Restaurant Fred** in Rotterdam

Over Restaurant Fred**

Fred**
Honingerdijk 263-265 , 3063 AM Rotterdam

Welkom bij Restaurant Fred** in Rotterdam. Fred Mustert behoort al jaren tot de eredivisie van de Nederlandse gastronomie. Zijn fundament bouwde hij op als kok bij restaurant Zwethheul in Schipluiden. Daarna vergaarde hij roem als patron-cuisinier van restaurant La Vilette, waar hij een Michelinster verwierf. Zijn nieuwe restaurant op de Honingerdijk ziet hij als een fantastische uitdaging.

Restaurant Fred eert de klassieke Franse keuken, maar geeft er zijn eigen kleur aan. Iedere dag opnieuw gebruikt de chef zijn zintuigen om zijn passie vorm te geven, zodat jullie als gasten de sterren ook echt kunnen proeven! 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Fred**


8,8

(881 Recensies)


eten

9.1

service

8.8

sfeer

8.6

"Alles klopt hier."

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Super genoten, heerlijke lunch gehad, zeer hartelijke medewerkers, genoten!! Een aanrader.
-

"Het was weer geweldig "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Nites dan goeds over alles. Het eten was weer geweldig. Het meest verbaasd waren we over het blokje meloen met tonijn. Creatief, bijzonder en erg lekker. De wijn bij het vlees was ook erg smaakvol en passend. Helaas hebben we niet onthouden welke dit was. Fijn dat de prijzen nu vermeld staan op de bubbels. Het was weer een hele ervaring en we komen zeker terug.
-

"Fijne lunch!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Hele fijne lunch gehad in een prachtig restaurant. Heerlijk eten en fijne bediening! Toprestaurant!
-

"ongewoon en voortdurend goed"

9,7
eten: 9 service: 10 sfeer: 10
Wij zijn de tel kwijtgeraakt in onze bezoeken, maar worden voortdurend aangenaam verrast in tongstrelende smaakexplosies. de tartaar van zeebaars met het romige in de bereiding van creme fraiche, het zilte van de haring kaviaar en het knappertje van minuscuul gesneden zuurdesem, een topgerecht! Het appeltje op de tarbot in combinatie met heel veel lekkere begeleiders gaf ons discussie, top vond de 1, weglaten vond de ander. scoren daar een half puntje minder op. Verder weer ongeevenaard goed! en ook een heel leuk verjaardagstaartje! Dank jullie allen!
-

"Fred"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Excellent!
-

"Heerlijk eten"

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Heerlijke (lichte) lunch. Gerechten en bijbehorende wijnen goed op elkaar afgestemd. Verrassingsmenu, met verrassende smaakexplosies. Stijlvolle, smaakvolle inrichting. Vriendelijk, professioneel personeel. Prima prijs/kwaliteitsverhouding.
-

Artikelen toegewijd aan: Restaurant Fred**