Restaurant Het Bosch in Amsterdam

Over Restaurant Het Bosch

Het Bosch
Jollenpad 10 , 1081 KC Amsterdam

Op de kop van de Zuidas, direct gelegen aan de Nieuwe Meer met mooiste uitzicht (en terras) van Amsterdam!  Een wekelijks wisselende menukaart van chef Willem Pieter van Dreumel voor de culinaire genieter en een plek om razend enthousiast te worden voor de wijnfreak. Kortom, dé uitgelezen plek om even aan de drukte te ontsnappen en je over te geven aan de ambiance en sfeer van deze toplocatie!

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Het Bosch


8,9

(92 Recensies)


eten

9.0

service

8.9

sfeer

8.8

"Wij komen een keer terug"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Heerlijk gegeten, vriendelijke service met kennis. Heerlijke muziek van de DJ op de achtergrond. Een prachtig uitzicht. Wij komen zeker een keer terug van het voorjaar om heerlijk buiten te eten
-

"Wow!!!!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Van aankomst tot vertrek een warm bad! Alles klopte, de locatie het eten, de bediening.... complimenten aan alle medewerkers.
-

"Het Bosch"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het eten en drinken was erg goed. Wat opviel is dat je niet mogelijkheden ziet qua drinken op papier, maar de bediening weet en vertelt veel. Dit is alleen maar positief!
-

""

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Wij hebben heerlijk gegeten bij Het Bosch. Foie gras, sukade, heerlijke wijnen. Beeldschone plek met uitzicht op Nieuwe Meer. Echt een aanrader.
-

"Heerlijk diner"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
We hebben genoten van een super restaurant week menu. Locatie is heel speciaal met uitzicht over t water en een mooie ondergaande zon.
-

"Restaurant"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het was heerlijk eten en een zeer goede service
-

Artikelen toegewijd aan: Restaurant Het Bosch