Restaurant Fred** in Rotterdam

Over Restaurant Fred**

Fred**
Honingerdijk 263-265 , 3063 AM Rotterdam

Welkom bij Restaurant Fred** in Rotterdam. Fred Mustert behoort al jaren tot de eredivisie van de Nederlandse gastronomie. Zijn fundament bouwde hij op als kok bij restaurant Zwethheul in Schipluiden. Daarna vergaarde hij roem als patron-cuisinier van restaurant La Vilette, waar hij een Michelinster verwierf. Zijn nieuwe restaurant op de Honingerdijk ziet hij als een fantastische uitdaging.

Restaurant Fred eert de klassieke Franse keuken, maar geeft er zijn eigen kleur aan. Iedere dag opnieuw gebruikt de chef zijn zintuigen om zijn passie vorm te geven, zodat jullie als gasten de sterren ook echt kunnen proeven! 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Fred**


8,8

(876 Recensies)


eten

9.1

service

8.7

sfeer

8.6

"Heerlijk eten"

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Heerlijke (lichte) lunch. Gerechten en bijbehorende wijnen goed op elkaar afgestemd. Verrassingsmenu, met verrassende smaakexplosies. Stijlvolle, smaakvolle inrichting. Vriendelijk, professioneel personeel. Prima prijs/kwaliteitsverhouding.
-

"5 gangen menu Fred: kan het nog beter?"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Werkelijk subliem eten in een zeer aangename no nonsense sfeer. Alle gangen waren op topniveau; wijnen sloten naadloos aan; ook het dessert (zoet & kaas) was perfect. “Fred” heel erg bedankt!
-

"Fred Rotterdam"

4,3
eten: 6 service: 4 sfeer: 3
Onze ervaringen zijn helaas niet positief. - reservering was niet doorgekomen - personeel kijkt je niet aan bij uitleg en loopt tijdens laatste zin al weer weg - 2 glaasjes champagne zonder prijsopgave voor 47 euro. Geen 2 sterren waardig.
-

"lunch"

9,3
eten: 9 service: 10 sfeer: 9
topmiddag gehad, zowel qua eten als bediening. We komen graag nog eens terug
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het was af! Enorm lekker gegeten, heel gevarieerd en met een ontzettend aangename bediening. We werden op onze wenken bediend en konden bij Fred echt tot rust komen en volop genieten van de avond.
-

"Prachtig, heerlijk, ontspannen"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wij gaan niet vaak uit eten (als ik het zelf ook kan, dan vind ik het de moeite niet :)), als we dan gaan 'moet' het dus ook goed zijn. Fred was beter dan goed... De service was subliem. In samenwerking met de keuken kregen wij de heerlijkste -aangepaste (PDS)- couverts. Het wijnadvies was perfect en de sfeer ongedwongen, op een prettige manier chique.
-

Artikelen toegewijd aan: Restaurant Fred**