Restaurant Tastoe Amsterdam in Amsterdam

Over Restaurant Tastoe Amsterdam

Tastoe Amsterdam
Hoofddorpplein 1 , 1059 CV Amsterdam

Genieten van lekker eten, een goed glas wijn, de beste espresso. Alles vers en huisgemaakt. Tastoe Amsterdam heeft een internationale keuken. En dat de hele dag door. In een gezellige, eigentijdse ambiance. Of u laat wilt lunchen, vroeg dineren of zin hebt in een hapje en een drankje, het mag allemaal en kan altijd. TastoeAmsterdam beschikt over een ruim terras waar het heerlijk toeven is.

Onze chef werkt met dagverse producten en maakt alles zelf in onze eigen keuken. Op de taarten en kroketten na. Die zijn van specialist Holtkamp. Een begrip in Amsterdam en omstreken.

Heeft u iets te vieren? Wilt u een feestje geven? Of een receptie organiseren? Het kan allemaal bij TastoeAmsterdam. Eventueel ook buiten de reguliere openingstijden.

TastoeAmsterdam bevindt zich aan de rand van Amsterdam Zuid, dichtbij het museumkwartier met het Rijksmuseum, Van Gogh en Stedelijk museum.Vanaf Schiphol ( en de ring A10) zijn wij binnen een kwartier te bereiken.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Tastoe Amsterdam


8,8

(31 Recensies)


eten

8.7

service

9.0

sfeer

8.7

"Heerlijk gegeten"

7,7
eten: 8 service: 8 sfeer: 7
Fantastische maaltijd met genoeg keuze optie. Vriendelijk en vlot personeel. Zeker voor herhaling.. Koude avond maar binnen net aangenaam genoeg om geen kou te vatten
-

"TasToe Amsterdam"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
We hadden om 18.00 uur afgesproken, maar aangezien we met OV kwamen kun je niet precies de aankomsttijd berekenen. Om 17.30 uur en werden we vriendelijk welkom geheten. Klein, maar gezellig ingericht, achterin de zaak zag ik nog een ruimte voor een groot gezelschap. Of we aan het raam wilden zitten en meteen werden 2 tafels van elkaar gehaald. Vooraf gamba's en gyoza (=japanse dumplings gevuld met kip), allebei zålig! Het hoofdgerecht (thais)- kabeljauwfilet in rode saus en stukjes aubergine Dessert was sesam ijs met - dacht ik - frambozensaus. Tastoe is echt een aanrader en voor ons voor herhaling vatbaar
-

""

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Heerlijk eten, vriendelijke bediening. Gaan zeker nog een keer terug.
-

"Very nice restaurant"

9,0
eten: 10 service: 9 sfeer: 8
Very nice restaurant, with excellent cuisine, in good quantity. It was an excellent diner !
-

""

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Net wederom heerlijk gegeten. De Thaise currie met kabeljauw extra pittig :-) Super lekker.
-

"Top!"

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Lekker eten, goede, gezellige sfeer, aardige host. Erg goede prijs/kwaliteit verhouding en ook nog veel parkeergelegenheid in de buurt.
-