Over Restaurant Lyf's

Lyf's
Hoofdstraat 73 , 9244 CM Beetsterzwaag

Lyf's is sinds 2001, een van de toonaangevende restaurants van Friesland met een ruime traditie van culinaire hoogtepunten. Temidden van onze eigenzinnige ambiance heet een vriendelijke brigade u zeven dagen in de week van harte welkom. Onze gastvrouwen- en heren hebben een brede culinaire kennis door de loop der jaren opgebouwd en adviseren u graag. Een deslundig advies op basis van onze wijnen in combinatie met het gerecht zullen zij trachten zo compleet mogelijk te geven.

Lyf's staat voor sfeervol en ongedwongen maar wel persoonlijk en service gericht waarbij de opvallende presentatie van de gerechten de scepter zwaait.
Beetsterzwaag waar rust en natuur elkaar vinden.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Lyf's


9,3

(24 Recensies)


eten

9.6

service

9.3

sfeer

9.0

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We hebben tijdens de restaurantweek heerlijk gegeten in een ongedwongen sfeer.
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het was is een woord: geweldig
-

"Heerlijke avond!"

8,7
eten: 8 service: 8 sfeer: 10
Gezellig restaurant met nette en vrolijke bediening Eten goede kwaliteit en ook goede hoeveelheid
-

"Lekker gegeten"

8,3
eten: 10 service: 9 sfeer: 6
Eten prima, service prima. We zaten alleen wel in een heel krap hoekje met z'n tweeën. Letterlijk klem tussen twee grote groepen. Als er gereserveerd is verwacht je geen geprop in een hoekje. Verder aanrader.
-

"Lyn’s"

7,3
eten: 8 service: 7 sfeer: 7
Beesterzwaag, gekend van onze verblijven bij Lauswolt heeft ons ditmaal aangenaam verrast met het etentje bij Lyf’s, in de hoofdstraat van Beesterzwaag. Genoten van de culinaire hoogstandjes van de chef. Van de uitgebreide, mooie wijnkaart kozen we daarbij een Savigny-lès-Beaune van, jawel, 2010! Dankzij Diningcity weer een leuk adresje gevonden!
-

"Heerlijk gegeten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Via DiningCity een tafel geboekt. Lyfs stond bovenaan de lijst van winnaars in de restaurantweek van 2018. De aanbieding was een 3gangen verrassingsmenu voor 30,-. Beetsterzwaag ligt in een prachtige omgeving en het restaurant zit in de levendige winkelstraat van Beetsterzwaag. De uitstraling is chique. Er werken jonge mensen in de bediening. Ze zijn professioneel maar ook losjes. Daar hou ik wel van; niet te stijf maar ook ruimte voor een babbeltje. Onze tafel was voorzien van de menukaart van de restaurantweek. Er was zelfs keuze tussen 2 voorgerechten en 2 hoofdgerechten. Ook was er de optie om een tussengerecht te nemen en een wijn-arrangement. Wij hebben gekozen voor het tussengerecht met de coquilles. De amuse, het broodplankje, het voorgerecht, het tussengerecht en het hoofdgerecht waren heerlijk. Prachtig opgemaakte borden, en smaken die perfect bij elkaar pastten. Ook de tijd tussen de gerechten was precies goed. Na het hoofdgerecht kwam het dessert; een heerlijke soufflé met een bolletje straciatellaijs. En daarna koffie met huisgemaakte bonbons. Lang verhaal kort: alles klopte, alle verwachtingen werden waargemaakt en dat voor een goeie prijs.
-