Over Restaurant Lyf's

Lyf's
Hoofdstraat 73 , 9244 CM Beetsterzwaag

Lyf's is sinds 2001, een van de toonaangevende restaurants van Friesland met een ruime traditie van culinaire hoogtepunten. Temidden van onze eigenzinnige ambiance heet een vriendelijke brigade u zeven dagen in de week van harte welkom. Onze gastvrouwen- en heren hebben een brede culinaire kennis door de loop der jaren opgebouwd en adviseren u graag. Een deslundig advies op basis van onze wijnen in combinatie met het gerecht zullen zij trachten zo compleet mogelijk te geven.

Lyf's staat voor sfeervol en ongedwongen maar wel persoonlijk en service gericht waarbij de opvallende presentatie van de gerechten de scepter zwaait.
Beetsterzwaag waar rust en natuur elkaar vinden.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Lyf's


9,3

(20 Recensies)


eten

9.6

service

9.3

sfeer

9.1

"Lyn’s"

7,3
eten: 8 service: 7 sfeer: 7
Beesterzwaag, gekend van onze verblijven bij Lauswolt heeft ons ditmaal aangenaam verrast met het etentje bij Lyf’s, in de hoofdstraat van Beesterzwaag. Genoten van de culinaire hoogstandjes van de chef. Van de uitgebreide, mooie wijnkaart kozen we daarbij een Savigny-lès-Beaune van, jawel, 2010! Dankzij Diningcity weer een leuk adresje gevonden!
-

"Heerlijk gegeten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Via DiningCity een tafel geboekt. Lyfs stond bovenaan de lijst van winnaars in de restaurantweek van 2018. De aanbieding was een 3gangen verrassingsmenu voor 30,-. Beetsterzwaag ligt in een prachtige omgeving en het restaurant zit in de levendige winkelstraat van Beetsterzwaag. De uitstraling is chique. Er werken jonge mensen in de bediening. Ze zijn professioneel maar ook losjes. Daar hou ik wel van; niet te stijf maar ook ruimte voor een babbeltje. Onze tafel was voorzien van de menukaart van de restaurantweek. Er was zelfs keuze tussen 2 voorgerechten en 2 hoofdgerechten. Ook was er de optie om een tussengerecht te nemen en een wijn-arrangement. Wij hebben gekozen voor het tussengerecht met de coquilles. De amuse, het broodplankje, het voorgerecht, het tussengerecht en het hoofdgerecht waren heerlijk. Prachtig opgemaakte borden, en smaken die perfect bij elkaar pastten. Ook de tijd tussen de gerechten was precies goed. Na het hoofdgerecht kwam het dessert; een heerlijke soufflé met een bolletje straciatellaijs. En daarna koffie met huisgemaakte bonbons. Lang verhaal kort: alles klopte, alle verwachtingen werden waargemaakt en dat voor een goeie prijs.
-

""

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Prima bediening, voortreffelijk vier gangen menu, heerlijk buiten gegeten.
-

"Topteam Beukenhof zeerr tevreden"

9,0
eten: 8 service: 10 sfeer: 9
WE HEBBEN ONTZETTEND GENOTEN VAN DE WARME ONTVANGST, DE PRETTIGE, HUMORVOLLE BENADERING EN DE ZORGVULDIGE BEDIENING. HET ETEN WAS HEERLIJK, EVENALS DE WIJN EN DE ZORGVULDIGE UITLEG NAAR ONZE ZWANGERE COLLEGA . EEN TOP AVOND
-

"heerlijk gegeten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Met de restaurantweek bij jullie gegeten. Heerlijke gerechten en je kon ook kiezen uit steeds 2 gerechten. Alles was top en heerlijk!
-

"perfect!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heerlijk gegeten. Een plaatje op je bord bij iedere gang! Prettige ambiance en bediening.
-