Restaurant t Veerhuis Opheusden in Opheusden

Over Restaurant t Veerhuis Opheusden

t Veerhuis Opheusden
Veerweg 1 , 4043 JV Opheusden

Bij 't Veerhuis in Opheusden is het heerlijk genieten. De warme abiance valt als een deken om je heen. 

Van een overheerlijke lunch, diner of een smaakvolle high tea bij 't Veerhuis kun je voor alles terecht. Hier geldt: Bourgondisch genieten.

 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant t Veerhuis Opheusden


8,6

(64 Recensies)


eten

8.5

service

8.5

sfeer

8.6

"aangenaam verrast!"

9,0
eten: 7 service: 10 sfeer: 10
Heerlijk gegeten, opvallend goede sfeer!
-

"Heerlijk genoten "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heerlijk gegeten en keus uit een uitgebreide kaart . Bediening vriendelijk en vlot eten super en de ambiance is helemaal super . Het samenspel van een prachtig pand , heerlijke keuken en vriendelijke bediening maakt het dat je echt het gevoel heb van een compleet avondje uit . Voor dit restaurant geld echt de slogan van jaren geleden uit goed voor u !!!
-

"zondag avond eten"

6,7
eten: 8 service: 6 sfeer: 6
helaas was het heel druk waarschijnlijk daardoor het 1 e gerecht van mijn man een stuk later dan dat van mij. Ook werd er niet gevraagd of we nog iets wilde drinken(glazen waren leeg). Bij het hoofdgerecht moest ik zelf om bestek vragen. Jammer ,de kwaliteit van het eten was wel zeer goed.
-

"een heerlijk diner voor een vriendelijke prijs"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Geboekt via de restaurantweek. Een amuse en stokbrood van het huis. Daarna keuze van de menukaart. We konden kiezen uit alle gerechten. De gerechten waren met zorg bereid en de porties waren ruim voldoende. Er waren veel gasten maar alles verliep vlot. De tijden tussen de verschillende gangen was normaal en de bediening was erg vriendelijk. De bediening nam de tijd om uitleg te geven over de gerechten had aandacht voor alle gasten. Een aanrader en voor herhaling vatbaar.
-

"Prachtige locatie, heerlijk eten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heerlijk gegeten, prachtige locatie, zeer goede service! Echte aanrader voor een gezellig avondje uit.
-

""

9,0
eten: 8 service: 9 sfeer: 10
Na al vaker in het Veerhuis te hebben gegeten, nu met de restaurantweek. Uitgebreide kaart, hele leuke entourage, uitstekende bediening en heerlijk eten. Kortom zeer aan te raden en we komen zeker terug.
-