Restaurant Umami by Han Rotterdam in Rotterdam

Over Restaurant Umami by Han Rotterdam

Umami by Han Rotterdam
Binnenrotte 140 , 3011 HC Rotterdam

UMAMI by Han Rotterdam is gevestigd aan de Binnenrotte, een opkomende hotspot van Rotterdam.

UMAMI by Han Rotterdam is hip, trendy en strak ingericht, maar met het klassieke steigerhout aan de muur geeft het strakke interieur toch een warm gevoel. Het restaurant biedt in totaal plaats aan 90 personen.

UMAMI by Han laat u kennis maken met originele Aziatische fusion-gerechten, bereid met elegante Franse kooktechnieken in een moderne en eigentijdse sfeer. Eigenaar Han Ji, bekend van sterrestaurant HanTing Cuisine in Den Haag, legt met zijn innovaties de nadruk op de kwaliteit, gezondheid en het culinaire niveau van de gedeelde gerechten tegen een betaalbare prijs.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Umami by Han Rotterdam


8,9

(68 Recensies)


eten

9.3

service

9.2

sfeer

8.3

"Erg lekker"

7,7
eten: 9 service: 8 sfeer: 6
Via een actie gereserveerd bij Umami by Han in Rotterdam. De ontvangst was vriendelijk. De ruimte komt een beetje kil over maar als het eten komt, valt dat niet meer op. Wat een mooi opgemaakte borden, het leken wel schilderijtjes. We hebben ontzettend lekker gegeten en de bediening was zeer vriendelijk. Dit is echt een aanrader.
-

"heerlijk gegeten"

9,7
eten: 9 service: 10 sfeer: 10
Op een zonnige zaterdagavond heerlijk verwend met het 5 gangen menu. Prachtig opgemaakte borden en heerlijke hapjes!! De smaken zijn steeds weer anders per hapje!
-

"Ons bezoek aan Umami"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Zoals wij ondertussen gewend zijn, was het eten weer zeer goed, alsook de bediening.
-

"Heerlijk gegeten."

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Wederom hier gegeten. Het eten was voortreffelijk, wat een smaaksensatie. Werkelijk een belevenis. Komen zeker binnenkort hier weer genieten.
-

"Top!"

8,7
eten: 10 service: 9 sfeer: 7
Zeer vriendelijk personeel. En het eten was een super! Tip voor personeel: Bij het binnenkomen jassen aannemen en ophangen= perfect, maar misschien als de mensen weggaan ook de jassen weer aangeven i.p.v dat de klanten zelf hen jassen moeten pakken.
-

"Aziatisch maar dsn snders"

8,3
eten: 10 service: 8 sfeer: 7
Wat hebben wij fantastisch gegeten, bijzondere smaakvombinaties en de gerechten zagen er mooi uit. Jammer was dat we om de wijn moesten vragen van ons wijnarrangement. De houten stoelen zorgen er voor dat je niet de hele avond blijft zitten.
-