Restaurant de Hoff'nar in Dordrecht

Over Restaurant de Hoff'nar

Restaurant de Hoff'nar
Talmaweg 10 , 3317 RB Dordrecht

Restaurant de Hoff'nar in Dordrecht, biedt u alles wat u zich wenst.

De naam verwijst naar de nar, die in vroegere tijden de edelen moest vermaken op het hof (kasteel). Ons restaurant is gevestigd  in het voormalig koetshuis van kasteel Crabbehoff.

Wij prefereren een hedendaagse keuken met eerbied voor de herkomst van het product, het seizoen en de traditie. In een aangename ambiance kunt u genieten van een dagverse, hoogwaardige keuken, waarin wij echt alles zelf maken. In de halfopen keuken ziet u Henk en zijn medewerkers, met passie alle gerechten voor u bereiden.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant de Hoff'nar


8,2

(95 Recensies)


eten

8.4

service

8.2

sfeer

8.0

"tegenvaller"

5,0
eten: 5 service: 2 sfeer: 8
De voorafjes waren heerlijk, maar het hoofdgerecht viel ontzettend tegen. De saus over het vlees was enorm overheersend en zo ook de botersmaak in de puree en de citroen in het citroenijs (mijn tong ging er gewoon van tintelen). De service was ook niet wat we ervan verwachten. Niet te verstaan en niet vriendelijk. Als er dan ook nog meerdere malen gemorst wordt en ze willen de boter en het brood (wat overigens wel erg lekker was) weghalen als je net een stukje pakt, ben ik er wel een beetje klaar mee. Totaal niet wat ik verwachtte bij zo'n gezellig uitziende serre en de verzorgde details. Maar goed, bovenstaande is slechts mijn mening en mijn smaak......
-

"Heerlijk eten op een onverwacht mooie locatie!"

9,3
eten: 8 service: 10 sfeer: 10
Op een onverwacht mooie locatie middenin een woonwijk ligt bij kasteel Crabbehof restaurant de Hoff'nar. Een prettige sfeer, mooi gedekte tafels en een warm onthaal met amuses. Wij aten met z'n vijven een prima driegangendiner, waarbij rekening werd gehouden met dieetwensen. Het vlees vond ik echt heerlijk, evenals het nagerecht en het voorgerecht was ook echt lekker. Kortom: een Andres waar ik zeker nog eens terug ga!
-

"lekker eten met mooi uitzicht!"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Kennismaking met dit restaurant via actie Primera: en dat was positief verrassend! Leuke gerechten, mooi opgemaakt, goed van smaak en lekkere wijnen (niet onbelangrijk). Aardige bediening, kordaat. Uitzicht op het kasteeltje, mooi uitgelicht, dus in een woord voor ons: leuke kennismaking met een positief resultaat. We komen zeker terug.
-

"De Hofnar Dordrecht"

5,0
eten: 6 service: 3 sfeer: 6
Via de site Diningcity kreeg ik een bevestiging van reservering. Alles in orde toch? zou je denken.... Maar het restaurant zat vol en de Hofnar had wel een mailtje gestuurd na de reservering dat het vol was maar dat had ik niet gezien. Jammer dat ze niet ff gebeld hadden dan had ik het geweten. Diningcity was door de Hofnar wel op de hoogte gesteld en toch kon je boeken..... Dus we gaan met de taxi er naar toe en konden niet terecht. Voucher weg enz. wel heel jammer Zeker daar mijn vriendin jarig was en ik haar wilde verrassen. Wat we binnen gezien hebben zag er wel goed uit! Best aan te bevelen.
-

"Heerlijk gegeten"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
We werden vriendelijk onthaald en in een gemoedelijke huiskamer sfeer hebben we genoten van een heerlijk diner met mooi opgemaakte borden.
-

"Goed en lekker gegeten, maar ..."

7,0
eten: 8 service: 7 sfeer: 6
Het eten was heerlijk, maar de bediening was soms wat afstandelijk. Misschien kwam dat omdat het helemaal vol zat, maar ik vond dat de beschrijvingen van de gerechten wat werd afgeraffeld en op de automatische piloot gedaan werden. Jammer, ik heb het ook anders daar mee gemaakt. Ook de rekening was niet geheel duidelijk. Via een actie een drie gangen diner met vaste prijs. Drie van de vijf kozen kaasplanken met een kleine meerprijs, totaal van de rekening was niet gespecificeerd alleen de drank. Daardoor wat ontransparant.
-