Restaurant De Jonge Dikkert in Amstelveen

Over Restaurant De Jonge Dikkert

De Jonge Dikkert
Amsterdamseweg 104a , 1182 HG Amstelveen

Restaurant De Jonge Dikkert in Amstelveen is een restaurant verpakt in een oer-Hollandse zaagmolen uit 1672. Uniek dus. De Jonge Dikkert biedt naast het restaurant een ruime bar.
Boven in de molen is de unieke molenkamer waar je als gezelschap kunt lunchen of dineren met meer privacy. In de zomer is het genieten op het, met een beukenhaag omringd, terras. 

Wij koken wat het seizoen in eigen land te bieden heeft.Wij streven naar tachtig procent van Nederlandse bodem en uit Nederlandse wateren en slechts twintig procent van buiten de landsgrenzen. Soms onverwachte combinaties met vertrouwde en herkenbare ingrediënten met respect voor de puurheid van de producten. Authenticiteit, duurzaamheid en gezondheid zijn de kernwoorden van onze keuken.


Naast een flinke à la carte kaart zijn er ook nog diverse menu's, waaronder het Menu Jeunes Restaurateurs d'Europe.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant De Jonge Dikkert


8,7

(1148 Recensies)


eten

8.8

service

8.7

sfeer

8.7

"Top"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Goede vriendelijke bediening . Uitstekend eten.
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Fantastisch! Alles klopt : bediening, wijnkeuze, heerlijke schitterend opgemaakte gerechten en de ontspannen sfeer. Een aanrader voor een ieder die van een heerlijk avondje dineren houdt.
-

"Aanrader"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wij hebben gisteren genoten van onze lunch bij De Jonge Dikkert in Amstelveen. Alles klopte. De sfeer, het vriendelijke personeel en de mooie, smaakvolle gerechten. Zeker voor herhaling vatbaar. Een echte aanrader.
-

""

9,3
eten: 10 service: 9 sfeer: 9
Zeer goed en bediening erg vriendelijk kom hier zeker terug.
-

"Erg lekker en erg goed verzorgd."

7,3
eten: 8 service: 8 sfeer: 6
Wij werden zeer vriendelijk ontvangen; ook de rest vd maaltijd werden wij zeer vriendelijk en attent verzorgd. Het eten was erg lekker.
-

"Top restaurant grote klasse"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Warm welkom in de Molen, het was een mooie dag en wij konden in de tuin plaatsnemen voor het aperitiv, de kelner haalde snel de kussens voor ons. In de tuin werd ook de heerlijk amuse (een tuintje van bloemkool en couscous) gebracht. De eerste gang gevulde zalm was voortreffelijk daarna kon gekozen worden tussen snoekbaars of runderlende, beide geweldig op smaak en ook het garnituur was subliem. De 4e gang hebben wij overgeslagen en daarna genoten van een mooi en origineel nagerecht dat in een dampende glazen kom aan tafel werd geserveerd. Zeker voor herhaling vatbaar. En dit alles geserveerd door een hele fijne attente jonge vlotte kelner!
-