Restaurant Publique in Den Haag

Over Restaurant Publique

Publique
Anna Paulownaplein 4 , 2518 BK Den Haag

Stijlvolle, toegankelijke horeca van nu en de toekomst. Een kosmopolitisch, gastronomisch, maar vooral toegankelijk avontuur. Kernwaarden van een nieuw concept, dat het centrale ontmoetingspunt is van het Zeeheldenkwartier en haar omgeving.

Een multifunctionele locatie met de mogelijkheid om te lunchen, dineren, een borrel te houden, zakelijk of privé een evenement te organiseren of om gewoon een drankje aan de bar te doen.

Na een zorgvuldige selectie van kwaliteitsproducten, bereid en geserveerd aan de hand van internationale trends en klassieke keukenwaarden, zal dit concept uw verwachtingen doen overstijgen.

Samen met gemotiveerd, vriendelijk en professioneel personeel, dat altijd bereid is een stap extra voor u te zetten, geloven wij dat wij een echte beleving zullen creëren.

Groeten,

Maurits, Sjoerd & Casper

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Publique


8,9

(60 Recensies)


eten

8.9

service

9.0

sfeer

8.9

"Restaurantweel lunch"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Altijd weer een feest om hier te eten. De wijnprijzen zijn wel wat aan de hoge kant.
-

"Gewaagde menukaart"

8,7
eten: 9 service: 9 sfeer: 8
Ik heb hier gegeten tijdens de restaurantweek. De gangen waren van de kaart. De octopus was een verrassende keuze. Erg lekker. Het hoofdgerecht was parelhoen. Met vergeten groenten. Perfect bereid.een toppertje. het dessert espresso martini, was heerlijk. Het tussengerecht, de broccoli creme haalde niet het nivo van de andere gerechten. Een beetje te vlak, ik heb het graag hoog op smaak. Maar het totaalbeeld is een zaak die heel goed bezig is.
-

"Geweldige parelhoen!"

7,0
eten: 8 service: 7 sfeer: 6
Het is Restaurantweek, een goede gelegenheid naar een -voor mij- onbekend restaurant te gaan om iets te vieren. We kregen een tafeltje tussen een gezin met een heel jong babytje, en een grote tafel met 6 personen. Het was onmogelijk om elkaar te verstaan dus ging mijn partner naast mij zitten (ipv tegenover). Het 3gangenmenu was lekker. Goede amuses, verrassende oktopus. Hoofdgerecht was parelhoen. Dat is snel te droog, maar deze was voortreffelijk, de lekkerste die ik ooit gegeten heb! Het toetje was ook een mooie combinatie van chocolade pannacotta met van alles erom heen. Kortom zeer de moeite waard! De minpuntjes: ik vond onze plaatsing niet goed. Gasten met een babytje moeten iets verder uit de buurt van andere gasten geplaceerd worden. Grote tafels maken meer lawaai, zet die ook bij elkaar. En de (rode) wijn werd een beetje zuinig geschonken. Iets meer wijn drijft de kostprijs nauwelijks omhoog, maar doet veel voor de goodwill.......
-

"Wederom een heerlijk avondje Publique"

9,0
eten: 9 service: 8 sfeer: 10
In het kader van de Restaurantweek gisteravond aangeschoven bij Publique. Onze vorige keer was goed bevallen. Benieuwd of dat nog steeds zo is. Vooraf lekkere amuses waarin mais de hoofdrol speelde, verrassend en zeer smakelijk. Het menu leek op het eerste gezicht niet heel sensationeel. Totdat we gingen proeven. Het voorgerecht (Octopus met zwarte knoflook, knolselderij, kalamata olijf en een appel-dragon vinaigrette) werkelijk een plaatje op het bord en het smaakte fantastisch. Het hoofdgerecht Parelhoen, topinamboer, schorseneren, parelgort en gevogelte jus was wel de grootste verrassing. Normaal lopen we niet echt warm voor parelhoen, maar deze was werkelijk verrukkelijk klaar gemaakt, super zacht en mals en vol van smaak. Voor na koos ik het kaasplankje en de tafelgenote de chocolade panna cotta met kahlua, espresso schuim en chocolade krokantjes. De namen van de 4 kazen ben ik vergeten, maar een mooie combi van wat zachtere naar pittige kazen vergezeld van zoetigheid en een glaasje port. De panna cotta was lekker en zoet (en een ruime portie zo aan het einde). We dronken een glaasje bier en een lekkere Chileense Sauvignon blanc. Al met al een heerlijke avond.
-

"Publique"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Uitstekend eten, leuke bediening, mooie ambiance, lekkere muziek. Minpuntje: Wijn echt aan de dure kant!
-

"Heerlijke lunch op mooie plek in Den Haag"

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Voor het eerst in Publique aan het Anna Pawlonaplein geluncht. Een meer dan vriendelijke en kundige bediening, een zee smakelijk verrasssingsmenu met daarbij een heerlijke witte wijn...... en dat alles voor een zeer schappelijke prijs natuurlijk (in het kader van de restaurantweek). Kortom, wij komen daar terug. Een aanrader!
-