Restaurant de Hoff'nar in Dordrecht

Over Restaurant de Hoff'nar

Restaurant de Hoff'nar
Talmaweg 10 , 3317 RB Dordrecht

Restaurant de Hoff'nar in Dordrecht, biedt u alles wat u zich wenst.

De naam verwijst naar de nar, die in vroegere tijden de edelen moest vermaken op het hof (kasteel). Ons restaurant is gevestigd  in het voormalig koetshuis van kasteel Crabbehoff.

Wij prefereren een hedendaagse keuken met eerbied voor de herkomst van het product, het seizoen en de traditie. In een aangename ambiance kunt u genieten van een dagverse, hoogwaardige keuken, waarin wij echt alles zelf maken. In de halfopen keuken ziet u Henk en zijn medewerkers, met passie alle gerechten voor u bereiden.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant de Hoff'nar


8,2

(95 Recensies)


eten

8.4

service

8.2

sfeer

8.0

"Heerlijk!"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Bijzondere gerechten, goede uitleg door bediening, uitstekende keuken. Mooi entourage naast kasteel.
-

"Geen "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Als vanouds een tractatie voor onszelf als we hier eten. Geen onzin liflaffies maar gewoon lekker en toch op niveau. Elke keer kmoliment aan de keuken. Gastvrijheid boven al. Dit etablissement verdient meer waardering, maar ja dan wordt ‘t weer zo druk ... aanrader met een 10
-

"etentje bij de Hoff nar in Dordrecht"

9,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 7
Geweldige gewaarwording. fantastische verrassende gerechten voorgeschoteld gekregen zeker voor herhaling vatbaar
-

"hofnar"

7,7
eten: 7 service: 6 sfeer: 10
service te gehaast geen rustmoment tussen de gangen waardoor je het idee krijgt snel weg te moeten. Rekening niet gespecificeerd
-

""

4,7
eten: 4 service: 4 sfeer: 6
Had me er veel van voorgesteld, omdat het een prachtige lokatie is. Parkeerruimte onvoldoende i/d buurt van restaurant. Het was snerpend koud, dus al geen goede start. Auto moest verplaatst worden, terwijl andere gasten gewoon konden blijven staan. Plaats weggedrukt tegen een bar. Ook al niet best. Het eten was niet echt slecht, maar weinig smaakvol en idem opgemaakt. Kortom weinig positiefs. Ik kom hier nooit meer.
-

"heerlijk gegeten"

7,3
eten: 8 service: 8 sfeer: 6
Het eten was heerlijk. We vonden het zorgvuldig dat er van tevoren gebeld werd om te vragen wat onze voorkeur had qua vlees etc. Gezellige locatie. We merkten wel dat de bediening het eibgenlijk te druk had. De uitleg over wat we op ons bord kregen kwam wat gekunsteld over. Wel begrijpelijk als je de hele avond het zelfde riedeltje op moet zeggen. Maar er werd zeker geprobeerd om het iedereen naar de zin te maken. Al met al een geslaagd etentje met vrienden!!! Zeker voor herhaling vatbaar.
-