Restaurant De Oude Apotheek in Losser

Small 59337006 3bc3 4d5e a914 b1b9f6ab121c

Online Reserveren

Over Restaurant De Oude Apotheek

De Oude Apotheek
Teylensstraat 4 , 7581 AH Losser

Restaurant De Oude Apotheek is een uniek restaurant in het centrum van Losser. Het historische pand, 'Het Teylershuis', biedt u het rustieke decor voor een geweldige middag of avond. Gezeten aan de unieke schouw met haardvuur vergeet u al snel de beslommeringen van de dag en staat ons team voor u klaar. Maar u kunt ook de idyllische sfeer van ons terras zelf ervaren. Zoekt u tijdens uw fietstocht een rustplek of wilt u zomaar relaxen in de buitenlucht, bezoek dan ons terras. Wij serveren u daar de koffie of een verfrissing en misschien maakt u een keuze uit onze kleine of grote kaart. Ons terras voorzien van heaters, is zeer geschikt om op een mooie zomeravond heerlijk te dineren. Of zomaar voor een kop koffie of een glaasje met daarbij als aanvulling onze borrelkaart.

Onze kaart biedt u een uitgebreid scala aan gerechten en natuurlijk zijn er de seizoensspecialiteiten. Denkt u maar aan de asperges in het voorjaar, vanaf juli de mosselen en in de winter het wild. Ook kunt u zich laten verwennen door een verrassingsmenu van 4-, 5- of 7-gangen. Daarnaast bieden wij een 3-gangen keuzemenu aan voor € 27,50.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant De Oude Apotheek


8,5

(144 Recensies)


eten

8.5

service

8.5

sfeer

8.5

""

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
De Oude Apotheek in Losser was op 9 december '17 vol, geen tafel vrij. Ondanks dat werden mijn vrouw en ik perfect geholpen, de gangen van de twee verschillende menu's werden met gepaste tussenpozen geserveerd en de uitleg bij iedere gang was rustig en verzorgd. We voelden ons thuis in een prima restaurant en voor twee keuze menu's met voor ieder twee kleine karafjes wijn en koffie, was de prijs van EUR.86,= niet onredelijk. We gaan ongetwijfeld terug ! Ocke en Norma Schuttevaer
-

" Stijlvol en lekker eten in prachtig, sfeervol restaurant"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Aanrader!!!!!Het was echt genieten: heerlijke huisgemaakte amuses, een heerlijk culinair menu, alles prachtig opgediend, zeer sfeervolle ambiance ( al prachtig versierd in Kerststijl), zeer vriendelijke gastvrouw.
-

"Lekker menu in een rustieke ambiance"

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Restaurant in centrum Losser in een mooi monumentaal pand. Vriendelijke en vlotte bediening, warm welkom. Zitje aan openhaard voor aperitief. Voorgerecht wildterrine ziet er mooi uit en smaakt prima. Iets te koud opgediend. Hoofdgerecht is een voortreffelijk bereide succade met stampotje en diverse garnituren. Nagerecht ziet er voorbeeldig uit, maar was niet echt bijzonder.
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Altijd fantastisch eten bij de oude apotheek. Verassende gerechten met zorgvuldig uitgekozen en verassende wijnen. Een feestje om hier te eten.
-

"Heerlijk gegeten"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Voor de restaurantweek heeft De Oude Apotheek een heerlijk 3 of naar keuze 4 gangen diner samengesteld. Het smaakte allemaal bovendien zeer goed. Bediening was als vanouds hartelijk en ongedwongen. Een absolute aanrader!
-

"Heerlijk Restaurant Week menu"

9,7
eten: 10 service: 9 sfeer: 10
Het apotheekje behoort bij ons tot de top. Heerlijk gegeten.
-