Restaurant Koriander* in Drachten

Over Restaurant Koriander*

Koriander*
Burgemeester Wuitenweg 18 , 9203 KK Drachten

Sinds 1994 runnen Jan en Corry Gaanstra hun restaurant en inmiddels staat het restaurant op de internationale culinaire kaart. 

Verse, goede regionale ingrediënten sieren het bord. Geen tierelantijnen, versheid van onze producten, smaak en puur koken staan hoog in het vaandel. De chefkok heeft in diverse goede keukens in Europa gestaan. Hij werkt graag met producten uit de eigen regio zoals bijvoorbeeld paling en snoekbaars uit Wergae, lamsoren en zeekraal van het wad en geitenkaas uit Kollum. Natuurlijk vergezeld van kruiden en specerijen in de seizoensgebonden keuken. 

Koriander is een restaurant waar een ieder zich thuis kan voelen, warm, gastvrij en zeer ruim van opzet. 

 

 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Koriander*


eten

8.8

service

8.6

sfeer

8.4

8,3
eten: 8 service: 9 sfeer: 8
Gisteravond heerlijk gegeten bij de Koriander. Smaakcombinaties waren goed gevonden, bijpassende wijnen ook erg goed. Service ook uitstekend. Echt een fijne avond gehad!
-
8,7
eten: 9 service: 9 sfeer: 8
We hebben super lekker gegeten, het was met zorg en smaak bereid. De bediening was ook heel persoonlijk en lekker ongedwongen. Wij zaten met vier personen helemaal voorin de zaak. Zaten hier redelijk apart van de rest, wat ons wel veel privacy gaf maar het voelde ook wel heel ver van de de rest van de gasten. Als we hier met twee personen hadden gezeten had ik het minder geslaagd gevonden.
-
8,7
eten: 9 service: 9 sfeer: 8
Heerlijk gegeten bij Koriander. Bijzonder hoog niveau, zowel qua gerechten als qua service. Een aanrader voor iedereen die zich eens helemaal in de watten wil laten leggen.
-
8,0
eten: 9 service: 8 sfeer: 7
Wij hebben genoten van het heerlijke eten. Het extra tussengerecht (gamba's) werd moeiteloos aangepast, omdat een van ons dat niet wilde. Het hoofdgerecht had iets spannender gekund. Wij komen zeker terug.
-
5,7
eten: 7 service: 6 sfeer: 4
Na goede berichten een tafel bij koriander geboekt, maar na afloop met een beetje katerig gevoel naar huis. Er ging niets mis, het eten smaakte goed en de bediening was correct; maar er ontbrak iets. Sfeer, beleving, passie; het straalde er allemaal niet vanaf. En dat verwacht je toch wel. Dankzij het gezelschap een prima avond gehad, maar Koriander is voor mij geen aanrader en zwaar overschat!
-
9,3
eten: 9 service: 10 sfeer: 9
het was net als vorige keer weer fantastisch. we hebben weer genoten!
-