Restaurant De Oude Apotheek in Losser

Over Restaurant De Oude Apotheek

De Oude Apotheek
Teylensstraat 4 , 7581 AH Losser

Restaurant De Oude Apotheek is een uniek restaurant in het centrum van Losser. Het historische pand, 'Het Teylershuis', biedt u het rustieke decor voor een geweldige middag of avond. Gezeten aan de unieke schouw met haardvuur vergeet u al snel de beslommeringen van de dag en staat ons team voor u klaar. Maar u kunt ook de idyllische sfeer van ons terras zelf ervaren. Zoekt u tijdens uw fietstocht een rustplek of wilt u zomaar relaxen in de buitenlucht, bezoek dan ons terras. Wij serveren u daar de koffie of een verfrissing en misschien maakt u een keuze uit onze kleine of grote kaart. Ons terras voorzien van heaters, is zeer geschikt om op een mooie zomeravond heerlijk te dineren. Of zomaar voor een kop koffie of een glaasje met daarbij als aanvulling onze borrelkaart.

Onze kaart biedt u een uitgebreid scala aan gerechten en natuurlijk zijn er de seizoensspecialiteiten. Denkt u maar aan de asperges in het voorjaar, vanaf juli de mosselen en in de winter het wild. Ook kunt u zich laten verwennen door een verrassingsmenu van 4-, 5- of 7-gangen. Daarnaast bieden wij een 3-gangen keuzemenu aan voor € 27,50.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant De Oude Apotheek


8,5

(152 Recensies)


eten

8.5

service

8.6

sfeer

8.5

"Heerlijke avond!"

8,0
eten: 8 service: 10 sfeer: 6
Zoals vanouds heerlijk gegeten. Wat ons wel stoorde was de ronde tafel bijeenkomst wat ten koste ging van een rustig avondje uit eten voor ons. De gastheer was bijzonder vriendelijk en behulpzaam.
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heerlijk maandmenu. De amuse van tomaatjes viel wat uit de toon bij de hierna volgende gerechten, die verrukkelijk waren! Ook het bijpassende wijnarrangement is een aanrader.
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Enorm genoten complmenten voor het vegetarische menu.
-

"Verrassend"

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Geweldig menu, en een perfecte gastvrouw (dochter van). Komen beslist terug.
-

"Goed gegeten"

5,7
eten: 6 service: 6 sfeer: 5
Lekker gegeten, maar restaurant paste niet echt bij ons. Op zich een bijzonder interieur. Helaas liet het dessert op zich wachten
-

"Heerlijk genoten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wat een heerlijke avond hebben we gehad. Niet alleen wat betreft het eten maar ook in alles er omheen. Heel veel complimenten voor de kok, van ieder gerecht wist hij geweldige smaken bij elkaar te brengen en dit bijzonder mooi te presenteren. Al deze gerechten werden geserveerd door een zeer professionele bediening die ons als gasten zeer welkom lieten voelen. Bedankt voor deze heerlijke avond
-