Restaurant Allure in Rotterdam

Small 2c7ac708 9168 471f 9d1e 884b4aae4b39

Online Reserveren

Over Restaurant Allure

Allure
Cargadoorskade 107 , 3071 AW Rotterdam

Restaurant Allure in Rotterdam werd door de Gouden Pollepel omschreven als een culinaire pleziervaart. Hier worden kwalitatief goede producten gebruikt en worden uw smaakpapillen verrast met bijzondere gerechten. Men heeft kennis van de producten en wijnen die worden geserveerd en men streeft ernaar de gasten een persoonlijke avond uit te bieden.

Een team van vakkundig personeel, dat samen een hechte groep mensen vormt met passie en enthousiasme voor hun vak, verzorgen voor u een onvergetelijk avond. Ook voorafgaand aan een bezoek aan het Luxor theater of tijdens uw verblijf in het nabij gelegen suitehotel Pincoffs is Allure de ideale plek om af te spreken.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Allure


8,4

(412 Recensies)


eten

8.6

service

8.5

sfeer

8.2

"Wat een feest om hier te eten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Telkens weer een feest om hier te genieten van alle lekkers !!
-

""

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Heel erg lekker!
-

"Excellent gegeten! "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wij hebben hier gegeten met de restaurantweek, en het was in één woord perfect! Heerlijke vegetarische (!) gerechten, origineel en met zorg bereid. Het was absoluut niet te merken dat wij via de restaurantweek hadden geboekt, wat bij sommige restaurants wel zo is geweest. Smaakvolle combinaties in alle gangen, oa pompoen en gnocchi. Perfecte service en ambiance. Hier kom ik graag terug!
-

"Extraordinary"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Had an amazing three-course dinner together with my sister. We were afraid the food would be quite uninspired, but the chefs created flavour combinations and ways of cooking we had never imagined. Everything was greatly thought-through, while keeping the ingredients rather common but delicious. On top of that the staff was extremely professional and friendly, would definitely go back!
-

"Gezellig verzorgd avondje uit"

9,3
eten: 8 service: 10 sfeer: 10
Mooi restaurant op een mooie locatie. De inrichting is ruim en warm. Je voelt je meteen thuis. De bediening was zeer attent en goed georganiseerd. Gezien onze ervaring vorig jaar hadden we van het eten iets meer verwacht. Maar alles was zeker zeer smaakvol. Aan de presentatie van de verschillende gangen was erg veel aandacht besteed. Kortom, een zeer geslaagde avond!
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wij reserveerden voor 6 personen waarvan 1 persoon in een rolstoel. Daar werd de hele avond duidelijk rekening mee gehouden en dat hebben we bijzonder op prijs gesteld. Het eten en de bediening waren beiden heel goed. Zeker voor herhaling vatbaar.
-