Restaurant De Pauw in Groningen

Over Restaurant De Pauw

De Pauw
Gelkingestraat 52 , 9711 NE Groningen

In de binnenstad van Groningen ligt het gezellige restaurant De Pauw. Hier staat men voor kwaliteit en gastvrijheid. Het is een knus restaurant met een zeer goede service.

Er zijn meerdere menu's waar men uit kan kiezen. Zo is er voor ieder wat wils. De kwaliteit van het restaurant is hoog, de producten zijn vers. En dit voor een redelijke prijs. 

De Pauw heeft een een zeer ruime wijnkeuze. Zo is er bij elk gerecht een perfecte wijn te vinden. Samen met de bekwame bediening wordt deze ook zeker gevonden. De bediening, die ook zeer attent zijn en graag een praatje komen maken. 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant De Pauw


8,5

(435 Recensies)


eten

8.5

service

8.7

sfeer

8.3

"Top avond"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Goede ontvangst, voortreffelijk eten, uitstekende sfeer en bediening. Al met al een ontspannen top avond
-

"Eerste keer"

6,7
eten: 8 service: 6 sfeer: 6
Als stadjes voor het eerst bij de Pauw gegeten, hoge verwachtingen dus! Prima gegeten, met 4 gangen ook voldaan. Wijn werd bijgeschonken ondanks de drukte en beperkt personeel. Prettige bediening maar ik vermoed dat door ziekte de druk wel wat hoog lag en daardoor borden wat lang bleven staan. De sfeer moet je zelf maken, het interieur is verder nogal kaal/wit.
-

"Zeer goed eten"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Erg lekker eten, met goede wijncombinaties. Entourage is wat sereen en kil doordat alles wit is, maar de bediening maakt het helemaal goed. Wij hebben het ervaren als een warm welkom.
-

"Uitstekend gegeten"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Heerlijk genoten van uitstekende verrassende gerechten begeleid door een sublieme wijn.
-

"Heerlijk eten in relaxte ambiance"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het was weer een waar genoegen om drie gangen bij de Pauw te mogen nuttigen, voorgerecht met zelfgerookte makreel en hoofdgerecht met vleestrio waren allebei om je vingers bij af te likken. Ook vrouwlief was zeer in haar nopjes met de vegetarische gangen. Ben niet zo van de wijnen maar deze pasten perfect bij de gerechten.Na hebben we de kaastrolley geplunderd, met een goddelijke port. Wat een feest!
-

""

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Heerlijk 3-gangen menu met ingelegde makreel; lam en de bekende trollie voor desert. Allemaal weer mooi geserveerd en goed van smaak. Kortom bij de Pauw is het altijd weer goed thuiskomen.
-

Artikelen toegewijd aan: Restaurant De Pauw