Restaurant Allure in Rotterdam

Over Restaurant Allure

Allure
Cargadoorskade 107 , 3071 AW Rotterdam

Restaurant Allure in Rotterdam werd door de Gouden Pollepel omschreven als een culinaire pleziervaart. Hier worden kwalitatief goede producten gebruikt en worden uw smaakpapillen verrast met bijzondere gerechten. Men heeft kennis van de producten en wijnen die worden geserveerd en men streeft ernaar de gasten een persoonlijke avond uit te bieden.

Een team van vakkundig personeel, dat samen een hechte groep mensen vormt met passie en enthousiasme voor hun vak, verzorgen voor u een onvergetelijk avond. Ook voorafgaand aan een bezoek aan het Luxor theater of tijdens uw verblijf in het nabij gelegen suitehotel Pincoffs is Allure de ideale plek om af te spreken.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Allure


8,5

(460 Recensies)


eten

8.6

service

8.6

sfeer

8.3

"Gewoon top! "

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Beste restaurant ervaring van het jaar.
-

"heerlijk met allure gegeten"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
heerlijk 3 gangen menu met 6 personen gegeten, Er werd goed geadviseerd over een passende wijn die ook nog betaalbaar was. Ook werd er attent gewezen op de voor ons belangrijk allergie items eten was top en de bediening professioneel
-

"Geweldig"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Een geweldige avond gehad in dit mooie restaurant. Vanaf het eerste mooie hapje bij het aperitief tot de laatste kruimel van de heerlijke friandises, alles was qua smaak en structuur top. Omdat wij eerder daar van de fantastische kazen hadden genoten dit weer gedaan. Het werd opvallend stil aan tafel. De bediening is uitermate prettig en vakkundig. Genoeg uitleg maar ook niet teveel. Het was een perfecte avond.
-

"Fijne middag in Rotterdam"

9,0
eten: 9 service: 10 sfeer: 8
Fijne keuken met uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We hebben ons totaal laten verwennen en verassen!
-

"ALLURE met hoofdletters"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Ontzettend lekker gedineerd! wat een smaakexplosie's en combinatie's! Goede sfeer en uitstekende kundige fijne bediening!
-