Restaurant 't Ganzengors in Spijkenisse

Small 3cc7f19d a420 4e3a a7a5 7e547b63ae30

Online Reserveren

Over Restaurant 't Ganzengors

't Ganzengors
Oostkade 4 , 3201 AM Spijkenisse

Restaurant 't Ganzengors in Spijkenisse is een smaakvol ingericht restaurant waar zowel zakenlunch als uitgebreid diner volledig tot hun recht komen.

Voor de zonnige dagen is er een mooie binnentuin met een terras.

Er is tevens een wijn- en whiskeybar/aperitief ruimte waar meer dan 20 soorten whiskey en 30 soorten wijn per glas te bestellen zijn.

Wie eenmaal is geweest komt hier heel graag terug!


Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant 't Ganzengors


8,0

(109 Recensies)


eten

8.0

service

8.2

sfeer

7.7

""

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
alles was top
-

"heel lekker en goede service"

9,7
eten: 9 service: 10 sfeer: 10
is lekker knus en romatische en eten was perfect.
-

"Sorry, ik had meer verwacht"

4,7
eten: 4 service: 4 sfeer: 6
Het is al weer enkele jaren geleden dat ik voor het laatst in het Ganzengors was voor een diner. Wat ik mij van toen kon herinneren dat ik altijd met een goed gevoel het restaurant verlaten heb, in tegen stelling tot afgelopen weekend. Laat ik beginnen met de pluspunten. De gastvrouw en de jonge dame in de bediening, heel plezierig en correct. Maar dat was het zo ongeveer v.w.b. de pluspunten. Het eten? Ik kan mij haast niet voorstellen dat de chef, die ik ken verantwoordelijk was voor de gerechten die ik en mijn partner op het bord gepresenteerd hebben gekregen. Op het nagerecht en tussen gerecht (kreeftensoep) na, welke de toets der kritiek kon doorstaan, hebben wij niet echt genoten van ons eten. Het voorgerecht, de Serranoham met wat "tierlantijntjes" blonk niet echt uit in originaliteit en had wat mij betreft zelfs niet in een van der Valk restaurant op tafel worden gezet. het hoofdgerecht de entrecote, eenvoudigweg ondermaats, zelfs aan een kant een beetje, aangebrand/verbrand. Zelfs de saus was niet geweldig. Normaliter is een "uit eten" voor mij en mijn partner een avondje uit. Helaas het mocht dit keer niet zo wezen en ik vind dit zeer jammer want nogmaals ik heb 't Ganzengors in mijn geheugen als een restaurant waar men op een culinair, goed niveau mooie gerechten op tafel bracht. Voor mij en mijn partner betekend dit dan ook dat wij onze heil buiten Spijkenisse moeten zoeken v.w.b. onze dinerwensen.
-

"genoten van ons 4 gangen menu"

9,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 7
Eten was goed. Kreeftensoep als extra genomen. Was goed gevuld met rivierkreeftjes. Wel prettig dat achter het restaurant een eigen (gratis) parkeergelegenheid was en de chef ons hielp. Erg behulpzaam.
-

"goed afgestemd!"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Wij hebben gisteren mogen genieten van de heerlijke gerechten die met aandacht waren uitgekozen om te serveren tijdens de restaurantweken. Daarnaast hebben wij gevraagd of de sommelier daar lekkere passende wijntjes bij wilde serveren. De smaken in de gerechten waren al heel goed op elkaar afgestemd en de wijn die was uitgekozen versterkte dit eveneens. Een hele lekkere, gevarieerde, wel afgestemde avond, bedankt!
-

""

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
We hebben heerlijk gegeten, vooral het wijnarrangement maakte het af.
-

Restaurants vlakbij 't Ganzengors

RESTAURANT SMOOK

Havendam 12, Oud-Beijerland
6,26 kilometer

"Smo(o)king good!"

HET NIEUWE JAGERTJE

Stougjesdijk 197, Mijnsheerenland
8,69 kilometer

"Heerlijk genieten bij het Nieuwe Jagertje"

CURRY CORNER

Lange Kerkstraat 27A, Schiedam
9,04 kilometer

"Fantastische's curry's in Schiedam"

RESTAURANT DE PROVENIER

Overschiesestraat 7, Schiedam
9,27 kilometer

  DEAL: Speciaal 5-gangenmenu nu 39,50

FG BISTRO

Lloydstraat 204, Rotterdam
10,8 kilometer

"Laat je inspireren door de verrassende keuken van bistro FG!"

(14)

Zoek tafel