Restaurant l'Angolo Italiano in Amsterdam

Over Restaurant l'Angolo Italiano

l'Angolo Italiano
Scheldestraat 23 , 1078 GD Amsterdam

Onze passie voor de horeca maakt dat wij met heel veel plezier dagelijks ons werk doen. Onze keuken serveert smakelijke en gezonde gerechten die met alleen maar de verste ingredienten zijn gemaakt.

 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant l'Angolo Italiano


8,8

(194 Recensies)


eten

9.0

service

8.9

sfeer

8.6

"Een top restaurant "

8,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 6
Het eten was heerlijk, vlees smaakte echt vers en heel lekker, alle gangen menu waren compleet, mooie geserveerd het was het geld waard
-

"top Italiaans!!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Top Italiaans, zeer goed Italiaans restaurant, naar mijn mening een van de beste Italiaanse restaurants van amsterdam, we waren echt goed, alles was naar onze smaak, van starters, hoofdgerecheten en tenslotte het dessert. Tot snel Vincent Van Hoek
-

"Geen feestje"

5,3
eten: 5 service: 6 sfeer: 5
Ik vond het teleurstellend dat er geen moeite was gedaan om een speciaal menu in elkaar te draaien en dat we van de menukaart moesten bestellen. Hoewel de bediening heel vriendelijk was, verliep het geheel nogal chaotisch. Het restaurant is behoorlijk lawaaiig, we konden de obers nauwelijks verstaan. Het eten was wisselend, de tomatensaus van mijn voorgerecht was heel erg goed, de gevulde inktvis die erin lag was minder. De kwaliteit van de puntjes ossenhaas van het hoofdgerecht was uitstekend, maar het lag fantasieloos in een deegmandje op het bord met wat jus, ipv tomatensaus, gebakken aardappelstukjes en niet aangemaakte sla op het bord. Daarnaast was het dermate druk in het restaurant dat het hoofdgerecht pas om 21.00 uur werd uitgeserveerd en het nagerecht om 22.30 uur. We waren bijna de laatsten die het pand verlieten. Al met al een groete teleurstelling.
-

"Weer genoten"

7,7
eten: 7 service: 9 sfeer: 7
Wij komen al vaker bij Angolo omdat we de sfeer, service en keuken erg prettig vinden. Heerlijk genoten en tot de volgende keer.
-

"Waanzinnig lekker!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Langolo italiano is de beste Italiaan . Culinair in orde! Smaken kloppe. , staff erg kundig en vriendelijk. Ossenhaas met gorgonzola was van hoge kwaliteit !!! Ga zo door!!!
-

"Goede kwaliteit"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Erg goed eten dining city arrangement. Zeer attente en gastvrije bediening. We komen zeker terug !
-