Restaurant Bistro Het Oude Raadhuis in Zuidhorn

Over Restaurant Bistro Het Oude Raadhuis

Bistro Het Oude Raadhuis
Hoofdstraat 4 , 9801 BW Zuidhorn

Maak kennis met de keuken van deze bistro! De keuken is sterk Frans, Mediterraans georiënteerd, waar de passie en kennis ligt. In de gerechten wordt gebruik gemaakt van biologische en duurzame producten. De streek, het Westerkwartier, is erg rijk aan producenten en het is voor de keuken dan ook voor de hand liggend hier gebruik van te maken.

Uiteraard worden de seizoensproducten op de voet gevolgd, die vervolgens bereid worden in de half open keuken door chefkok en eigenaar Aljo Buiter. Samen met gastvrouw Wanda Fluks laten zij u en uw gasten (h)eerlijk genieten.  Laat u verleiden door de ongedwongen sfeer, de Franse bistro-elementen en de culinaire gerechten, die garant staan voor een onvergetelijk avondje uit. 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Bistro Het Oude Raadhuis


8,9

(14 Recensies)


eten

8.9

service

9.2

sfeer

8.6

"Dineren"

9,7
eten: 9 service: 10 sfeer: 10
Heel erg goed
-

"Teleurstellend"

5,3
eten: 2 service: 8 sfeer: 6
Prachtig pand, maar het eten viel erg tegen. Niet mooi opgemaakt en vaak niet goed op smaak. Voor- en tussengerecht gingen dan nog wel, maar hoofdgerecht was zwak, met veel te zout of veel te droog vlees. Nagerecht was echt slecht met ijs dat nergens naar smaakte, vreemde chocolade mousse en veel te stijve pannacotta. Erg jammer, we hadden hier veel meer van verwacht op basis van de recensies.
-

"Aanrader!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heerlijk gegeten! Fijne bediening, eerlijke prijzen van drank en vooral superlekker eten met groentjes uit eigen tuin! Mooi pand, misschien ietwat rumoerig, maar het deed zeker geen afbreuk aan de sfeer. Als het niet zo ver was, kwamen we veel vaker! Maar als we nog eens in de buurt zijn, komen we zéker terug!
-

"Heerlijk gegeten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We hebben heerlijk gegeten, in een sfeervol restaurant met goede en lieve bediening.
-

"Heerlijk genoten"

8,0
eten: 10 service: 8 sfeer: 6
Lekker genoten van het verassingsmenu
-

"Warm ontvangen bij bistro het raadhuis"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het eten was spannend en uit streekgerechten gemaakt, een hoogstaand kunstwerk! Ook de service was geweldig, niet teveel maar steeds precies op tijd!
-