Small d96977fa 166a 4779 b95e 1575be82b449

Online Reserveren

DEAL: Fantastisch 3-gangen seizoensmenu € 29,50 Te reserveren t/m 1 december 2017

Tongstrelend genieten in een trendy en gezellig restaurant in Zwolle!

Je bent in zeer goede handen als je je laat verrassen door chef Gerda van restaurant Over de Tong. Het menu van Over de Tong wordt geïnspireerd door de seizoenen en bereid met dagverse lokale producten! 

Voordelen:
- 3-gangen verrassingsmenu van de chef
- Speels palet van gerechten en smaken
- Keuze uit vlees, vis of vegetarisch
- Centrale locatie (5min van station Zwolle)
- Reserveer gratis en betaal in het restaurant!

* Let op: deze DEAL is alleen geldig bij reservering via DiningCity.nl
* Niet in combinatie met andere acties

Reserveer nu

Over Restaurant Over De Tong

Over De Tong
Willemskade 7 , 8011 AC Zwolle

Restaurant Wine & Food Lounge ‘Over de Tong’ Zwolle

het restaurant:

Wij gebruiken de woorden Wine & Food Lounge omdat die beter de gedachte achter het restaurant weergeven.
‘Wine & Food’ omdat wij enorme waarde hechten aan de kwaliteit van eten en drinken in het algemeen en optimale wijn-spijs combinaties in het bijzonder, ‘Lounge’ omdat dat beter past bij de gezellige, ontspannen sfeer die wij willen creëren. Dit laatste wordt gerealiseerd door enerzijds het trendy interieur en de keuze van de meubels en anderzijds door de muziekkeuze.
De menukaart wordt altijd afgestemd op het seizoen en wij gebruiken dagverse ingredienten van leveranciers uit de regio. Verder vinden wij het belangrijk dat u een wijn drinkt die optimaal bij uw maaltijd past. Deze wijn kunt u altijd per glas bestellen of door ons laten verzorgen. op verzoek schenken wij bij elk gerecht 2 halve glazen met verschillende wijn om het verschil in smaakcombinaties aan te geven.
Natuurlijk hebben wij ook een interessante wijnkaart

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Over De Tong


8,4

(150 Recensies)


eten

8.7

service

8.3

sfeer

8.3

"Heerlijke smaken, creatieve combinaties maar voor 2 personen weinig privacy"

8,0
eten: 9 service: 8 sfeer: 7
Heerlijke smaken, creatieve combinaties. Geen overdadige porties maar wel voldoende waarbij je eindigt met een zeer voldaan maar niet overvol gevoel. Het drinken was relatief duur maar dat namen we voor lief gezien de kwaliteit van het eten dat alleszins redelijk geprijsd was. Wat we niet prettig vonden was dat de tafeltjes voor 2 hooguit 30 cm van elkaar afstaan zodat je erg dicht op de buren zit.
-

"Genieten met elkaar"

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
(H)eerlijke gerechten van verse ingrediënten met zorg bereid. Verrassing wat je voorgezet krijgt. De verschillende smaken in het gerecht combineren prima. Attente gastheer en goede bediening.
-

"Niet heel sjiek "

5,3
eten: 8 service: 2 sfeer: 6
Ook wij hadden gereserveerd via Dining city voor de restaurantweek maar waren niet bekend. Sterker nog, het restaurant zat vol. Er was even paniek, of we dan aan de bar wilden plaatsnemen (of buiten? Brr regen koud... nee bedankt). Kan gebeuren maar het is niet heel sjiek om twee personen aan de bar te parkeren waar je niet veel privacy hebt, letterlijk in de weg zit en heel ongemakkelijk bent. Het voorgerecht werd daar ook geserveerd waarna we toch duidelijk gemaakt hebben ons hoofdgerecht daar echt niet te willen nuttigen. "Dat is niet mogelijk want alles wordt tegelijk klaargemaakt" vind ik niet heel klantvriendelijk na de ontstane situatie. Uiteindelijk konden we na een uur en kwartier aan de bar onze maaltijd vervolgen aan een tafel waar we nog ruim een uur gezeten hebben. Het eten was lekker, maar de service absoluut niet sjiek. We voelden ons letterlijk te veel en er werd eigenlijk niets gedaan om ons een beetje tegemoet te komen. Wij komen hier nooit weer. Wij snappen natuurlijk dat er sprake van overmacht kan zijn maar dan is het fijn dat er eerlijk gecommuniceerd wordt (we hebben voorlopig echt geen tafel) en je doet toch moeite om je gasten een beetje tegemoet te komen (drankje? iets extras?) Wel zo klantvriendelijk!
-

"geen topper"

6,7
eten: 7 service: 6 sfeer: 7
de tafels zijn slecht en staan veel te dicht op elkaar. De buren links en rechts kunnen alles horen. De een kijkt leuk in de zaak, de ander kijkt tegen de muur , geen toppertje. Ondanks herinneringsmail om te komen waren we niet bekend bij het restaurant, dat geeft een ongemakkelijk gevoel. Geen wijnkaart, dat is voor een restaurant erg slecht. Kwaliteit eten uitstekend. Bediening netjes
-

"Heerlijk gedineerd"

8,7
eten: 9 service: 9 sfeer: 8
Gisteravond heerlijk gedineerd bij restaurant Over de tong. We hadden een 3 gangen menu. Bovengemiddelde kwaliteit en ontspannen sfeer. Een aanrader.
-

""

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
We hebben heerlijk gegeten. De bediening was top. De kok kwam zelf vertellen wat er was gemaakt en wat er op ons bord lag. Een aanrader!
-

Restaurants vlakbij Over De Tong

FIDDER

Kon. Wilhelminastraat 6, Zwolle
449 meter

"Attente zorg in een gemoedelijke sfeer!"

KLETSEN EN PROEVEN

Melkmarkt 52, Zwolle
501 meter

"Proeven en Kletsen"

GRIEKS RESTAURANT OLYMPIA

Melkmarkt 20, Zwolle
536 meter

"Fantastisch Grieks dineren omringd door een Griekse ambiance!"

BIJ BROEDERS

Bethlehemkerkplein 32, Zwolle
588 meter

  DEAL: 4-gangen Winnaarsmenu €35,00

HERBERG DE WITTE GANS

Heinoseweg 30, Dalfsen
11,9 kilometer

  DEAL: 3-gangen Winnaarsmenu €29,50