Restaurant Over De Tong in Zwolle

Over Restaurant Over De Tong

Over De Tong
Willemskade 7 , 8011 AC Zwolle

Restaurant Wine & Food Lounge ‘Over de Tong’ Zwolle

het restaurant:

Wij gebruiken de woorden Wine & Food Lounge omdat die beter de gedachte achter het restaurant weergeven.
‘Wine & Food’ omdat wij enorme waarde hechten aan de kwaliteit van eten en drinken in het algemeen en optimale wijn-spijs combinaties in het bijzonder, ‘Lounge’ omdat dat beter past bij de gezellige, ontspannen sfeer die wij willen creëren. Dit laatste wordt gerealiseerd door enerzijds het trendy interieur en de keuze van de meubels en anderzijds door de muziekkeuze.
De menukaart wordt altijd afgestemd op het seizoen en wij gebruiken dagverse ingredienten van leveranciers uit de regio. Verder vinden wij het belangrijk dat u een wijn drinkt die optimaal bij uw maaltijd past. Deze wijn kunt u altijd per glas bestellen of door ons laten verzorgen. op verzoek schenken wij bij elk gerecht 2 halve glazen met verschillende wijn om het verschil in smaakcombinaties aan te geven.
Natuurlijk hebben wij ook een interessante wijnkaart

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Over De Tong


8,4

(154 Recensies)


eten

8.6

service

8.2

sfeer

8.3

"Genoten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heerlijk gegeten van de verschillende gangen
-

"7"

7,0
eten: 7 service: 7 sfeer: 7
Een prima restaurant. Prijs/kwaliteit is wel ver te zoeken. Bediening mag iets minder formeel
-

"Over de tong the Place to be"

9,7
eten: 10 service: 9 sfeer: 10
Enorm genoten van de pure gast vrijheid. Geweldig eten, heerlijke sfeer. Wij komen snel weer
-

"Nare ervaring"

2,0
eten: 2 service: 2 sfeer: 2
De bevestigde reservering was niet bekend. Gelukkig plaats genoeg. Mooie inrichting, wat op elkaar, ala. En we waren na wat gemopper van de gastheer op diningscity welkom. Starter een krokantje, port en helaas geen herfst- of bruinbiertje maar bruisend water. Goed...De jonge medewerker noteert de voedselvoorkeuren/allergieen en legt het aanbiedings/verrassingsmenu uit terwijl de gastheer even komt kijken. Ik vraag of ik het zoete dessert kan vervangen door iets hartigs, ja dat kan: Kaas? en u dient dan bij te betalen. Ik denk dat de gastheer mij niet goed heeft begrepen en herhaal mijn verzoek. Nee "alleen bijbetalen voor een extra gang en geen vervanging dat zijn de regels En als u dat niet wilt dan gaat u maar". De sfeer werd er niet beter op, temeer omdat de gastheer zei dat we ook nog allerlei wensen hadden (lees mijn voorkeuren en allegieen). Om erger te voorkomen zijn we na een slokje water en port vertrokken, Jammer dit restaurantje strepen we door.
-

"Heerlijke smaken, creatieve combinaties maar voor 2 personen weinig privacy"

8,0
eten: 9 service: 8 sfeer: 7
Heerlijke smaken, creatieve combinaties. Geen overdadige porties maar wel voldoende waarbij je eindigt met een zeer voldaan maar niet overvol gevoel. Het drinken was relatief duur maar dat namen we voor lief gezien de kwaliteit van het eten dat alleszins redelijk geprijsd was. Wat we niet prettig vonden was dat de tafeltjes voor 2 hooguit 30 cm van elkaar afstaan zodat je erg dicht op de buren zit.
-

"Genieten met elkaar"

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
(H)eerlijke gerechten van verse ingrediënten met zorg bereid. Verrassing wat je voorgezet krijgt. De verschillende smaken in het gerecht combineren prima. Attente gastheer en goede bediening.
-