Diningcity Deal: 4 tongstrelende gangen Shared Dining € 35,00 € 50,00


9e6125fd 3406 4949 a5ea 86ca24ce7bde
€ 35,00
Van € 50,00
Korting 35%
Voordeel € 15,00

Verbluffende proeverij van 4 rondes Shared Dining bij De Hanninkshof

Restaurant de Hanninkshof in Enschede heeft DE oplossing gevonden voor mensen met keuzestress. Chef-kok Jojan Kersbergen (je kent hem misschien wel van de Librije en Dorset) heeft namelijk een ver-rukke-lijke kaart ontworpen waarbij je al lezend begint te watertanden. Bovendien wordt het je niet makkelijker gemaakt als je een kijkje komt nemen in de open keuken en het ene naar het andere prachtige gerecht voorbij ziet komen.

 • Te reserveren t/m 1 juni 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Over Restaurant Hanninkshof

  Restaurant Hanninkshof
  Usselerhofweg 5 , 7548 RZ Enschede

  Restaurant Hanninkshof in Enschede staat voor oude tradities, kwaliteit en puurheid van smaak. Na jarenlange ervaring te hebben opgedaan binnen sterrenrestaurants in het hele land, weten chefkok Jojan Kersbergen en gastvrouw-sommelier Sabine Hof wat gastvrijheid is. Samen staan zij aan het hoofd van Restaurant Hanninkshof en nemen hun gasten dagelijks mee op een reis vol culinaire verrassingen.

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant Hanninkshof


  9,2

  (47 Recensies)


  eten

  9.4

  service

  9.3

  sfeer

  8.9

  "Aanrader"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  We hebben wederom heerlijk gegeten bij restaurant Hanninkshof, het was gezellig druk en we hebben genoten van de verschillende mooi opgediende gerechten. De bediening was vriendelijk en goed. We gaan zeer zeker vaker hier eten.
  -

  "Goed"

  6,7
  eten: 7 service: 6 sfeer: 7
  Goed gegeten. Leuk al die kleine gerechtjes. We hadden alleen niet zo’n mooie plek, maar dat deed geen afbreuk aan de prachtige creaties uit de keuken
  -

  "Een fijn avondje uit"

  8,7
  eten: 8 service: 10 sfeer: 8
  We hebben genoten van vele kleine gerechten. Het was divers en bijzonder. En het personeel was erg vriendelijk en attent.
  -

  "Heerlijk gegeten"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Wederom geweldig genoten bij Hanninkshof mede door de fantastische bediening
  -

  "Uit de kunst die proeverijtjes, heerlijk!"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Wat hebben we een gezellige en heerlijke avond bij jullie gehad! Was het alweer 22 jaar geleden dat wij ons huwelijksfeest in de Orangerie hebben gevierd? Wij, mijn man en ik, waren vanavond in jullie restaurant te gast met 2 vrienden en hebben niets dan lof voor de hele avond van 18.45 tot 21.00 uur. Ondanks dat we alle 4 regelmatig uit eten gaan en best kritisch kunnen zijn, konden we niets vinden. De bediening, het uitserveren op zulke grappige planken en schaaltjes en bijv. de heerlijke zeezout boter met Macademianoten op een zwarte steen vergezeld door heerlijk bruin stokbrood, hoe verzin je zoiets. Ook de tijd tussen de gangen door was perfect, je kon rustig even uitbuiken. Van alles was voldoende aanwezig en wilde je meer brood of frites dan hoefde je er maar om te vragen. De frites waren home made evenals de mayonaise. Zalig! Mijn man heeft er altijd een vreselijke hekel aan als ik regelmatig iets van zijn bord prik als we uit eten zijn, maar nu mocht je dat juist naar hartenlust doen. Time of my life! Wat een uitvinding die proeverijtjes in 4 gangen. Fijn ook dat jullie chef-kok royaal gebruik maakt van lokale leveranciers om zijn vlees, vis en groentes aan de man/vrouw te brengen. En dan denk je dat het klaar is, komt er nog een proeverij met desserts voorbij, gevolgd door koffie/thee met iets zoets erbij. Allemaal zelf gebakken van de macaron en het bitterkoekje tot de arretjescake. In één woord: excellent! Van ons krijgen jullie een 10 !!! We komen graag terug! Jelle & Margie / Corni & Jans
  -

  "Verassingen menu"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  De sfeer was heel goed en het diner was heel verrassend en erg lekker.
  -