Reviews van Restaurant Veldzicht


8,6

(27 Recensies)


eten

9.0

service

8.9

sfeer

7.9

"Een heerlijk verrassingsmenu"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Met ons vijven heerlijk uit eten geweest. Ons laten verrassen door een, voor ons onbekend, menu met landelijke gerechten. Bij elk gerecht werd goede uitleg gegeven wat het was. Zeker de moeite van herhaling waard. Zeker de mosterdsoep was Perfect.
-

"heerlijk gegeten"

8,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 6
Heerlijk gegeten, goede bediening. We komen zeker een keer terug. Alleen jammer dat we helemaal alleen in de zaak waren.
-

"Weekend weg"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Mooie locatie aan het water. Heerlijk gegeten. Erg verrassend was het bord met vanalles. Lekker eigengemaakt brood. Bediening en gastvrijheid top.
-

"Verrassingsdiner"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Diner van puur Groningse producten. Dikke tien!
-

"Prim(er)a etentje"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Lekker drie gangen diner, mooi opgemaakte borden en opgediend door vriendelijk eigenaresse in een zeer toegankelijke entourage.
-

"Superlekker!"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Heel fijn 3 gangen menu gegeten in sympatiek kader in restaurant Veldzicht! Een aanrader!
-

"Verrassende smaken"

8,3
eten: 8 service: 8 sfeer: 9
Smaakte voortreffelijk. We hadden een 3 gangen menu. Verrassende smaken en weinig zout, dat vinden we erg fijn. Behalve een paar aardappelchipjes, die waren wel zout, maar dat was ook het enige. Originele gerechten. Heerlijk zelfgemaakt brood, fijne soep van zoete aardappelen. Je kunt merken dat hier een kok aan het werk is met liefde voor zijn vak. Had wel graag veel meer groente gewild en minder vlees, maar dat euvel heeft eigenlijk ieder restaurant. Zeker een aanrader
-

"Restaurant veldzicht"

6,7
eten: 8 service: 6 sfeer: 6
Wij hebben heerlijk gegeten bij restaurant Veldzicht. De bediening was zeer vriendelijk en attent. Het eten was puur en natuurlijk.
-

"super"

8,0
eten: 10 service: 9 sfeer: 5
Echt het eten was super. Nog nooit van al die producten gehoord, maar was echt subliem. Een echte aanrader!! Helaas jammer dat we alleen met z'n beiden in het restaurant waren.
-

"heerlijk etentje"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het was heerlijk, vriendelijke en vlotte bediening. Wat wij vooral erg leuk vonden dat bij ieder gerecht vertelt werd wat het was. We hadden namelijk verrassing van de kok.
-

"Veldzicht Oosterwijteerd, Groningen"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Kleinschalig, rustiek, uitstekende keuken
-

"Prima!"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Het eten was verrassend goed. Wij eten zelf koolhydraat arm en er werd gebruik gemaakt van zoete aardappel en biologische producten. We misten wel verse groenten bij het hoofdgerecht. Prettige en snelle bediening, terwijl bijna alle tafels bezet waren. Wij komen zeker terug!
-

"Veldzicht Oosterwijtwerd"

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Vriendelijke ontvangst, sfeervol restaurant. het eten was zeer goed.
-

"Super diner"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Het eten is ontzettend lekker. De kok weet smaken te combineren, is creatief en besteedt veel zorg aan de opmaak van het bord. De bediening is vlot, informatief en belangstellend. Veldzicht is echt een "pareltje" op het Hogeland......
-

"Heerlijk eten"

9,7
eten: 10 service: 9 sfeer: 10
Een heel gezellig en leuk ingericht restaurant, de bediening was perfect. Het eten was van streek producten en smaakte voortreffelijk. Een aanrader voor mensen die lekker willen eten.
-

"Restaurant Veldzicht heeft liefde voor het vak en de gast"

8,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 6
Het eten was heerlijk! En de borden worden steeds fraaier opgemaakt. De liefde voor het koken spat van het bord. En alles huisgemaakt met produkten uit de regio. Het brood zelf gebakken. De gerookte mosselen in het voorgerecht waren verrassend lekker. De eend was prachtig klaargemaakt, evenals de zalm met griet. Lekker veel groentes van het seizoen, de bite precies goed. Plus een heerlijk krokant aardappelkroketje erbij. Het toetje met zelfgedraaid ijs en een heerlijke frissen joghert-panna cotta was een waardig besluit. Ga zo door op jullie culinaire pad! Minpuntje: de eeuwige opgeklopte kruidenboters. Schrappen van de kaart! Of mag dat niet van de Groningse clientèle?
-

"Zeer verrassende Smaakbeleving"

8,0
eten: 8 service: 10 sfeer: 6
Een 4-gangen verrassing diner, wat een smaakbeleving. prachtig opgemaakt borden, vriendelijk en vlot bedienend personeel die bovendien goede uitleg over de gerechten gaven. Echt een aanrader. Tip: doe meer aan de presentatie aan de straatzijde!!! Je rijdt er zo voorbij en dan heb je wel een kwaliteitsrestaurant gemist!!! Succes, wij komen terug!
-

""

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
We hebben heerlijk gegeten. 4 gangen en 4x een ware smaakbeleving. Genoten! Een aanrader.
-

"Een avond proeven"

8,3
eten: 8 service: 10 sfeer: 7
Heerlijke proeverij en prima bediening. Jonge eigenaren die er helemaal voor gaan. Gewoon 'gezellig' met weinig poeha in dit restaurant. Jammer dat het niet voller zat.
-

"Een bijzonder locatie op het groningse platteland"

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Een bijzondere locatie op het Groningse platteland. Een kleine maar goede menukaart in een gezellige omgeving met gastvriendelijke bediening. Veel streekproducten waarvan de smaak heel bijzonder was. Een echte aanrader. Succes Stefan en Simone.
-

"Bijzondere plek in het boerenland van Groningen, aan het water"

7,3
eten: 8 service: 8 sfeer: 6
Bijzonder restaurant. Eten zou een ster meer gekregen hebben wanneer het voorgerecht van carpaccio van biet met hollandse garnalen niet zo koud was geweest. Was duidelijk eerder bereid en gekoeld. Geen enkel probleemmkm iets uit het restaurantweekmenu om te wisselen. Schrok wel van de huiswijn die wij zelf in Frankrijk kopen in de supermarché voor 2,50 euro. Zag echter dat de wijn hier het dubbele kost. Wijnen op fles niet duur en de Chileense dienwij dronken was heerlijk. We gaan ongetwijfeld terug. Het terras aan net water lonkt.
-

"tevredenheid"

9,7
eten: 10 service: 9 sfeer: 10
klasse-restaurant met ongedwongen sfeer, jonge ondernemers met durf op een typisch Groningse top-locatie. Eten en de opmaak ervan is super, mooi serviesgoed ook. Een restaurant dat zich met recht onderscheidt van vele anderen. Hier eten is echt uit-eten gaan!
-

"Leuke, landelijke locatie"

7,0
eten: 7 service: 7 sfeer: 7
Heerlijk gegeten, kom graag terug
-

"Voortreffelijk gegeten in Restaurant Veldzicht "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Leuk, sfeervol restaurant. Voldoende ruimte rondom de tafels. We genoten met z'n achten van een voortreffelijk diner bij een ondergaande zon met prachtige vergezichten over het veld. De presentatie van de gerechten was niet alleen een lust voor het oog, maar ook heel smakelijk. De bediening gaf op een plezierige manier informatie over de ingredienten en gerechten. Ook met de wensen onze dochter werd rekening gehouden. Ook zij heeft net als wij heerlijk gegeten. De afsluiting met een kopje koffie en stukje huisgemaakte pure chocolade met diverse noten maakte het helemaal af.
-

"Heerlijk eten"

9,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 7
Het eten is een combinatie van smaak geur en een mooi plaatje. Al het eten is elke keer een sensatie van smaak in je mond die heerlijk is. De moeite waard om een keer te gaan eten met vrienden en/of familie. Kom graag nogmaals terug.
-

"Culinair eten op een leuke locatie"

6,7
eten: 7 service: 6 sfeer: 7
De keuze van het hoofdmenu was mogelijk door die week (week van het menu of zo?) beperkt kiezen uit wild (eendeborst) of vis (tarbot). Je moet er maar van houden. De porties zijn niet groot en ondanks de goede smaak was ik niet erg vol. Ik spreek hierbij niet namens de hele groep van 10 pers. Het is mij persoonlijk wat te culinair.
-

"menu kaart erg beperkt"

6,3
eten: 7 service: 6 sfeer: 6
Het eten was prima, maar de keus naar mijn idee iets te beperkt. Voorgerecht en nagerecht stonden vast, en hoofdgerecht was een keuze mogelijkheid. Prima als je je wilt laten verassen, maar als je op de kaart toch kiest voor extremen als wild of vis, kan een gewaagd besluit zijn. Niet ieder mens houdt van bv van vis, dan valt het voorgerecht al af.Het hoofdgerecht maakte de keuze ook weer lastig, of een menu met wild, of weer vis. Een aanrader zou zijn, als je op de kaart toch iets meer keuze vrijheid had om te kiezen wat bij je smaak past. Het toetje was heerlijk, met keus op je bordje. De kwaliteit was zeker prima, maar zo jammer van de beperkte keus.
-