Restaurant Biblio in Rotterdam

Over Restaurant Biblio

Biblio
Van Vollenhovenstraat 15c , 3016 BE Rotterdam

Restaurant/ Grand Cafe Biblio in Rotterdam is gevestigd in een schitterend gerestaureerd pakhuizencomplex op het Westelijk Handelsterrein. 

Restaurant Biblio is stijlvol ingericht als een Engelse bibliotheek met een jazzy sfeer. 

Café Restaurant Biblio heeft 90 zitplaatsen. De sfeer van het pakhuis komt als een warme deken over je heen als je binnenkomt. De keuken is open, zodat je de Chef (Koen ten Hoorn) ziet werken aan de culinaire gerechten van de kaart.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Biblio


8,1

(158 Recensies)


eten

8.0

service

8.2

sfeer

8.1

"Mooi ervaring"

9,0
eten: 8 service: 10 sfeer: 9
Very pleasant and cosy restaurant. Tbe service were very considerate of us coming with a baby, although i did not notice any wheelchair or cradle in our case access to the place. The meals came quick, tasty.and in abundance. Would recommend to a frend.
-

"hier kun je lekker eten"

7,7
eten: 9 service: 8 sfeer: 6
Het eten was heerlijk en de bediening was goed en ook heel vriendelijk. Echt een aanrader
-

"Matige kwaliteit, te hoge prijs"

6,3
eten: 3 service: 8 sfeer: 8
Een gezellig restaurant met goede service. Het eten was oké, wel vet en zout: niveau van een simpel eetcafé. De prijs was veel te hoog, de helft van de rekening zo beter passen bij de kwaliteit. Alleen daarom is dit restaurant absoluut geen aanrader. Ook het drinken was erg duur: 25 euro voor twee glazen huiswijn en een klein flesje water. Wij liepen na het betalen teleurgesteld naar buiten. Voor dit bedrag hadden wij ergens anders veel beter kunnen eten. Voor vegetariërs waren er weinig opties. Natuurlijk wel de gedoodverfde geitenkaas...
-

"Ontgoocheling"

2,7
eten: 2 service: 4 sfeer: 2
De door Biblio gepresenteerde prijs bij de bevestiging van Eur 18.75 bleek niet te kloppen. Bij het afrekenen werd ons medegedeeld , dat de vermelde prijs een "richtprijs " was .. Het was maar een verschil van enkele euro's maar dan dient dit van te voren te worden vermeld ! Het gaat niet om die paar euro's meer ( want we hebben ook nog voor 33 euro aan drank besteed ) maar om het principe !!!
-

"Super geweest."

9,3
eten: 9 service: 9 sfeer: 10
Kan geen negatief punt bedenken. Wij hebben gegeten via de Primera actie, dus met 50% korting. Gewoon van de kaart, was heerlijk allemaal. Leuke zaak, relaxte sfeer en heel vriendelijke bediening. Gaan zeker nog eens terug.
-

"Teleurstellend"

3,3
eten: 8 service: 1 sfeer: 1
Trage bediening, geen excuses hiervoor ontvangen, behalve een knauw dat het druk was omdat er een groep was. Tot 3 keer van mijn plaats gemoeten om de aandacht van het personeel te krijgen. Totaal geen sfeer. Geen jazzy sfeer, de tafels dicht bij elkaar en personeel dat niet naar je omkijkt. Niet voor herhaling vatbaar. NB service krijgt van mij geen ster, maar dat kan niet op deze site....
-