Restaurant De Luytervelde in Eindhoven

Over Restaurant De Luytervelde

De Luytervelde
Jo Goudkuillaan 11 , 5626 GC Eindhoven

Bij De Luytervelde weten we wat het geheim van écht genieten is en dat delen we graag met onze gasten. Echt genieten doe je pas als alles klopt; van het gerecht op je bord, de wijn in je glas, het gezelschap aan tafel tot de sfeer in het restaurant.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant De Luytervelde


9,1

(46 Recensies)


eten

9.3

service

9.3

sfeer

8.9

"Feestje"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het is telkens weer een feestje om hier te eten. Smaakvolle gerechten vooraf gegaan door verrassende amuses. Leuke, ongedwongen sfeer. Bediening is, zoals altijd, prima. Wij hopen nog vaak aan te schuiven.
-

"super goed"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heerlijk gegeten
-

"Geweldig genoten!!!!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Ongedwongen sfeer. Het personeel service gericht. Het kon allemaal niet beter. De gerechten waren van een uitstekende kwaliteit.Jammer dat het zo ver weg is.
-

"Gezien, geproefd, genoten"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Toevallig zag ik De Luytervelde voorbij komen in een advertentiemail van Diningcity. Jaren in Eindhoven gewoond, nooit geweten van het bestaan van dit fantastische restaurant! Zodra je arriveert waan je je weg uit de stad. Het restaurant in een boerderij/hoeve wordt omgeven door groen en een prachtige tuin. Het ontvangst door de gastvrouw was uitnodigend. Heerlijk buiten gezeten in de tuin van het restaurant. Behalve de setting en service waren de amuses en de gerechten heerlijk, samen met de bijpassende wijnen. Wij hoopten op friandises bij de koffie en ook deze hadden zij en waren heerlijk! Wij komen zeker terug naar dit pareltje in Eindhoven / Acht!
-

"Heerlijk!! "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heerlijk gegeten!! We hebben er een nieuw favoriet restaurant bij. We komen zeker terug!
-

"Culinair verrassingsmenu"

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Heerlijk 4 gangen verrasingsmenu en een amuse. Aparte smaak combinaties en borden erg mooi opgemaakt. Het is lang geleden dat we bij de Luijtervelde hebben gegeten. Aan inrichting is er weinig veranderd, deze is wat gedateerd. Maar we hebben er heerlijk gegeten!
-