Small f2c7426d d85d 49e4 b0b2 9ea023851997

Online Reserveren

DEAL: 3-gangendiner op toplocatie! € 26,50 Te reserveren t/m 28 februari 2018

Overheerlijk 3-gangendiner in het voormalige koetshuis van Kasteel Crabbehof

Restaurant de Hoff'nar in Dordrecht heeft een prachtige locatie in het voormalige koetshuis van Kasteel Crabbehof. Met eerbied voor de herkomst van het product, het seizoen en de traditie wordt vanuit een halfopen keuken gewerkt met dagverse ingrediënten.

DiningCity biedt nu in samenwerking met Restaurant de Hoff’nar een overheerlijk 3-gangenmenu!

Voordelen
+ Heerlijk 3-gangenmenu
+ Dineren in het voormalig koetshuis van Kasteel Crabbehof
+ Geldig van dinsdag t/m zaterdag
+ Reserveer gratis en betaal in het restaurant  


* Niet in combinatie met andere acties
* Te gebruiken voor diner
* LET OP: Deze deal is alleen geldig bij reservering via diningcity.nl

 
Reserveer nu

Over Restaurant de Hoff'nar

Restaurant de Hoff'nar
Talmaweg 10 , 3317 RB Dordrecht

Restaurant de Hoff'nar in Dordrecht, biedt u alles wat u zich wenst.

De naam verwijst naar de nar, die in vroegere tijden de edelen moest vermaken op het hof (kasteel). Ons restaurant is gevestigd  in het voormalig koetshuis van kasteel Crabbehoff.

Wij prefereren een hedendaagse keuken met eerbied voor de herkomst van het product, het seizoen en de traditie. In een aangename ambiance kunt u genieten van een dagverse, hoogwaardige keuken, waarin wij echt alles zelf maken. In de halfopen keuken ziet u Henk en zijn medewerkers, met passie alle gerechten voor u bereiden.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant de Hoff'nar


8,3

(87 Recensies)


eten

8.5

service

8.3

sfeer

8.0

"lekker eten met mooi uitzicht!"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Kennismaking met dit restaurant via actie Primera: en dat was positief verrassend! Leuke gerechten, mooi opgemaakt, goed van smaak en lekkere wijnen (niet onbelangrijk). Aardige bediening, kordaat. Uitzicht op het kasteeltje, mooi uitgelicht, dus in een woord voor ons: leuke kennismaking met een positief resultaat. We komen zeker terug.
-

"De Hofnar Dordrecht"

5,0
eten: 6 service: 3 sfeer: 6
Via de site Diningcity kreeg ik een bevestiging van reservering. Alles in orde toch? zou je denken.... Maar het restaurant zat vol en de Hofnar had wel een mailtje gestuurd na de reservering dat het vol was maar dat had ik niet gezien. Jammer dat ze niet ff gebeld hadden dan had ik het geweten. Diningcity was door de Hofnar wel op de hoogte gesteld en toch kon je boeken..... Dus we gaan met de taxi er naar toe en konden niet terecht. Voucher weg enz. wel heel jammer Zeker daar mijn vriendin jarig was en ik haar wilde verrassen. Wat we binnen gezien hebben zag er wel goed uit! Best aan te bevelen.
-

"Heerlijk gegeten"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
We werden vriendelijk onthaald en in een gemoedelijke huiskamer sfeer hebben we genoten van een heerlijk diner met mooi opgemaakte borden.
-

"Goed en lekker gegeten, maar ..."

7,0
eten: 8 service: 7 sfeer: 6
Het eten was heerlijk, maar de bediening was soms wat afstandelijk. Misschien kwam dat omdat het helemaal vol zat, maar ik vond dat de beschrijvingen van de gerechten wat werd afgeraffeld en op de automatische piloot gedaan werden. Jammer, ik heb het ook anders daar mee gemaakt. Ook de rekening was niet geheel duidelijk. Via een actie een drie gangen diner met vaste prijs. Drie van de vijf kozen kaasplanken met een kleine meerprijs, totaal van de rekening was niet gespecificeerd alleen de drank. Daardoor wat ontransparant.
-

"Heerlijk eten in een mooie omgeving"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
De ontvangst was vriendelijk. De gerechten waren heerlijk. Er werden veel verse producten gecombineerd.
-

"met korting uit eten"

6,0
eten: 10 service: 4 sfeer: 4
dankzij een leuke kortingsactie van de restaurantweek uit eten geweest bij de hoffnar. met de gewone prijzen iets te prijzig maar nu leuk om eens te proberen. het eten was voortreffelijk. de sfeer is wat kil maar dat kan ook aan het weer gelegen hebben aangezien we in de serre zaten en het buiten herfstweer was. hierdoor was het aan de frisse kant. het uitzicht op het kasteel is wel bijzonder en de moeite waard. de bediening viel ons tegen. we werden keurig geholpen maar we voelden ons niet erg welkom. het was alsof we niet goed genoeg waren. we namen geen extra gang, brood vooraf, water of wijn. zou het hieraan gelegen hebben? hoe dan ook we hebben heerlijk gegeten maar niet voor herhaling vatbaar.
-