Restaurant Bij Erik in Leidschendam

Over Restaurant Bij Erik

Bij Erik
Sluisplein 9 , 2266 AV Leidschendam

Donderdag 6 november 2014 opende ik mijn eigen restaurant aan het Sluisplein in Leidschendam. “Een jongensdroom die uitkomt”.
Na onder meer ervaring te hebben opgedaan als sous-chef bij Parkheuvel in Rotterdam en als chef-kok van Badhotel Bruin op Vlieland gewerkt te hebben, ben ik mijn eigen zaak begonnen.

Bij Erik is een klein restaurant voor iedereen die van goed en lekker eten houdt. Met een kleine menukaart die maandelijks wisselt garanderen wij dagverse en wisselende seizoensgerechten. Samen met vriend en register vinoloog Robert Pham is de wijnkaart samengesteld. 

Met passie en liefde voor koken en wijnen,
met gastvrijheid hoog in het vaandel gaan mijn team en ik voor u aan de slag.Ik verwelkom u graag in Bij Erik.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Bij Erik


8,7

(41 Recensies)


eten

9.0

service

8.8

sfeer

8.2

"Mooie plek, culinaire ambities maar eten viel wat tegen"

8,0
eten: 6 service: 9 sfeer: 9
We waren Bij Erik op 1e pinksterdag, en Erik was er zelf niet. Of dat ermee te maken heeft weten we niet, maar het eten viel wat tegen. Leuke culinire vondsten, maar de smaken vielen soms wat tegen. Zo ontbrak zat er in het voorgerecht nauwelijks makreel, zodat de wat flauwe bol appelijs overheerste. De sukade was droog, wat wellicht normaal is voor dit vlees maar gecompenseerd had kunnen worden door meer saus. De vis van mijn tafelgenoot was daarentegen juist wat te zout. Bij Erik zit je op een mooie plek, het is er gezellig ingericht en de bediening was uitstekend.
-

"Teleurgesteld"

5,3
eten: 6 service: 4 sfeer: 6
Meer van verwacht. Zeer gehaast ontvangen en de bediening was veel te gehaast. Zelfs tot aan de koffie. Die werd gewoon voor je neus gezet zonder iets te zeggen. Geen Chardonnay als huiswijn. Hierdoor val je gelijk in een duurdere wijnkeuze. Kleine amuses waren heerlijk. Salade dressing iets re zuur in combinatie met makreel. Salade was heerlijk. Wij willen terugkomen, Omdat de keuken echt goed is. Ik voelde mij echter niet als klant behandeld.
-

"Natuurlijke smaakcombinaties"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Op de verjaardag van mijn man heerlijk gegeten Bij Erik. Natuurlijke smaakcombinaties met pure ingrediënten. Ook aan mij als non alcoholica was gedacht; keuze uit diverse verfrissende drankjes. Topper! Enigste punt van verbetering: De wijn paste niet altijd even goed bij het gerecht. Maar met wat extra aandacht (die is volop aanwezig) komt dat vast goed.
-

"Restaurant bij erik"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Top! Fijne keuken Een aanrader
-

"Prima lunch"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Na veel positieve verhalen over Erik zijn kookkunsten, vandaag heerlijk gegeten. Prima bediening en een geweldig 5 gangen lunch menu. Wát een plaatjes. Komen zeker weer snel eten !!
-

"Een hele fijn en verrassend diner."

7,7
eten: 7 service: 10 sfeer: 6
Service aller aardigst. Gangen leuk creatief, inventief qua smaken en zeer smakelijk, porties wat klein dus niet voor de grote eter maar meer voor de verfijnde proever.
-