Restaurant De Oude Apotheek in Losser

Small 59337006 3bc3 4d5e a914 b1b9f6ab121c

Online Reserveren

Over Restaurant De Oude Apotheek

De Oude Apotheek
Teylensstraat 4 , 7581 AH Losser

Restaurant De Oude Apotheek is een uniek restaurant in het centrum van Losser. Het historische pand, 'Het Teylershuis', biedt u het rustieke decor voor een geweldige middag of avond. Gezeten aan de unieke schouw met haardvuur vergeet u al snel de beslommeringen van de dag en staat ons team voor u klaar. Maar u kunt ook de idyllische sfeer van ons terras zelf ervaren. Zoekt u tijdens uw fietstocht een rustplek of wilt u zomaar relaxen in de buitenlucht, bezoek dan ons terras. Wij serveren u daar de koffie of een verfrissing en misschien maakt u een keuze uit onze kleine of grote kaart. Ons terras voorzien van heaters, is zeer geschikt om op een mooie zomeravond heerlijk te dineren. Of zomaar voor een kop koffie of een glaasje met daarbij als aanvulling onze borrelkaart.

Onze kaart biedt u een uitgebreid scala aan gerechten en natuurlijk zijn er de seizoensspecialiteiten. Denkt u maar aan de asperges in het voorjaar, vanaf juli de mosselen en in de winter het wild. Ook kunt u zich laten verwennen door een verrassingsmenu van 4-, 5- of 7-gangen. Daarnaast bieden wij een 3-gangen keuzemenu aan voor € 27,50.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant De Oude Apotheek


8,4

(135 Recensies)


eten

8.4

service

8.5

sfeer

8.5

""

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
De eerste gang was gewoontjes. We hebben voor een extra gang gekozen. Deze gang samen met hoofdgerecht en dessert was super lekker. Ook de aanbevolen wijnen waren zeer goed. We hadden aangegeven graag om 20.00 klaar te zijn, ook dit verzoek was geen enkel probleem, paar minuten voor 20.00 waren we klaar met eten. Alles bij elkaar is de Oude Apotheek een aanrader.
-

"Superlekker en sfeervol"

8,7
eten: 9 service: 9 sfeer: 8
Fijn en vriendelijk personeel met een hart voor hun zaak. Menu was heerlijk gebalanceerd en super smakelijk. Je kon kiezen tussen en 3 of 4 gangen diner. Heerlijke wijn erbij. Het restaurant is sfeervol en romantisch ingericht.
-

""

8,3
eten: 9 service: 8 sfeer: 8
erg goed zoals verwacht
-

""

8,3
eten: 7 service: 8 sfeer: 10
Goede sevice en sfeer. Jammer dat de kermis voor erg veel lawaai zorgde waardoor verblijf in de mooie serre niet voor iedereen prettig was. Verder was het restaurant week menu wel goed maar voor de specifieke liefhebber. Zure room toefje op een dessert was niet echt een smaaksensatie.
-

"Een moederdagverrassing"

7,0
eten: 7 service: 7 sfeer: 7
Heerlijk gegeten, overheerlijke lamsbout, mooi gegarneerd met aanvullende passende smaakjes. Vergezeld van een goed wijnadvies: Lussac- Saint-Emilion. Zowel voor- als nagerecht werden met zorg opgediend. Koffie, espresso en chocolade verrassing sloten deze mooie zomeravond af.
-

"heerlijk gegeten op een sfeervol terras"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We hebben heerlijk gegeten. De gerechten werden geserveerd met bijpassende wijnen, wat echt een aanrader is. Er is goed voor ons gezorgd en het voelt echt als een avondje uit.
-

Restaurants vlakbij De Oude Apotheek

RESTAURANT HANNINKSHOF

Usselerhofweg 5, Enschede
13,6 kilometer

  DEAL: -35% 4 tongstrelende rondes Shared Dining nu 35 euro

DORSET

Grotestraat 167, Borne
17,5 kilometer

  DEAL: All Inclusive 4-gangendiner nu 87,50 euro

AMUSED FOOD & WINE

Gedempte Haven 1, Hardenberg
43,8 kilometer

  DEAL: Fantastisch 5-gangendiner voor 40 euro

DE BOKKEPRUIK Michelin

Hessenweg 7, Hardenberg
44 kilometer

  DEAL: 4-gangen Michelindiner + amuses nu 54,50 euro

CHARME HOTEL RESTAURANT WILDTHOUT

Hammerweg 40, Ommen
48 kilometer

  DEAL: Fantastische 3-gangenmenu 29,50 euro