Restaurant Prins van Terbregge in Rotterdam

Over Restaurant Prins van Terbregge

Prins van Terbregge
Bergse Linker Rottekade 323 , 3056 LL Rotterdam

Bij Restaurant De Prins van Terbregge zijn ze pas blij als de gasten blij zijn! Dat klinkt simpel en dat is het ook. Koken met passie, serveren met een glimlach en vooral genieten en veel plezier hebben met elkaar. 

In een informele en warme sfeer kan je bij Restaurant De Prins van Terbregge genieten van het prachtige zonnige terras. Als het wat kouder wordt kan je lekker bij de openhaard kruipen voor een heerlijke, robuste lunch of diner! 

Geniet van je maaltijd! 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Prins van Terbregge


8,7

(596 Recensies)


eten

8.7

service

8.9

sfeer

8.5

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Vanavond weer een beleving ervaren. Je voelt je thuis, een warm bad. Genoten van het eten en de bediening. Wat een top mensen zijn dat, je voelt je zo welkom! Dit moet je ervaren!
-

"Prins v Terbregge"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Fijne sfeer, fijne mensen, meer dan goed eten en toffe wijnen! Kortom.. toffe ervaring!
-

"Perfecte avond"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Perfecte zondagvavond bij de Prins van Terbregge beleefd. Hier een 4-gangenmenu met 2 amuses gegeten met bijpassende wijnen. Kundige bediening met uitstekend en verrassend wijnadvies bij de gerechten, welke elkaar goed aanvulden. Veel enthousiasme hierbij, met name bij de verhalen achter de wijn. Kortom uitstekend. Komen in de toekomst hier ongetwijfeld nog een keer terug.
-

"lekker gegeten"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Het eten was van een heel mooi hoog niveau, wijnen waren super en bediening erg goed en aangenaam.
-

""

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Het was een superavond! Het eten was goed, de bediening prettig en persoonlijk, daarnaast veel kennis over de wijn. We voelden ons in de watten gelegd. Soms echter veel geluid door alle hard pratende gasten.
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
De service is top! Je voelt je echt welkom en bij binnenkomst krijg je een hand. Alle bediening is even aardig en correct. Het is een prachtig avondje uit. Eten is ook fantastisch. Heel aandacht besteed aan de kleine details. Kortom een aanrader!
-