Des Indes Restaurant in Den Haag

Over Des Indes Restaurant

Des Indes Restaurant
Lange Voorhout 54 - 56 , 2514 EG Den Haag

Restaurant Des Indes is het top restaurant in Den Haag van het befaamde Hotel Des Indes aan het statige Lange Voorhout. Bij Restaurant Des Indes is iedereen welkom om culinair te genieten van de mooiste creaties gemaakt van top producten van Nederlandse bodem. Het prachtige Des Indes is zonder twijfel één van de mooiste restaurants in Den Haag en de plaats om ‘new luxury dining’ te ontdekken in een historische ambiance.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Des Indes Restaurant


9,2

(37 Recensies)


eten

9.1

service

9.2

sfeer

9.2

"Geweldig"

8,3
eten: 10 service: 7 sfeer: 8
Het eten was geweldig. Veel lekkere en verrassende smaken en ruim voldoende terwijl het niet veel lijkt. Sfeer prima en bediening correct. Ga beslist nog een keer terug.
-

"Des indes"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Perfecte bediening, perfect eten en een redelijke prijs. De omgeving werkt natuurlijk ook mee, prachtig. En last but not leest: heerlijke stoelen! Altijd belangrijk.
-

"Uniek"

9,7
eten: 9 service: 10 sfeer: 10
Als twee normale stervelingen in Hotel Des Indes komen is alles nieuw en sprankelend:) De service uitmuntend, het eten subliem (paar kleine persoonlijke smaak issues, vandaar 4,5) en de sfeer, zoals ik al zei, uniek. Dank!
-

"klasse"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Voor eerste maal hier gegeten in dit mooie restaurant,met zijn rustieke en warme uitstraling.Drie gangen menu was heel bijzonder en lekker.Mooie ,niet allerdaagse produkten.Heerlijke wijnen.Bediening zeer attent en vriendelijk. We hebben hiervan genoten.
-

"CG"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Echt een avondje uit! De bediening correct en met zorg. Toen de wijnkaart niet makkelijk gelezen kon worden, werd er onmiddellijk voor een leesbril gezorgd. Zowel voorgerecht als het hoofdgerecht kleurrijk en prachtig om te zien. Zeer verrassend van smaak door bijzondere combinaties. En de sfeer van de eetzaal deed de rest. Een aanrader voor een bijzondere avond!
-

"UITMUNTEND"

9,3
eten: 8 service: 10 sfeer: 10
Ontvangst was al goed verzorgd , de rest van de avond was van het zelfde gehalte
-