Restaurant De Kruidfabriek by Lute in Amstelveen

Small 81f648fd c4d7 4f26 bff5 510e029a3f64

Online Reserveren

Over Restaurant De Kruidfabriek by Lute

De Kruidfabriek by Lute
De Oude Molen 5 , 1184 VW Amstelveen

De Kruidfabriek by Lute is gevestigd op het terrein van een voormalige kruitfabriek. Het maakt onderdeel uit van de stelling van Amsterdam. Net buiten Amsterdam, gelegen aan de Amstel. Een ruim, industrieel, maar gezellig restaurant met een prachtig terras. Met onze eigen kruidenkas is de naam De Kruidfabriek een knipoog naar het verleden.

De gerechten van onze kaart zijn creatief, eigentijds en heel betaalbaar lekker. De keuken, onder leiding van chef Tim Buis, combineert pure en lokale producten met kruiden en specerijen uit eigen tuin en kas. Er is van alles mogelijk. Even een hapje voor de wedstrijd of concert, afspreken met vrienden of je grote liefde in de bar of ga voor een waanzinnige culinaire avond.

 Een ander label onder de hoede van LUTE is Explore in Muiden. Ook een voormalig Kruitfabriek en nu de evenementenlocatie voor bedrijfsfeesten, diners, presentatie, trouwerijen, modeshows en tv opnames. De ligging is uniek, net buiten Amsterdam en aan de rand van 't Gooi. Parkeren voor de deur en de vertrouwde kwaliteit van Lute.Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant De Kruidfabriek by Lute


9,0

(16 Recensies)


eten

9.2

service

8.9

sfeer

8.9

"Goed eten maar niet helemaal top."

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Hadden een 6 gangen maaltijd. Bediening is goed evenals het eten. Maar merken wel dat het niet altijd helemaal top is: vorige keer zaten er vliegjes in de wijn (fles had kennelijk open gestaan). Deze keer was het wijnglas stuk en was het schuim van een gerecht al vloeibaar geworden omdat het te lang onder de lamp had gestaan.....dus niet tijdig uitgeserveerd. Puntjes moeten op de i.
-

"Verwennerij!"

9,0
eten: 10 service: 8 sfeer: 9
Wat een heerlijke verwennerij hebben we onszelf gegeven als afsluiting van ons beste jaar ooit! Plaatjes van gerechten met mooie verschillende smaken en texturen! Heerlijke wijnen erbij en het plaatje was compleet in een sfeervolle ambiance. Voor mij de eerste keer hier en ik kom zeker terug! Veel dank!
-

"Naar verwachting "

8,0
eten: 9 service: 7 sfeer: 8
Hier geluncht met Dining with the Stars. Veel zakenmensen op dit uur. Helaas geen parkeerplaats in de buurt. Verderop stonden wat auto's half op de stoep, dus hun voorbeeld maar gevolgd. Vinden ze bij Lute ook heel vervelend, maar ze zijn er mee bezig. Eten was prima, vijf gangen zelfs. Mooie smaak combinaties met kruiden en bloemen uit eigen kas. Service was wisselend. Een medewerker was heel vriendelijk en beleefd (man, baardje). De overige medewerkers waren professioneel en wat afstandelijk. De opsomming van alle ingrediënten is zoals gewoonlijk niet te volgen en na afloop ben je het meeste al weer vergeten. De gekozen bijpassende wijnen waren prima.
-

"Lekker avondje uit"

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Bediening uiterst vriendelijk en professioneel en kundig. Goede combinatie van eten met bijpassend wijnarrangement. Uitstekende prijs- ,kwaliteitverhouding.
-

"Top eten in gezellige sfeer"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heerlijk gegeten! We hadden het 6 gangen menu, buikje vol. Borden zien er fraai opgemaakt uit, mooier dan in het Okura (Yamazato), dat notabene een Michelin ster heeft. Goede en leuke bediening en sfeervol ingericht restaurant. Echt een aanrader, wij komen zeker terug!
-

"Uitstekend"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het decor was zeer verrassend, leuke zitjes. De bediening was uit de kunst, we hadden een 6-gangen diner besteld en bij elk gerecht werd verteld wat er op het bord lag, de mensen waren ook zeer vriendelijk. We hebben er in ieder geval zeer lekker gegeten, ik schrok alleen een klein beetje van de prijs van de drankjes, sommige vond ik iets te duur. Ik zou de Kruidfabriek in ieder geval aan iedereen aanraden.
-