Restaurant Landgoed Ekenstein in Appingedam

Over Restaurant Landgoed Ekenstein

Landgoed Ekenstein
Alberdaweg 70 , 9901 TA Appingedam

U kunt bij Landgoed Ekenstein in Appingedam culinair genieten van een à la carte lunch of diner in diverse stijlvolle, authentieke ruimtes van het landhuis. Onze koks bereiden graag uw keuze uit ons ruime aanbod van specialiteiten. Mocht u een aangepaste maaltijd (glutenvrij, lactovegetarisch, etc.) wensen, dan kunt u dit tevoren aan ons doorgeven.

Als u verzekerd wilt zijn van een tafel, raden wij u aan te reserveren.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Landgoed Ekenstein


7,7

(16 Recensies)


eten

7.6

service

7.8

sfeer

7.6

"Sfeervolle ambiance"

7,3
eten: 6 service: 8 sfeer: 8
Zeer gastvrij, hartelijk en behulpzaam. Sfeervolle ambiance in historische borg. Neem even de tijd om ook door de romantische parktuin te lopen. Kamers zijn netjes. Leuke uitvalsbasis voor een bezoek aan het mooie stadje Appingedam met de hangende keukens en diverse interessante musea.
-

"Een mooi vervolg op the American Dream"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Mijn beeld vooraf van Ekenstein was niet echt positief, vergane glorie en ietwat gedateerd. Het laatste klopte maar was aangenaam positief. Een fraaie setting, voldoende eigentijds. Voor een bescheiden prijs hebben we lekker gegeten, de bediening door de al wat oudere kelner was plezierig. Ook zijn dames straalden een gastvrij gevoel uit. De omgeving is heerlijk klassiek. Na een bezoek aan die Kunsthalle in Emden een aangename afsluiting van een plezierige dag met vrienden.
-

"Lunch op het landgoed"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Heerlijk geluncht met 4 personen ter gelegenheid van de verjaardag van (schoon)moeder. We waren hier al vaker, en iedere keer is het genieten van het historische pand, het heerlijke eten en de vriendelijke medewerkers. Het ontbreekt je hier aan niets. Er is ook een prachtig groot terras, dat zelfs nu al druk gebruikt werd. Na de lunch hebben we nog even een wandelingetje gemaakt over het landgoed, ook een aanrader! Je moet hier echt eens naar toe :-)
-

""

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Verrukkelijk gegeten in een zeer sfeervolle ambiance! Hier komen we beslist terug!
-

"Super Vrijdag de Dertiende op Landgoed Ekenstein"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Na een heerlijke wandeling op het prachtige zonovergoten Landgoed met de lente in aantocht en een wat waterkoud windje op de aftocht, terwijl een scharrelkip het loodje aan het leggen was op de parkeerplaats, was het bijzonder aangenaam om zeer gastvrij te worden ontvangen door de kok hem zelve. De ambiance van het gebouw uit 1648 brengt de Vrede van Münster op je bord. De gerechten waren sprankelend en top van smaak opgediend en toegelicht door de kok zelf. Wat mij betreft kan Vrijdag de Dertiende niet meer stuk. Absoluut een gegarandeerd geslaagde lunch. RMR en BFF
-

""

8,7
eten: 9 service: 8 sfeer: 9
Prachtige sfeer, echt mooie lunch met verrassend fraai opgemaakte borden. We hebben ervan genoten!
-