Restaurant Tastoe Amsterdam in Amsterdam

Over Restaurant Tastoe Amsterdam

Tastoe Amsterdam
Hoofddorpplein 1 , 1059 CV Amsterdam

Genieten van lekker eten, een goed glas wijn, de beste espresso. Alles vers en huisgemaakt. Tastoe Amsterdam heeft een internationale keuken. En dat de hele dag door. In een gezellige, eigentijdse ambiance. Of u laat wilt lunchen, vroeg dineren of zin hebt in een hapje en een drankje, het mag allemaal en kan altijd. TastoeAmsterdam beschikt over een ruim terras waar het heerlijk toeven is.

Onze chef werkt met dagverse producten en maakt alles zelf in onze eigen keuken. Op de taarten en kroketten na. Die zijn van specialist Holtkamp. Een begrip in Amsterdam en omstreken.

Heeft u iets te vieren? Wilt u een feestje geven? Of een receptie organiseren? Het kan allemaal bij TastoeAmsterdam. Eventueel ook buiten de reguliere openingstijden.

TastoeAmsterdam bevindt zich aan de rand van Amsterdam Zuid, dichtbij het museumkwartier met het Rijksmuseum, Van Gogh en Stedelijk museum.Vanaf Schiphol ( en de ring A10) zijn wij binnen een kwartier te bereiken.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Tastoe Amsterdam


8,9

(28 Recensies)


eten

8.8

service

9.1

sfeer

8.8

"Very nice restaurant"

9,0
eten: 10 service: 9 sfeer: 8
Very nice restaurant, with excellent cuisine, in good quantity. It was an excellent diner !
-

""

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Net wederom heerlijk gegeten. De Thaise currie met kabeljauw extra pittig :-) Super lekker.
-

"Top!"

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Lekker eten, goede, gezellige sfeer, aardige host. Erg goede prijs/kwaliteit verhouding en ook nog veel parkeergelegenheid in de buurt.
-

"Heerlijk eten"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Het eten was erg lekker. Erg prettig was de goede uitleg over de gerechten. De eend was zalig, langzaam in eigen vet gekookt. Al met al een prettige ervaring, Bediening was prima.
-

"Heerlijk gegeten bij Tastoe Amsterdam"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Genoten van een heerlijk 3 gangendiner via Diningcity. Het is voor herhaling vatbaar. De bediening was vriendelijk en goed. Eten was goed.
-

""

6,7
eten: 6 service: 8 sfeer: 6
Vriendelijke bediening. Eten was simpel maar goed.
-