Restaurant BastiJan in Haarlem

Over Restaurant BastiJan

BastiJan
Lange Veerstraat 8 , 2011 DB Haarlem

De Lange Veerstraat in Haarlem is rijk aan diverse kleine en grote eetgelegenheden. Maar het restaurant dat er inmiddels het langst is gevestigd, is restaurant BastiJan, sinds 1982.

BastiJan heeft een romantische ambiance. Het sfeervolle restaurant is rijk aan Jugendstilbeelden en Art-Deco versieringen. Toch straalt de zaak rust uit door de lichte kleuren van de muren en de auberginekleurige vloer.

De uitgebreide kaart met een breed scala aan vis, vlees en vegetarische gerechten is zowel verrassen als voor ieder wat wils.

Een specialiteit is de klassieke Chateau Briand voor twee personen. Maar ook de combinatie van zeewolf, zalm en gamba's is een aanrader. Naast de á la cart-kaart heeft BastiJan een maandelijkse wisselend 4 gangenmenu. Op de wijnkaart de klassieke Franse en Italiaanse wijnen, maar ook wijnen uit de 'nieuwe wereld' zijn er in opgenomen. De wijnen zijn naar aanleiding van de menukaart geselecteerd en sluiten dus perfect aan bij de verschillende gerechten.

Restaurant BastiJan is uitermate geschikt voor een ieder die uit is op een uitstekende keuken voor een redelijke prijs, maar toch in een ongedwongen ambiance uit eten wil.

 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant BastiJan


8,7

(102 Recensies)


eten

8.7

service

9.0

sfeer

8.4

"Goed!"

9,3
eten: 9 service: 10 sfeer: 9
Wat een leuk en fijn restaurant. Hartelijk, verzorgd. Leuke sfeer. Lekker eten! Top.
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heerlijk gegeten, alles was heerlijk van smaak. Gezellige bediening, al met al, wij hebben genoten en komen snel weer een s terug.
-

"Top restaurant"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
We hebben heerlijk gegeten en een onvergetelijke ervaring opgedaan. We komen zeker terug.
-

"Superrestaurant!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Een klein en gezellig restaurant met ongelooflijk lekkere gerechten en superbediening!!! Ook de wijnen pasten perfect bij de gerechten.
-

"Diningcity/Bastijan"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heerlijk gegeten,heel verrassend het menu.Het restaurant is zeker een aanrader.
-

"Heerlijke avond"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Gezellige ambiance en goede service, met aandacht voor en uitleg over de gerechten en wijnen. Een heerlijk verrassingsmenu, lekkere wijnen, met als extraatje een soepje van de chef! Wij hebben een fantastische avond gehad
-