Small 36efae61 1730 4fc7 9433 1895c41bf9a3

Online Reserveren

DEAL: Fantastisch 3-gangen Winnaarsmenu € 27,50 Te reserveren t/m 23 december 2017

Proef nog één keer het 3-gangen Winnaarsmenu van de Nationale Restaurant Week

Restaurant Publique is verkozen tot winnaar bij de Nationale Restaurant Week 2017.

Wil jij ook het winnende menu proeven? Boek dan nu snel jouw tafel!

Inhoud menu
+ Fantastisch 3-gangen menu
+ Restaurant Week winnaar 2017
+ Geldig van maandag t/m zaterdag
+ Reserveer gratis en betaal in het restaurant

Opmerkingen
- Niet in combinatie met andere acties

- Te gebruiken voor het diner
- Deze deal is alleen geldig bij reservering via Diningcity.nl

Reserveer nu

Over Restaurant Publique

Publique
Anna Paulownaplein 4 , 2518 BK Den Haag

Stijlvolle, toegankelijke horeca van nu en de toekomst. Een kosmopolitisch, gastronomisch, maar vooral toegankelijk avontuur. Kernwaarden van een nieuw concept, dat het centrale ontmoetingspunt is van het Zeeheldenkwartier en haar omgeving.

Een multifunctionele locatie met de mogelijkheid om te lunchen, dineren, een borrel te houden, zakelijk of privé een evenement te organiseren of om gewoon een drankje aan de bar te doen.

Na een zorgvuldige selectie van kwaliteitsproducten, bereid en geserveerd aan de hand van internationale trends en klassieke keukenwaarden, zal dit concept uw verwachtingen doen overstijgen.

Samen met gemotiveerd, vriendelijk en professioneel personeel, dat altijd bereid is een stap extra voor u te zetten, geloven wij dat wij een echte beleving zullen creëren.

Groeten,

Maurits, Sjoerd & Casper

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Publique


9,0

(53 Recensies)


eten

8.9

service

9.1

sfeer

8.9

"Aanrader!"

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Eerste keer Publique en zeker niet de laatste. Als aperitief wijn, oesters & jamon aan de bar. Daarna aan tafel voor het Restaurantweek 3 gangen menu met extra gang (kaas) + een heerlijke amuse vooraf. Alle borden worden mooi opgemaakt. Medewerkers zijn kundig en hartelijk en hebben oog voor detail. Goede sfeer in trendy interieur. Prijs kwaliteit verhouding goed.
-

"Leuk gedineerd"

9,3
eten: 8 service: 10 sfeer: 10
Bediening was superaardig, gerechten goed op smaak. Hoofdgerecht viel persoonlijk minder in de smaak omdat dit uit de vette delen van het dier kwam.
-

""

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Tijdens de restaurantweek een heerlijk driegangenmenu op met twee bijpassende wijnen. Gerechten worden mooi gepresenteerd en ook het restaurant zelf is sfeervol ingericht. De zeer vriendelijke gastheer maakte de avond compleet!
-

"Great combination of location good service and tasty cuisine!"

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
We were a large group and had the chance to experience a lunch outside in a beautiful location. The service was great and so was the food. We were all happy and satisfied. I would certainly recommend it!
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heerlijk buiten gezeten op het terras op de warmste maartdag (30 maart). Uitstekende bediening. Er werd regelmatig gevraagd hoe het smaakte. We hadden een aangepast menu hetgeen geen enkel probleem was. Zowel voor-, hoofd- en nagerecht uitstekend. Niet binnen gezeten, maar dat zag er sfeervol uit.
-

"Echt een avondje uit!"

9,0
eten: 7 service: 10 sfeer: 10
We kwamen binnen in een mooie sfeervolle zaak, zelf kijk ik altijd ook naar de wc zelfs hier is aandacht aan besteed! Goede service, niet to much daar hou ik zelf persoonlijk niet van maar wij werden echt goed verzorgd:) we hadden een flesje wijn en water en deze schonken zij voor ons bij. Eten vond ik prima, Franse keuken. Ik ben normaal niet van de Franse keuken maar ik wilde een keer wat anders en is goed bevallen. Dessert was overigens heerlijk! Ik heb de laatste hap van mijn vriend ontnomen;)
-