Diningcity Deal: Hoogstaand 3-gangen menu € 31,50


.

De Euromast is een van de populairste van de Restaurant Week 2018!

De
Euromast is gekozen tot een van de populairste van regio Rotterdam tijdens de Nationale Restaurant Week 2018.

Wil je het populaire 3-gangen menu (nogmaals) proeven voor slechts 31,50 euro per persoon? Boek dan nu jouw tafeltje (en eet de sterren van de hemel op grote hoogte)!

 • Te reserveren t/m 22 december 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Over Restaurant Euromast

  Euromast
  Parkhaven 20 , 3016 GM Rotterdam

  Dineren op 100 meter hoogte?

  De Euromast is het icoon van Rotterdam waar je kunt eten, drinken, slapen, feesten en natuurlijk kunt genieten van het mooiste uitzicht van de stad! Geniet van de prachtige skyline, de duizenden lichtjes en uiteraard het heerlijke eten in de brasserie van de Euromast. Tussen de gangen door kunt u zelfs naar 185 meter met de Euroscoop!

  Mogen wij u verwelkomen?

   

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant Euromast


  7,6

  (337 Recensies)


  eten

  7.3

  service

  7.4

  sfeer

  8.0

  "Dineren in de Euromast!"

  9,3
  eten: 8 service: 10 sfeer: 10
  Het eten was lekker en ook leuk gepresenteerd. De bediening was uitstekend. Heel vriendelijk en attent. Ambiance was perfect met een fantastisch uitzicht! Punt van aandacht - men was vergeten aan ons te melden dat we entreekosten moesten betalen. Wij (groentjes) waren er niet van bewust dat er maar één ingang was.
  -

  "Mooie locatie, eten van mindere kwaliteit"

  6,7
  eten: 4 service: 8 sfeer: 8
  Vooral een mooi uitzicht. Eten was verre van bijzonder wat jammer is. Bediening vriendelijk.
  -

  ""

  5,0
  eten: 4 service: 5 sfeer: 6
  Ofschoon het een goed verzorgd menu was, kregen we iets anders dan op de menukaart stond van de nationale restaurantweek. Bepaalde producten waren niet meer aanwezig. Ze zeiden dat dit speciale diner niet gold voor de zondag, maar dat ze dat toch 'beneden' wel voor ons vastgelegd hadden. Heel vreemd. Bovendien ontvingen we geen starter.
  -

  ""

  6,0
  eten: 6 service: 6 sfeer: 6
  It is ridiculous that we need to pay entrance ticket (€9.25 per person) in order to get in. Denfinitly NOT recommend it. Food is ok but not stunning.
  -

  "Euromast"

  6,7
  eten: 10 service: 6 sfeer: 4
  Grote minpunt was de verrassing dat ik extra moest betalen om naar boven te mogen, werd nergens vermeld toen ik via jullie ging reserveren. De herinneringen van de reservering gaven dit ook niet aan. Na doorsturen van de laatste herinnering, per mail naar hun mail, kreeg ik wel mijn geld terug. Grootste pluspunt is het uitzicht en het eten was echt geweldig. Dat maakte alles uiteindelijk weer goed.
  -

  "Heerlijk gegeten - slechte bediening"

  7,3
  eten: 10 service: 4 sfeer: 8
  Het eten was super. Heerlijk gegeten. Het uitzicht was ook super en voor het toetje mochten we nog even helemaal naar boven. Je hoeft geen entree te betalen. De bediening was echter ronduit slecht. Onverstaanbare ober, onbeleefd en niet professioneel. Had geen zin om te werken leek het. Wijnarrangement besteld waar we bij iedere gang nogmaals om moesten vragen, twee keer een glas wijn gekregen. Uiteindelijk wijnarrangement niet betaald en ook geen fooi gegeven. Domper op deze leuke avond.
  -