Small ee743f16 305f 4ab5 b9f5 3307f624375e

Online Reserveren

DEAL: 5-gangen Michelindiner + 4 amuses € 74,50 Te reserveren t/m 28 februari 2018

Fantastisch 5-gangen Michelin menu + 4 amuses

Restaurant Parkheuvel is verkozen tot winnaar bij Dining with the Stars 2017.

Op basis van reviews van gasten is restaurant Parkheuvel is gekozen tot een van de winnaars tijdens de speciale Michelin Sterren Restaurant Week “Dining with the Stars” 2017.

Wil jij ook het winnende menu proeven? Boek dan nu jouw tafeltje en eet de (Michelin) sterren van de hemel!

Voordelen
+ Fantastisch 5-gangen menu + 4 amuses
+ Dining with the Stars winnaar
+ Geldig van woensdag t/m vrijdag
+ Reserveer gratis en betaal in het restaurant
+ Alleen geldig voor diner
+ Gratis annuleren

* LET OP: deze deal is alleen geldig bij reservering via diningcity.nl

 

Reserveer nu

Over Restaurant Parkheuvel

Parkheuvel
Heuvellaan 21 , 3016 GL Rotterdam

Restaurant Parkheuvel in Rotterdam is een modern en luxueus restaurant onder leiding van de familie Van Loo. Het restaurant is gelegen in een park dichtbij het centrum van de stad met schitterend uitzicht over de Maas!

Restaurant Parkheuvel heeft een capaciteit van 75 couverts. Bovendien is er een aparte, intieme salon waar gezelschappen ontvangen kunnen worden.

Een harmonieuze gastronomie van een verfijnde smaak en rijk aan subtiele aroma's is het doel waar dit opmerkelijke etablissement naar streeft, teneinde de meest verwende gasten te behagen.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Parkheuvel


8,6

(352 Recensies)


eten

8.8

service

8.6

sfeer

8.3

""

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Heerlijk gegeten. Mooie smaakcombinaties. Goede en vriendelijke bediening.
-

"Heerlijk gegeten en genoten van bijzondere smaken"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Een restaurant op een mooie locatie aan het water, naderhand nog even in het Euromastpark gewandeld. Heerlijk gegeten met kortingsbon van Primera. Wij kregen wel 9 gangen en werden op onze wenken bediend. Het personeel was netjes en beleefd, maar ook vriendelijk en snel. Later op de avond was de bediening wat minder stijf en werd het gezellig. Uiteindelijk heerlijk gegeten, goede kwaliteit. En echt ruim voldoende qua hoeveelheid zeker met de eventueel extra gangen die je kon bestellen en het brood wat meerdere malen werd aangeboden. Als je water besteld wordt je glas steeds bijgevuld. Leuke ervaring, maar zelfs met korting nog steeds een flinke rekening.
-

"Parkheuvel fantastisch"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
In één woord fantastisch, super bediening en uitleg, niks geen hautain gedoe. Heerlijk eten en ditto wijnen en dan heb je alles opgegeten en volgt nog heerlijke koffie met frandises. Mooi af allemaal. Natuurlijk doe je dit niet elke maand maar het sparen waard! Op naar een volgende keer.
-

"Weer top!"

9,3
eten: 10 service: 9 sfeer: 9
Weer heerlijk gegeten in een uiterst gezellige kerstambiance. De kwaliteit van het eten en de bediening is nog steeds van hog niveau. De vernieuwde aankleding is mooi en comfortabel. Een avondje genieten op hoog niveau.
-

"Heerlijk"

9,3
eten: 10 service: 8 sfeer: 10
De entree is schitterend, evenals de ambiance. Alle gangen zijn zonder uitzondering heerlijk. Amuse van zwezerik, erg lekker. Tong, reefilet, alles helemaal goed en erg bijzonder. De wachttijd tussen de 2e en 3e gang is heel erg lang (45 minuten) ik miste communicatie hierover. Begeleidende wijn werd wel door geschonken. Wijnen zijn goed gekozen. Het afrekenen duurt onnodig lang. Parkheuvel is absoluut een bezoek waard
-

"Geweldig!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Een complete beleving. Culinair genoten in een geweldige ambiance.
-

Artikelen toegewijd aan: Restaurant Parkheuvel