Restaurant 't Arsenaal in Deventer

Over Restaurant 't Arsenaal

't Arsenaal
Nieuwe Markt 33-34 , 7411 PC Deventer

Restaurant 't Arsenaal is gehuisvest in de Mariakerk in Deventer, een overblijfsel van een 3-beukige hallenkerk, die tegen de noordwesthoek van de Lebuïnuskerk was aangebouwd. 

Restaurant 't Arsenaal beschikt over een gezellige bar, een sfeervol restaurant en een prachtig romantische binnentuin. Zij bieden zowel lunch als diner aan. Voor culinaire liefhebbers is eten bij restaurant 't Arsenaal een must. De keuken is zowel Frans als mediterraans georiënteerd.Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant 't Arsenaal


8,1

(88 Recensies)


eten

8.2

service

8.1

sfeer

7.9

"Goed, maar niet meer dan dat...."

6,0
eten: 6 service: 5 sfeer: 7
Tja, een restaurant met bijzonder veel potentie; locatie top, goede kaart en dito ambiance. Vooropgesteld, koken kunnen ze bij Het Arsenaal. De eend verrassend mals, duif met exact de juiste garing en 1 van de best bereide stukjes rund die ik mij kan herinneren. Echter, bij de eend een mousse van banaan en wortel met de smaak van Turks fruit. Niet de meest perfecte combinatie, op zijn minst zelfs vreemd. Het perfecte stukje rund werd vergezeld door een mooie wijnsaus en een paar aardappelkroketjes. Het kan een kwestie van smaak zijn, maar het mosterdzaad in de kroketjes combineerde slecht met de rest van het bord, soms mag een aardappelkroketje ook gewoon naar aardappel smaken. De bediening doet zijn werk; keurig opgeleid maar mist de hartelijkheid die nodig is om gasten terug te laten keren. Prachtige locatie in misschien wel de leukste stad van Nederland. Jammer dat de lat van keuken en brigade niet net wat hoger wordt gelegd; op dit niveau zijn er -ook in Deventer- betere alternatieven.
-
9,3
eten: 10 service: 9 sfeer: 9
We laten ons altijd verrassen en iedere keer is het eten weer voortreffelijk!!! Wat een kwaliteit! Originele gerechten met streekproducten. Echt heerlijk. Iedere keer weer een feest om gast te mogen zijn in Het Arsenaal!
-
9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Potverdikkie wat hebben wij hier lekker gegeten! Wij verbleven 2 dagen in het IJsselhotel en de receptie adviseerde ons eens te gaan eten bij 't Arsenaal. Heel makkelijk met het pontje over en dan al naar 50 meter lopen midden in het centrum van de Hanze stad Deventer. Nu eten wij vaak bij Bib Gourmand restaurants (wij wonen en werken in de randstad) maar zoals hier het aanbod en de kwaliteit is, hebben wij nauwelijks meegemaakt. Alles klopt, fijne attente bediening, mooie en superlekkere gerechten, veel keuze in het aanbevolen menu en passende wijnen. Als dit restaurant in Amsterdam zou staan waren wij vaste gast, gegarandeerd!
-
8,0
eten: 9 service: 8 sfeer: 7
Heerlijk eten en mooi opgemaakte borden. Goede combinatie van smaken.
-
7,3
eten: 8 service: 7 sfeer: 7
Leuk dat we ruime menu-keuze hadden. Er was niet bezuinigd op de ingredienten. Originele recepten, maar voor ons soms iets te zout. Goed glas huiswijn, fris kraanwater gratis. We komen graag nog eens terug.
-
8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Uitstekend gegeten en gedronken, in een goede sfeer. Vooral de terrine met eendelever, als vooraf, was erg lekker.
-

Artikelen toegewijd aan: Restaurant 't Arsenaal