Restaurant The Park - Inspired by Erik van Loo in Rotterdam

Over Restaurant The Park - Inspired by Erik van Loo

The Park - Inspired by Erik van Loo
Westersingel 70 , 3015 LB Rotterdam

The Park restaurant heeft een eigentijds design, een sfeervolle aperitiefbar, Cigar Lounge, Private Dining en een prachtige veranda naar de stadstuin en het terras. In november 2017 kreeg restaurant The Park van Michelin een Bib Gourmand. Een erkenning voor een uitstekende prijs – kwaliteit verhouding.

Op de kaart staan onder andere signatuur gerechten van Erik van Loo. De patron-cuisinier van het met 2 Michelin sterren bekroonde restaurant Parkheuvel is ‘supervising chef’  van The Park. Samen met chef kok Richard de Vries creëert hij hoogstaande gerechten, te herkennen aan kwaliteit en eenvoud gecombineerd met een speelse twist. Het Algemeen Dagblad schreef over The Park: ‘Een restaurant dat op alle details scoort en er voor zorgt dat Rotterdam zich kan scharen in het rijtje wereldsteden waar het voor locals wel gebruikelijk is om in een hotel-restaurant van kaliber te eten.’

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant The Park - Inspired by Erik van Loo


8,4

(142 Recensies)


eten

8.6

service

8.7

sfeer

7.8

"Super avond"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het eten was voortreffelijk en verassend. Bediening correct liefdevol deskundig en persoonlijk! Warme ontvangst.
-

"Geweldig genoten!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Voor mij de eerste keer eten bij The Park, de ambiance was geweldig en mede door het weer en het kunnen eten in de tuin is het een heerlijke avond geweest. De service echt een dikke tien, iedereen is vriendelijk en denkt met je mee. We zijn echt positief verrast. Een echte aanrader dus!
-

"Ongedwongen genieten "

7,3
eten: 8 service: 8 sfeer: 6
Bediening enthousiast, erg snel ingespeeld op onze behoeftes. Menu was een heerlijke proeverij bereid met verse ingrediënten, prachtig opgemaakt.
-

""

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Het eten was verrukkelijk. Ook de opmaak e. Voor lactosevrij was het ook perfect. Graag komen we nog een keer terug
-

"Nice food but nothing extraordinary"

6,0
eten: 7 service: 7 sfeer: 4
Amibience of a nice restaurant is not really there as it is merged with a hotel, so you have bunch of hotel guests or businessmen dining their. Food was good but nothing special. Macrel, duck and ice-cream - easy and typical choice for most restaurants that offer a set menu. Wine is quite okay but overpriced. Service was nice, we had a lovely waitress. In general we are not planning to go there again.
-

"Lunch in een rustige ambiance "

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Ontvangst prima, tekst en uitleg en de schriftelijke begeleiding waren goed. Ook het inhaken op ons verzoek om een BOB wijnarrangement werd correct op gereageerd. In Nederland is men nog steeds niet gewend om van buitenaf in een hotel te gaan lunchen of dineren. In het buitenland is dit de gewoonste zaak van de wereld. Kijk maar naar bijvoorbeeld het Dorchester in Londen, zitten weliswaar wel een stapje hoger, maar toch.
-