaken. De bediening is uitstekend en de sfeer is heel ontspannen. Het interieur is sfeervol modern.
-

"Geweldig eten en top service in sfeervol restaurant"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Eten bij Meijers is een echte ervaring. Top service, hoge kwaliteit eten en een sfeervolle omgeving met uitzicht op de haven.
-

"Genoten! "

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Echt een culinaire verrassing met een uitstekende bediening en sfeer. Heerlijke wijnen passend bij de verschillende smaaksensaties. Aanrader!
-

"Top restaurant !"

9,7
eten: 9 service: 10 sfeer: 10
Wat een prachtige locatie en een super beleving. Het kerkje in Andijk was ook mooi maar in dit restaurant ervaar je de luxe. Mooi inzicht in de keuken vanaf eerste etage. Personeel erg vriendelijk met goede kennis. Prima prijs- kwaliteit verhouding.
-

"Heerlijk gegeten "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wij hebben hier dit jaar verschillende keren gegeten. Het is hier heel erg lekker. Het restaurant is mooi, de bediening is aardig en de prijzen zijn prima. Nergens iets op aan te merken. Wij kijken nu al uit naar de volgende keer.
-