Restaurant Publique in Den Haag

Over Restaurant Publique

Publique
Anna Paulownaplein 4 , 2518 BK Den Haag

Stijlvolle, toegankelijke horeca van nu en de toekomst. Een kosmopolitisch, gastronomisch, maar vooral toegankelijk avontuur. Kernwaarden van een nieuw concept, dat het centrale ontmoetingspunt is van het Zeeheldenkwartier en haar omgeving.

Een multifunctionele locatie met de mogelijkheid om te lunchen, dineren, een borrel te houden, zakelijk of privé een evenement te organiseren of om gewoon een drankje aan de bar te doen.

Na een zorgvuldige selectie van kwaliteitsproducten, bereid en geserveerd aan de hand van internationale trends en klassieke keukenwaarden, zal dit concept uw verwachtingen doen overstijgen.

Samen met gemotiveerd, vriendelijk en professioneel personeel, dat altijd bereid is een stap extra voor u te zetten, geloven wij dat wij een echte beleving zullen creëren.

Groeten,

Maurits, Sjoerd & Casper

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Publique


8,9

(60 Recensies)


eten

8.9

service

9.0

sfeer

8.9

"Verzorgd"

9,3
eten: 9 service: 10 sfeer: 9
Uitstekend diner. Tussengerecht risotto met pompoen was heerlijk. Uitblinker was het hoofdgerecht met topsaus met eekhoorntjesbrood. Personeel zeer attent aanwezig. Glazen zijn geen moment leeg geweest.
-

"Genoten"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Wij waren al eerder bij Publique voor een diner. Ook deze lunch was weer uitstekend verzorgd zowel qua kwaliteit als bediening.
-

"Heerlijk"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heerlijk gegeten met het menu van de restaurantweek
-

"Feestje op je bord!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We waren hier al eerder met vrienden geweest en afgelopen zaterdag wederom genoten. Dit keer van het 3 gangenmenu van de restaurantweek. Daarbij nog de extra tussengerechten risotto en kaas genomen. Alle combinaties mooi afgestemd op elkaar, heerlijke amuses vooraf en mooie wijnen en gezellige informele bediening. Al met al een fantastische avond en we komen zeker weer terug hier.
-

"Top lunch"

8,3
eten: 10 service: 7 sfeer: 8
Genoten
-

"In potentie geweldig"

6,7
eten: 7 service: 6 sfeer: 7
In potentie geweldig restaurant. Eten: heerlijke amuses, heerlijk voorgerecht, heerlijk hoofdgerecht, maar dessert te zwaar. Service: heel vriendelijk, maar op sommige punten slordig (wijn pas inschenken als hoofdgerecht al geserveerd is, geen aandacht als je iets wilt vragen). Sfeer: mooi ingericht, lijkt onrustig, maar door aankleding kun je elkaar aan tafel goed verstaan.
-