Diningcity Deal: Subliem 4-gangen zomer diner € 36,75 € 52,50


Cbd0cd77 ad2a 4008 9f22 c11003f2cbd3
€ 36,75
Van € 52,50
Korting 30%
Voordeel € 15,75

Hemels genieten bij restaurant het Roode Hert in Velsen-Zuid

Restaurant het Roode Hert in het gezellige Velsen-Zuid staat bekend om haar goede keuken. Haar fantastische locatie in Zuid-Kennemerland zorgt voor een bruisende sfeer waar veel mensen een dagje uit combineren met een heerlijke diner of lunch. 

Chef-Kok Edwin Roest en Gastheer Jeroen van den Bogaerde zijn vereerd om hun gasten een bijzondere avond te bezorgen en zullen je verrassen met een gastronomisch 4-gangendiner gebaseerd op de producten van het seizoen. 

Graag bij het reserveren dieetwensen doorgeven. 

 • Te reserveren t/m 22 september 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Over Restaurant Het Roode Hert

  Het Roode Hert
  Zuiderdorpstraat 15 , 1981 BG Velsen-Zuid

  Restaurant het Roode Hert in Velsen-Zuid, met liefde voor het vak gastheerschap en koken.

  Restaurant "Het Roode Hert" is voor ons een droom die werkelijkheid werd. Een droom geboren uit liefde voor het vak van gastheerschap en koken. Volgens ons sluit dit prima aan bij hetgeen zich op deze plek sinds jaar en dag doet plaatsvinden. Wij hopen dat u zult genieten van uw verblijf en de voortzetting van een eeuwenoude traditie door ons in "Het Roode Hert".

  Edwin Roest & Jeroen van den Bogaerde

  Juli 2012; Restaurant Het Roode Hert
  Door het Noordhollands Dagblad uitgeroepen tot het beste restaurant in Kennemerland-Zuid


  Na 12:00 alleen mogelijk om telefonisch te reserveren voor dezelfde dag

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant Het Roode Hert


  8,9

  (94 Recensies)


  eten

  9.1

  service

  8.8

  sfeer

  8.8

  "Een mooie zomeravond"

  8,3
  eten: 9 service: 8 sfeer: 8
  Het was goed toeven op het terras op alweer een warme zomeravond. Een aangename ambiance op dat rustieke pleintje in Velzen. Correcte bediening en een menu dat er mocht wezen. Drankjes aan de prijzige kant. Een flesje Brand voor € 4,25 gaat wel heel vaak "over de kop" Ook jammer dat er geen karafje water kon worden geserveerd en dat je dus aangewezen bent op extreem duur water van een kwaliteit die het niveau van het kraanwater in de regio Kennemerland denkelijk niet eens evenaart. Dat is echt niet meer van deze tijd. Maar los daarvan: een mooie zomeravond.
  -

  "Absolute TOP"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Een aanrader voor wie gesteld is op uitstekend eten, een voortreffelijke wijn en een warme sfeer. Geen overdreven gedoe, maar wel zoals het hoort . Genoten van jullie vakmanschap. Chapeau!!
  -

  "een toplocatie en beleving."

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Dat ik niet eerder van dit pareltje onder de restaurants wist! Hier zou ik wel elke maand een keer heen willen gaan. Een intiem, reuze sfeervol, restaurant in Oud-Velsen. Met een leuk klein terrasje buiten waar wij eerst een drankje namen. Attent personeel en een verrassingsmenu wat echt een feestje was. Van de amuse, het broodje met een speciaal gezouten grasbotertje, het prachtig aangeklede bordje met o.a. salade en verse tonijn, de heerlijke aspergesoep met zalmsnippers en lente-ui, de kalfsribeye op een bedje van groenten, tot het dessert aan toe was alles heel erg lekker. Wij hadden een voortreffelijke avond!
  -

  "Genoten! "

  8,0
  eten: 8 service: 8 sfeer: 8
  Ongedwongen, gezellige sfeer, een goede keuken en een gastheer die het plaatje compleet maakt. Laat je verrassen door de keuken en door de sommelier en je hebt een avond die je niet snel vergeet!
  -

  "Heerlijke ervaring"

  8,3
  eten: 9 service: 9 sfeer: 7
  We werden heel vriendelijk ontvangen , het restaurant is niet heel groot ,maar goed ingericht De gerechten waren heel goed alles was heerlijk ',sfeervolle omgeving en professionele, bediening , allen wel jammer dat er geen kraanwater geserveerd word maar dat is dan ook het enige wat ik niet goed vond
  -

  "Toprestaurant, echte aanrader!"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Geweldig verrassend 4 gangen diner met zeer smaakvolle gerechten en mooi opgemaakte borden. Top bediening! We hebben een geweldige avond beleefd!
  -

  Artikelen toegewijd aan: Restaurant Het Roode Hert